Гороскоп таро на тиждень 13-19 лютого: Овнам - нові справи, Терезам - сили, Козерогам - ентузіазм

10 лютого 2023, 19:40оновлено 13 лютого 2023, 11:27
Астрологічний прогноз на картах таро підкаже, в якому напрямку потрібно рухатися кожному з представників зодіакального кола.
Гороскоп Таро на тиждень 13-19 лютого 2023
Гороскоп таро на тиждень 13-19 лютого 2023 / ua.depositphotos.com

Символом нового тижня стане карта 10 пентаклей. Вона пророкує успіх, безпеку, досягнення. Гороскоп таро на тиждень 13-19 лютого 2023 для всіх знаків Зодіаку пояснить, які зміни настають. Варто відзначити, що зміни будуть в кращу сторону. Якщо на шляху виникали перешкоди одне за одним, професійні досягнення не були визнані і оцінені, з'являлися фінансові проблеми і неприємності в особистому житті. Новий тиждень принесе позитивні зміни не в усі сфери, але одна з них точно зміниться в кращу сторону.

Главред рекомендує вивчити поради зірок на 12 лютого "Гороскоп на завтра 12 лютого 2023: Овнам - цікаві справи, Ракам - складні рішення, Рибам - обман".

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: Ієрофант.

Період почнеться з нових справ. Карта Ієрофант символізує системи вірувань і традиції. Гороскоп таро на тиждень Овнам радить не тільки почати нові справи, а й приєднатися до нової групи людей, об'єднаних однією ідеєю. Перебуваючи в групі однодумців можна сміливо реалізовувати ідеї і пропагувати комфортний для Вас спосіб мислення. Однодумці дадуть потужну підтримку, яку ви так давно шукали.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: Лицар кубків.

Карта символізує бачення і просування. Гороскоп таро на тиждень Тельцям радить не відмовлятися від запрошень і пропозицій. Це можуть бути, як очікувані, так і несподівані пропозиції. Також карта говорить про необхідність бути відкритими новим можливостям. Одночасно з цим потрібно дотримуватися обережності в міру просування вперед. Лицар застерігає від надмірного захоплення фантазіями. Оцініть цю ситуацію, перш ніж продовжувати, щоб переконатися, що все буде так, як ви думаєте, і що ви отримаєте від цього користь.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта: 2 жезлів.

Представників цього знака закликають провести час в сьогоденні, одночасно плануючи найближче майбутнє. Гороскоп таро на тиждень 13-19 лютого Близнюкам радить скористатися всіма можливостями, що відкриваються. Однак не варто керуватися емоціями. Новий тиждень повинен пройти в роздумах, потрібно ретельно зважити всі за і проти, а потім зробити вибір на користь того чи іншого шляху. Це не означає, що не можна виходити за межі звичного. Нові підходи можуть допомогти досягти успіхів.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: 3 кубків.

Настає гарний і сприятливий час для вирішення багатьох проблем і завдань. Карта символізує дружбу, добрі стосунки і навіть свята. Гороскоп таро на тиждень Ракам радить не відмовляти від запрошень на вечірки і в гості. Для отримання задоволення і відпочинку підійде будь-який захід у вузькому колі друзів. Також можна зібратися з колегами і відпочити від робочих турбот. Справа не стільки в тому, що ви робите, скільки в товаристві, яке ви будете відчувати з оточуючими. Життя складається не тільки з обов'язків і зобов'язань, так що розслабтеся і отримуйте задоволення прямо зараз!

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта: 8 мечів.

Якщо випала ця карта, то представники даного знака відчувають себе пастці і не бачать виходу з обставин, що склалися. Гороскоп таро на тиждень Левам радить задуматися про те, чи дійсно ситуація настільки безвихідна або всі перешкоди ви придумали собі самі. Варто покопатися в собі і знайти те, що тримає на місці. Це можуть бути страхи, невпевненість, сумніви можуть утримувати від радикальних змін. Також варто пошукати обмеження, які стримують розвиток. Вони можуть бути, як внутрішніми, так і зовнішніми.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: 2 мечів.

Карта, що випала, говорить про те, що представники цього знака не впевнені в собі і нерішучі. Це може стати причиною, по якій ви весь час відкладаєте вирішення важливого питання. Гороскоп таро на тиждень 13-19 лютого 2023 Дівам радить виконати задумане, так як відкладання справи не вирішить її, а лише затягне і посилить негативний вплив. Також карта змушує сконцентруватися не на можливих негативних наслідках справи, а про те, що буде, якщо рішення так і не буде. Бездіяльність буває гірше будь-якої дії.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: Король кубків.

Тиждень зажадає від представників цього знака прояви стійкості і емоційних сил. Карта символізує емоційну врівноваженість, проникливість і контроль. Гороскоп таро на тиждень Терезам радить використовувати свою емоційну зрілість, так як життя може підкинути труднощі. Можливо, вашим початковим інстинктом було придушити будь-які емоції, які ви мали щодо цієї ситуації. І навпаки, ви могли б дозволити своїм емоціям взяти верх над вами. Ця карта закликає вас використовувати своє серце і розум, щоб впоратися з цим особистим випробуванням.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Весь світ.

Представникам цього знака доведеться створювати баланс у своєму житті. Гороскоп таро на тиждень Скорпіонам радить поміркувати над цим питанням, А карта "Весь світ" говорить про те, що потреба назріла і потребує вирішення. Карта спонукає пильно придивитися до кожної сфери життя Скорпіона-емоційну, фізичну, ментальну і духовну. Недолік гармонії в одній з цих областей зміщує все і змушує викривлятися. Карта підштовхує Скорпіонів до вирішення ситуації, що склалася.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: 10 кубків.

Це позитивна карта, яка символізує зростання і розвиток, процвітання. Представники цього знака випробують підйом емоцій і зможуть налагодити особисту сферу життя. Гороскоп таро на тиждень Стрільцям радить проводити більше часу з сім'єю, а також може зрушити з мертвої точки ситуація у самотніх представників цього знака. Витратьте час, щоб озирнутися навколо і подякувати за всі благословення, які приходять до вас. Не так вже й часто нам вдається плавати на сьомому небі від щастя, так що насолоджуйтеся кожною секундою!

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: Паж пентаклей.

Дана карта символізує творчий напрямок, ентузіазм до нових починань. Гороскоп таро на тиждень Козерогам радить проявити творчі таланти і зробити те, про що ви давно думали. Карта говорить про те, що настав сприятливий час для реалізації будь-яких творчих планів і задумів. Залишаючись зосередженим і застосовуючи робочу етику, ви даєте собі можливість перетворити свої мрії в реальність.

Гороскоп таро на тиждень - Водолій

Карта: Паж мечів.

Карта говорить про те, що настає сприятливий період для реалізації мрії. Також карта говорить про те, що у Водоліїв є все – сили, ентузіазм, енергія для реалізації нових проектів, ідей і підприємств. Гороскоп таро на тиждень 13-19 лютого 2023 Водоліям радить докласти всіх зусиль, щоб зберегти ентузіазм і закінчити розпочату справу. Незалежно від того, який напрямок у житті ви виберете, завжди будуть перешкоди, які вам доведеться подолати, але не дозволяйте цьому стримувати вас. Знайте, що, дотримуючись своїх пристрастей, ви зможете зберегти цей імпульс.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: 6 жезлів.

Перемога буде за представниками цього знака, так як карта, що випала, символізує рішучість і честь. Вона каже, що представники цього знаку старанно працювали і готові отримати результати, досягли поставлених цілей. Також гороскоп таро Рибам повідомляє, що протягом тижня 13-19 лютого 2023 року вони отримають визнання своєї праці, яке потрібно буде запам'ятати і увібрати в себе. Не варто проявляти сором'язливість і відмовлятися від похвали. Зараз час прийняти її і визнати свої здібності.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти