Гороскоп Таро на тиждень 15-21 серпня: Дівам - проблеми, Скорпіонам - успіх, Рибам - гроші

14 серпня 2022, 11:17оновлено 15 серпня 2022, 15:31
Кому з знаків не варто поспішати з важливими рішеннями, а хто усвідомить, що звалив на плечі занадто багато.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків варто уникати сварок, кому зірки обіцяють важливу зустріч, а хто повинен прислухатися до критики оточуючих.

Про те, які щедрі подарунки і несподівані повороти долі приготував знакам перший місяць осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Дев'ятка Кубків

Ця карта в розкладі може означати, що період труднощів в житті Овнів добігає кінця. Приємні події і зміни можуть вас очікувати вже зовсім скоро. У професійній діяльності ви досягаєте великих успіхів і повністю задоволені роботою. В особистих відносинах все складається найкращим чином, з'являється шанс помиритися з дорогими людьми і зміцнити відносини.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Маг

На цьому тижні перед Тільцями відкриваються нові можливості і перспективи. Для вас немає нічого можливого, можна домагатися задуманого і втілювати в життя сміливі ідеї. Удача на вашому боці. Тільці в пошуку роботи зможуть отримати посаду мрії з хорошими умовами праці, а тим, хто мріє зустріти любов, зірки обіцяють доленосну зустріч. Важливо у всьому проявляти ініціативу і не відсиджуватися осторонь.

читайте такожКазкова удача і везіння в грошах: 5 знаків зодіаку - щасливчики вересня 2022

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Лицар Жезлів

На цьому тижні Близнюків може охопити почуття тривоги і занепокоєння. Важливо не дозволяти цим емоціям брати верх над собою, не варто втрачати контроль. Приймаючи важливе рішення, не поспішайте, обмірковуючи всі можливі наслідки, і як вони можуть відбитися на вашому житті. Продумайте ваш план до дрібниць, не упустивши ні найменшої деталі, і тоді зможете досягти успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: П'ятірка Жезлів

Ракам на цьому тижні всіма силами варто уникати конфліктів. Відносини з оточуючими будуть складатися напружено, тому кращих результатів можна досягти, працюючи самостійно. Несподівані обставини можуть перешкодити досягненню задуманого, на шляху прогресу можуть виникати перешкоди. Вам належить по-справжньому прислухатися до думки інших. Критика, оточуючих може виявитися конструктивною. Не поспішайте ображатися, а краще подумайте, як вона допоможе вам змінити ситуацію в довгостроковій перспективі.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Король Кубків

На цьому тижні спокій і розважливість стануть ключами до успіху левів. Ця карта в розкладі свідчить про необхідність контролю, ге варто пускати ситуацію на самоплив. Емоційна зрілість, це не пригнічувати в собі будь-які почуття, а вміти їх висловлювати. Приймаючи рішення, керуйтеся підказками логіки і серця, дотримуючись баланс.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: П'ятірка Пентаклей

На цьому тижні проблеми можуть навалитися на дів, як з рогу достатку. Особливо це стосуватиметься фінансів і професійної діяльності. Не варто вступати в суперечки з начальством, це може мати непередбачувані наслідки. Труднощі цього тижня можуть вибити вас з колії, проте не забувайте про те, що ваші рідні та близькі люди готові вас підтримати. Їх допомога допоможе пережити важкі часи.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Сімка Мечів

Терезам на цьому тижні доведеться зіткнутися з проблемою, вирішення якої вони відкладали всіма силами. Навіть якщо перший крок буде складним, його необхідно зробити, щоб вирішити ситуацію. Можливо, це буде неприємна розмова з другом або партнером. Позбувшись від усього, що може гальмувати ваш рух вперед, ви зможете залучити енергію позитивних змін в життя. Уникнення проблеми не покращить ситуацію.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Трійка Пентаклей

На цьому тижні все, що знадобитися Скорпіонам для досягнення успіху, це впевненість у власних силах. Ця карта свідчить про те, що ви на правильному шляху і не повинні зупинятися на досягнутому. Незалежно від того, наскільки грандіозна ця ідея, у вас є навички і можливості, щоб втілити її в життя. Необхідно продумати план, не упустивши жодної деталі, він допоможе не збитися з наміченого шляху. Робота в команді допоможе досягти найкращих результатів.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Десятка Жезлів

В цьому періоді Стрільці усвідомлюють, що не розрахували своїх сил і можливостей, зваливши на свої плечі занадто багато, намагаючись досягти поставлених цілей. Ви можете боротися з гордістю, не бажаючи делегувати повноваження, однак вам варто попросити про допомогу, щоб не допустити непоправної помилки. Ви відчуєте полегшення після того, як делегуєте частину повноважень, люди готові надати вам підтримку. Спільними зусиллями можна вирішити проблему.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Помірність

У житті Козерога настав час змін, яким не варто чинити опір. Настав час зменшити оберти і проявляючи терпіння, стежити за розвитком подій, не втручаючись. Можливо, ви чинили опір змінам у своєму житті або дозволяли стресовій ситуації взяти над вами верх. Якщо це так, змініть свій підхід на цьому тижні. Знайшовши свій внутрішній баланс, ви налаштовуєте себе на те, щоб знову знайти зовнішню гармонію.

читайте такожМісячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Дев'ятка Жезлів

На цьому тижні Водолії в повній мірі зможуть насолодитися результатами наполегливої роботи. Справа, в яке ви вкладали багато часу і сил, зрушиться з мертвої точки. Ваші початкові цілі та ідеї були посаджені і виросли, і Ви так близькі до того, щоб, нарешті, досягти своєї мети. Хоча шлях може бути довгим і часом виснажливим, зараз не час здаватися. Стійкість - ваша найбільша перевага прямо зараз, так що продовжуйте рухатися вперед, незалежно від того, що життя може піднести вам.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Дев'ятка Пентаклей

На цьому тижні Риби зможуть побачити заслужений успіх. Ваші досягнення піднімуть впевненість у власних силах і налаштують на нові звершення. Ви зможете зміцнити своє фінансове становище. Солідні грошові надходження дозволять відправитися за покупками і побалувати себе приємними дрібницями. Невелика подорож і зміна обстановки підуть вам на користь.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти