Гороскоп Таро на тиждень 12-18 вересня: Левам - важливе рішення, Стрільцям - успіх, Водоліям - щасливі події

11 вересня 2022, 11:09оновлено 17 вересня 2022, 13:50
Кому з знаків варто позбутися негативних установок, а кому більше часу проводити з рідними.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com

Гороскоп Таро на тиждень розповість, для кого з знаків настане біла смуга в житті, кому доведеться вийти із зони комфорту і розлучитися зі звичними переконаннями, а хто буде святкувати перемогу.

Про те, хто зі знаків стане щасливчиком на початку осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Закохані

На цьому тижні виникне необхідність прояснити свої почуття і переконання. Не виключено, що вам доведеться приймати важливе рішення. Не варто поспішати з висновками, і не дозволяйте іншим вас підганяти і якось впливати на вашу точку зору. Вам варто розібратися зі своїми істинними бажаннями і тоді ваш вибір буде вірним. Страхи і почуття провини варто залишити позаду.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Вісімка Жезлів

В цьому періоді Тільцям для того, щоб домогтися успіхів, необхідно активно включитися в роботу. Обов'язків може додатися, і вам необхідно правильно розставити пріоритети і зосередитися на важливому. Ви повні життєвих сил, використовуючи цю енергію в своїх інтересах, ви перетворите цей час в період високої продуктивності і прогресу.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 19-25 вересня: Левам - важливе рішення, Дівам - сварка, Водоліям - удача

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Король Жезлів

Перед Близнюками на цьому тижні відкриваються блискучі перспективи і можливості, у вас є все для досягнення успіху. Час відстоювати свої інтереси і точку зору. Найамбітніші зможуть домогтися підвищення на посаді. Важливо усвідомлювати, що постановка реальних цілей – це ключ до успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Паж Кубків

Зберігайте відкрите серце і відкритий розум на цьому тижні. Можливо, минулі або недавні обставини зробили вас цинічними і замкнутими, щоб захистити себе від болю. Хоча такий підхід, безумовно, може допомогти вам уникнути більшого болю, він також може перешкодити вам отримувати задоволення від життя. Не дозволяйте своєму минулому диктувати ваше майбутнє.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Повішений

На цьому тижні якась обставина може змінити ваші усталені погляди. Можливо, вам належить прийняти важливе рішення або пожертвувати чимось значущим для того, щоб відкрити дорогу до позитивних змін. Виходити із зони комфорту завжди неприємно, проте позбувшись від старих установок, ви зможете рухатися вперед. Ці невірні переконання могли стримувати ваш успіх, варто розпрощатися з ними раз і назавжди.

читайте такожГороскоп на тиждень 19-25 вересня: Овнам - заздрість, Близнюкам - вороги, Левам - великий куш

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: П'ятірка Мечів

Ця карта може свідчити про те, що в якійсь сфері Вашого життя назріває конфліктна ситуація. Не варто провокувати розбіжності і тим більше намагатися виграти суперечку за всяку ціну. Нічого, крім образ і розладу відносин цей не принесе, більш того, може обернутися неприємностями. Перш ніж вступати в конфнонтацію, подумайте, як перемога в даний момент може привести до довгострокової поразки.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Паж Мечів

Нові починання на цьому тижні увінчаються успіхом. Ви сповнені енергії та ентузіазму, не боїтеся брати на себе відповідальність і беретеся за виконання навіть найскладніших завдань. Незалежно від того, який напрямок ви виберете в житті, завжди будуть перешкоди, які вам доведеться подолати, але не дозволяйте цьому стримувати вас. Знайте, що, дотримуючись своїх захоплень, ви зможете зберегти цей імпульс.

читайте такожПовня у жовтні 2022: що потрібно зробити, щоб захистити себе від бід

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Вісімка Мечів

На цьому тижні Скорпіони можуть відчути себе немов у пастці. Вам може здатися, що ситуація безвихідна. Вам потрібно розібратися, чи дійсно ви застрягли або просто перебуваєте у в'язниці, створеної вами самими. Невпевненість, страх і сумнів часто є почуттями, які тримають нас в подібних ситуаціях набагато довше, ніж це необхідно. Обмеження, які стримували вас весь цей час, можуть бути нав'язані вами самими.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Дев'ятка Жезлів

Цього тижня Стрільці святкуватимуть свої успіхи. Справа, в яке ви вклали багато часу і сил почне приносити перші результати. Можливо, ви доведете до кінця важливі проект. Не виключені дрібні труднощі на шляху, проте зараз не час опускати руки. Ваші стійкість і рішучість стають фундаментом успіху. Продовжуйте рухатися вперед, незалежно від того, що життя може піднести вам.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Імператриця

На цьому тижні Козерогам потрібно звернути увагу на відносини з оточуючими. Вам може несподівано надійти допомога від жінки. Її порада допоможе вирішити важливу проблему. У професійній діяльності можна досягти бажаного, проявивши гнучкість і здатність приймати рішення в обставаних, що швидко змінюються.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Сонце

Водоліїв чекає тиждень сповнений радісними і щасливими подіями. Ситуація поліпшується і після важкого періоду в житті настає біла смуга. Ви винесли цінний досвід і знайшли велику впевненість у власних силах. Цей тиждень стане періодом, коли потрібно більше уваги приділяти відпочинку і спілкуванню з рідними і близькими.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Король Мечів

У цьому періоді кмітливість і кмітливість риб не раз буде виручати в скрутних ситуаціях. Король Мечів закликає вас використовувати логіку і інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви визначите правильний шлях тільки тоді, коли дійсно доберетеся до суті справи, а це може статися тільки тоді, коли ви проявляєте неупередженість. Якщо ви дасте собі можливість поглянути на цю дилему через більш об'єктивну призму, шлях вперед стане ясним.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти