Гороскоп Таро на тиждень 13-19 грудня: Левам - серйозні рішення, Козерогам - насолоди, Рибам - витрати

13 грудня 2021, 12:03оновлено 3 лютого 2022, 19:27
82712
Кому із знаків належить вийти із зони комфорту, а хто переживе сильні почуття - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень для всіх знаків Зодіаку розповість, кому варто розраховувати на заступництво фортуни, а кому покладатися на інтелект і логіку.

Про те, як може відбитися на благополуччі і матеріальної стабільності фаза зростаючого Місяця, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 13-19 грудня: Ракам - обман, Левам - розставання, Водоліям - плітки.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Дев'ятка Кубків

Дев'ятка Кубків в розкладі може свідчити про те, що тривоги і хвилювання останніх тижнів нарешті відступають і Овни в повній мірі можуть насолодитися спокоєм. Коли ця карта з'являється при читанні, це сигнал з Всесвіту, що все у вашому житті так, як повинно бути. Ви відчуваєте себе повністю задоволеними своєю роботою, своїми відносинами, дружбою. Знайдіть час, щоб зупинитися і оцінити ті хороші моменти, які життя пропонує вам прямо зараз.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Двійка Жезлів

Двійка Жезлів сигналізує про те, що прийшов час розпланувати своє майбутнє. Карта застерігає Тільців від імпульсивних дій, рішення потрібно приймати з усією розважливістю. Поспіх в даному питанні може тільки нашкодити. На цьому тижні вас закликають зважити всі варіанти, ретельно обмірковуючи плюси і мінуси кожного шляху. Але це не означає, що вам слід боятися виходити за межі своєї зони комфорту! Незвідана територія може призвести до довгострокового успіху, якщо ви ввійдете в неї з реалістичними очікуваннями і чітким планом.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Колесо Фортуни

Така карта в розкладі може говорити про те, що смуга труднощів підійшла до кінця і тепер справи підуть угору. Однак, якщо ви перед цим ловили удачу за хвіст, Колесо Фортуни трохи "заземлить" вас. Не шкодуйте про цю зміну - це природна частина зростання і природна частина життя. Кожен досвід, який у вас є, служить певній меті у вашому розумінні себе і своїх ситуацій. Нехай ця карта послужить нагадуванням про припливи і відливи життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Трійка Кубків

Трійка Кубків несе в собі позитивне значення - вона віщує веселощі і цікаві знайомства. Ви можете з головою зануритися в передсвяткову атмосферу і провести час з родичами або друзями. Або самим закотити вечірку. Життя - це не тільки відповідальність і зобов'язання, так що не соромтеся розслаблятися і отримувати задоволення прямо зараз!

читайте такожМісячний календар стрижок на січень 2022: кращі дні для нової зачіски і фарбування

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Король Мечів

Ця карта в розкладі говорить представникам знака стихії Вогню, що у вирішенні важливих питань слід керуватися логікою і інтелектом, замість того, щоб дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви визначите вірний шлях, по якому слід йти, тільки коли ви дійсно дійдете до суті питання, а це може статися тільки при прояві неупередженості. Можливо, ви стоїте перед серйозним рішенням або досліджуєте незвідану територію в певній сфері свого життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Четвірка Кубків

Четвірка Кубків демонструє бажання Дів до змін. Це може виходити від незадоволеності нинішнім станом речей. Не поспішайте перевертати все з ніг на голову, для початку потрібно розібратися в тому, що викликало це бажання. Побачивши першопричину, ви зможете зрозуміти свої справжні бажання і намітити правильні цілі, які допоможуть досягти бажаного і відчути себе більш комфортно.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Лицар Мечів

Лицар Мечів сигналізує про те, що не завжди добре домагатися бажаного за всяку ціну. Так, мати наполегливі амбіції - це добре, але тільки якщо ви спочатку обміркували всі проблеми і наслідки. Перш ніж зробити свій хід, вивчіть всі змінні. Розуміння тонкої межі між рішучістю і нав'язливою ідеєю може вберегти вас від потенційних проблем в майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Сімка Пентаклей

Ваша карта на цьому тижні, Сімка Пентаклей, нагадує вам, що нічого цінного не може бути досягнуто без вкладених зусиль. Можливо, ви працювали над проектом або областю свого життя і розраховували побачити швидкі результати. Запасіться терпінням і нагадайте собі, що це було непросте завдання, і пишаєтеся тими зусиллями, які ви вже доклали. Можливо, ваша старанна робота і терпіння ще не окупилися, але дуже скоро прогрес буде помітний.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Раків: радикальні рішення, відпочинок закордоном і здійснення бажань

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Колісниця

Колісниця - це карта, яка заохочує силу волі, дію і самовладання. На цьому тижні необхідно проявити свою силу характеру і лідерські якості. Не уникайте відповідальності, навпаки, беріть кермо влади в свої руки, просуваючи себе до поставленої мети. Зараз не час пасивно чекати, коли з вами трапиться хороше. Ця карта знає, що все варте, вимагає наполегливої праці і дисципліни. Самовладання і цілеспрямованість допоможуть вам подолати всі труднощі і перешкоди на шляху до поставлених цілей.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Туз Кубків

Туз Кубків знаменує час, який переповнений позитивною емоційною енергією: любов'ю, щастям, творчістю і співчуттям. Це також означає здатність зміцнити ваші існуючі відносини і, можливо, зустріти нового друга або коханця. Не варто противитися своїм почуттям, відкрийте їм своє серце і відчуйте насолоду.

читайте такожВеликий куш і солідний заробіток: топ-3 знака, яким до кінця грудня привалить грошова удача

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Сонце

На цьому тижні сонце дійсно сяє для вас! Ця карта уособлює достаток, оптимізм, успіх і теплоту щасливого часу у вашому житті. Можливо, ви пережили важкий час у своєму житті, справжню чорну смугу. Що ж, завжди темніше всього перед світанком - а світанок вже настав! Завдяки цим перешкодам ви багато дізналися про себе і придбали впевненість, знаючи, що ви можете витримати і подолати будь-які негаразди. Насолоджуйтесь цим періодом позитиву, тому що ви його заслужили.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Четвірка Пентаклей

Четвірка Пентаклей хоче, щоб на цьому тижні ви зосередилися на своїх відносинах з грошима. Підрах*йте свої доходи і витрати і проаналізуйте, на що йдуть гроші. Ви економите або балуєте себе приємними речами. Або ви збираєте кожну копійку, тому що боїтеся втратити все? Вивчіть, що рухає цим мисленням. Не дозволяйте своїм фінансовим почуттям відволікати вас від ефективного управління своїм багатством і налаштування на довгостроковий успіх.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти