Гороскоп Таро на тиждень 12-18 червня: Раку - поліпшення життя, Льву - зміни

9 червня 2023, 17:54
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 12-18 червня
Гороскоп Таро на тиждень 12-18 червня / Колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 12-18 червня карти Таро пророкують різне. Комусь нові виклики, а комусь покращення життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Сімка кубків

На цьому тижні карта визнає, що у вас є багато конкуруючих пріоритетів, і хоча благородно віддавати свою енергію стільком різним речам, виявилося неможливим приділити належну увагу жодній з них. В результаті постраждали одна або кілька з цих областей. Вибір може бути нашим другом, але він також може бути нашим ворогом. Зараз саме час з'ясувати, на що найкраще витрачати свій час і енергію.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Сімка Жезлів

Сімка жезлів закликає вас стояти на своєму на цьому тижні. Отримання цієї картки вказує на те, що ви зараз відчуваєте певний опір або перешкоду у своєму житті. Ваш початковий інстинкт може полягати в тому, щоб відступити, піддавшись будь-якому виклику, що стоїть на вашому шляху. Однак важливо відстоювати те, у що ви вірите. Невдачі неминучі, але здаватися не можна. Одягніть свою емоційну броню і використовуйте свою мужність і внутрішню силу, щоб впоратися з цією перешкодою, щоб врешті-решт ви могли її подолати.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Туз мечів

Момент прориву настав! Туз мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні у вас більше ясності розуму. Може здатися, що ви дивитеся на світ через абсолютно нову лінзу, яка допомагає вам прорватися крізь шум і дістатися до суті справи. Ситуація не така, якою здається? Вас хтось обманював? Ви обманювали себе? Вам надається можливість прояснити ситуацію і побачити речі такими, якими вони є.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Дев'ятка кубків

Отримання цієї карти може сигналізувати про те, що це тиждень, коли ваші зірки нарешті почнуть вирівнюватися. Коли ця карта з'являється в розкладі, це сигнал Всесвіту про те, що у вашому житті все так, як повинно бути. Ця доза щасливої енергії може означати, що ви відчуваєте себе цілком задоволеними своєю роботою, вашими стосунками, дружбою — ваша емоційна чаша може справді переповнитися! Знайдіть час, щоб зупинитися і оцінити велику кількість благословень, які життя пропонує вам зараз.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Вежа

Готуйтеся! На цьому тижні вас можуть очікувати несподівані зміни. Зміни, про які говорить вежа, раптові і непередбачені. Вашим першим поштовхом може бути відмова від цього переходу, але запитайте себе, чому ви так чините опір. Так, через такі ситуації пройти непросто, але для прогресу необхідні зміни. Цей поштовх до вашої системи - це те, що вам потрібно, щоб побачити, де тріщини у вашому фундаменті. У свою чергу, це дозволяє перебудовуватися на більш стійкому грунті. Прийняття цього перехідного періоду та того, чого він може навчити вас, призведе до більшої особистої винагороди в майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: туз пентаклей

Туз пентаклей сигналізує про те, що на цьому тижні для вас відкриється безліч нових можливостей у вашому матеріальному світі. Ви відчуваєте, що ваша кар'єра застопорилася? Інвестиції не окупилися так, як ви очікували? Ви не змогли заробити гроші на ідеї, яка у вас була? Тепер все може змінитися! Тримайте очі та вуха напоготові, оскільки новий початок у будь-якій із цих областей може бути не за горами. Чи вирішите ви скористатися цим, залежить від вас, але варіант, безумовно, є.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: двійка кубків

Двійка кубків визнає, що партнерство буде для вас в центрі уваги на цьому тижні. Це партнерство може бути романтичним, або це може бути те, що ви побудували з платонічним або професійним союзником. Незважаючи на те, що ваші стосунки з цією людиною все ще перебувають на ранній стадії, вони мають потенціал перерости у щось, що принесе користь вам обом у довгостроковій перспективі. Витратьте час на розвиток цих стосунків зараз, а також радійте тому факту, що ваші об'єднані зусилля та взаємне захоплення заберуть вас обох далеко.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Трійка кубків

Трійка кубків - це карта свята і дружби, тому на цьому тижні ви можете опинитися в "режимі вечірки" з найближчими вам людьми. Організуйте вечірку в місті з друзями. Влаштуйте сімейну вечерю. Зберіть кілька колег і почніть щасливу годину. Справа не стільки в тому, що ви робите, скільки в товаристві, яке ви будете відчувати з оточуючими. Життя складається не тільки з обов'язків і зобов'язань, так що розслабтеся і отримуйте задоволення прямо зараз!

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Диявол

Межа між задоволенням і болем тонка як бритва! Диявол представляє ваші звички, спокуси і пороки — все те, що активує вашу тіньову сторону і відводить вас від істинного "я". Вас закликали з'ясувати, чи короткострокове задоволення не створює довгострокової проблеми. На цьому тижні обміркуйте свої дії. Ви дійсно контролюєте все? Чи є ці моделі поведінки здоровими? Які вигоди крім тимчасового задоволення? Якщо Ви зайшли занадто далеко, зараз саме час відступити, поки ви не відійшли занадто далеко від курсу.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Сила

Карта сили сигналізує про те, що у вас є внутрішня сила духу, необхідна для того, щоб витончено впоратися зі складною життєвою ситуацією. Легко загубитися в таких емоціях, як гнів, смуток, страх чи сором, але цього тижня вас закликають піднятися над цим і зберігати спокій у цей час негараздів. Не дійте відповідно до своїх базових інстинктів. Натомість прийміть свою більш співчутливу та прощаючу сторону. Це дозволяє вам стати мовчазним воїном, який зберігає контроль не тільки над собою, але і над ситуацією.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Король пенткалей

Успіх у ваших руках! Король пентаклів вказує на те, що у вас є все необхідне для створення фінансового достатку у вашому житті, і тепер вам просто потрібно рухатися вперед з будь-якими ідеями, які ви, можливо, обмірковували. Ви думали про те, щоб розпочати новий бізнес чи інвестиції? Це може бути сигналом, якого ви чекали, щоб піти на це, але не кидайтеся вперед. Придумавши план і зібравши всі свої качки поспіль, ви отримаєте максимально плідний результат

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: двійка мечів

Двійка мечів вказує на те, що в цей час ви можете відчувати напад нерішучості. Насправді, ви можете бути настільки не впевнені в тому, як вчинити, що активно відкладаєте вирішення цього питання. Цього тижня вам нагадують, що як би ви не намагалися уникати цієї ситуації, вона не зникне сама собою. Замість того, щоб зосереджуватися на наслідках прийняття неправильного рішення, подумайте, що може статися, якщо ви взагалі не приймете рішення. Бездіяльність часто може призвести до більш серйозних проблем у майбутньому.

Дивіться відео-прогноз на ервень від астролога Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти