Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022: Тельцям - розчарування, а Рибам - повернення в минуле

14 листопада 2022, 09:10оновлено 14 листопада 2022, 10:24
Астрологічний прогноз по картах таро покаже нові можливості і змусить подивитися на життя з іншого боку.
Гороскоп
Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 / Фото ua.depositphotos.com

Карта нового тижня - П'ять Кубків. Вона вказує на подолання труднощів і неприємностей, на відчуття болю, про які не можна забувати, але і не можна їх робити головними у житті. Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 для всіх знаків Зодіаку розповість, кому доведеться несолодко, а хто може розслабитися і відпочити.

Про те, кому зі знаків Зодіаку посміхнеться удача можна дізнатися в матеріалі "Знаки Зодіака, яким пощастить в листопаді зустріти любов, отримати прибуток і підвищення".

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта - 5 кубків.

Ця карта свідчить про те, що представник знака Зодіаку пройдуть через жаль і розчарування. Однак не можна концентруватися на своїх помилках і невдачах. Гороскоп таро на тиждень для Овнів рекомендує відсунути на другий план неприємності і побачити позитивні моменти в житті, які лежать у вас під ногами. Це дозволить рухатися далі і домогтися успіху.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта - Два жезли.

Ситуація складеться так, що Телець змушений буде планувати свої дії. Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 обіцяє безліч можливостей. Успіху перешкодять імпульсивність і емоційність. Діяти потрібно свідомо. Тельцям потрібно спокійно зважити всі "за" і "проти" для кожного шляху, по якому ви підете. Вихід із зони комфорту призведе до успіху.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта - Диявол.

Карта символізує тонку грань між задоволенням і неприємностями. Це уособлення негативних сторін особистості Близнюків. Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада закликає зупинитися і подумати про те, що принесе миттєве задоволення, зважити всі "за" і "проти". Також варто обміркувати вчинки і дії. Якщо ви виходили за межі дозволеного, зараз саме час повернутися назад і виправити помилки.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта - 5 пентаклей.

Ракам доведеться визнати, що настали важкі часи, оцінити свої фінансові можливості і нарешті зрозуміти, що гроші не з'являються з нізвідки. Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада рекомендує не звалювати на себе всі проблеми. Краще звернутися за допомогою до друзів і сім'ї. Всі труднощі проходять, пройде і ця. Вже зовсім скоро проблеми вдасться вирішити.

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта - 9 жезлів.

На прийдешньому тижні прийде розуміння і оцінка минулих зусиль. 9 Жезлів прийме наполегливість і цілеспрямованість, з якими Раки йшли до поставленої мети. Цього тижня гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 року обіцяє завершення шляху. Він був довгим і важким, але не можна кидати все на останньому етапі. Наполегливість допоможе подолати останні труднощі і отримати результат.

Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 - Діва

Карта - 6 жезлів.

Гороскоп таро на тиждень для Діви обіцяє перемоги. 6 жезлів означає рішучість і честь. Ваші зусилля гідно оцінять, і ви отримаєте визнання. Також варто звернути увагу на своє здоров'я. Результативними будуть будь-які процедури по зміцненню імунітету, оздоровленню.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта - Туз кубків.

На прийдешньому тижні представники цього знака підкорять хвилі позитивних вібрацій. Туз кубків символізує настання часу, переповненого позитивними змінами. Ви будете відчувати щастя і співчуття. Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 рекомендує зайнятися творчістю у вільний від роботи час. Настав час відкрити своє серце, щоб отримати любов і добро.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта - Король мечів.

Наступного тижня ви будете по повній використовувати свій розум. Доведеться гарненько подумати і прийняти важливе рішення. Також гороскоп таро на тиждень для Скорпіона рекомендує використовувати логіку і аналітичні здібності, щоб отримати максимальний результат. Емоції Скорпіонам принесуть тільки проблеми.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта - Туз жезлів.

Якщо представники цього знака Зодіаку чекали підказки від зірок або долі, то це воно. Перед вами відкривається щось нове і цікаве. Після цього Стрільцям доведеться задіяти весь свій потенціал, а в результаті зусиль отримати винагороду у вигляді порції нової енергії для нових звершень. Цей час не можна упустити, потрібно встигнути зробити кроки на шляху до успіху.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта - Колесо Фортуни.

Козерогам хочуть нагадати, що в житті бувають, як злети, так і падіння. Якщо у Вашому житті труднощі, то ця карта означає закінчення складного періоду. Якщо ж в житті Козерога все йде відмінно, то ситуація може повернутися на 180 градусів. Сумувати з приводу втраченого не варто, так як це початок шляху до нових звершень.

Гороскоп таро - Водолій

Карта - Туз пентаклей.

У житті Водоліїв безліч нових можливостей для досягнення матеріальних цілей. Саме зараз відмінний момент, щоб отримати підвищення по службі, прибуток або дивіденди від інвестицій. Гороскоп на тиждень для Водолія рекомендує уважно спостерігати і слухати, щоб не пропустити саме той щасливий момент.

Гороскоп таро на тиждень 14-20 листопада 2022 - Риби

Карта - Сторінка кубків.

Представникам цього знака потрібно зберегти відкрите серце і розум. Рибам потрібно буде повернутися в дитинство, в той момент, коли ви відчували безстрашність. Зробити це потрібно буде незважаючи на придбані з роками черствість і цинічність, закритість від навколишнього світу в результаті емоційної травми. Такі прийоми допоможуть захиститися від ще більшого болю, але вони заважають отримувати задоволення від життя. Тому важливо не дати минулому диктувати умови сьогодення і майбутнього.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти