Гороскоп Таро на тиждень 15-21 травня: Рибам - відновлення, Овнам - прорив

11 травня 2023, 18:24оновлено 11 травня 2023, 19:00
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 15-21 травня
Гороскоп Таро на тиждень 15-21 травня / колаж: Главред, фото: pexels , ua.depositphotos.com

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 15-21 травня карти Таро пророкують Різне. Комусь відпочинок і насолода, а комусь багато роботи.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Туз мечів

Момент прориву настав! Туз мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні у вас буде більше ясності розуму. Може здатися, що ви дивитеся на світ через абсолютно нову лінзу, яка допомагає вам прорватися крізь шум і дістатися до суті справи. Ситуація не така, якою здається? Вас хтось обманював? Ви обманювали себе? Вам надасться можливість прояснити ситуацію і побачити речі такими, якими вони є.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Вісімка мечів

Вісім мечів вказує на те, що ви відчуваєте себе в пастці прямо зараз, вважаючи, що немає виходу з цих обставин. Цього тижня вас закликають запитати, чи справді ви застрягли... або ви просто перебуваєте у в'язниці, яку ви створили самі. Невпевненість, страх і сумніви часто є почуттями, які тримають нас у ситуаціях набагато довше, ніж нам потрібно. Можливо, ви виявите, що накладені на вас обмеження стримували вас весь цей час.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Чарівник

Зірки закликають вас розкрити свій потенціал на цьому тижні! Чарівник визнає, що весь світ у вас під рукою, тому що у вас є все необхідне, щоб отримати те, що ви хочете. На цьому тижні вам варто направити свою енергію на цілі. Шукаєте нову роботу? Намагаєтесь зав'язати романтичні стосунки? Намагаєтесь покращити свій грошовий потік? Не бійтеся йти на це, тому що прямо зараз все може вийти.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Туз кубків

На цьому тижні вас чекає хвиля гарного настрою! Туз Кубків сигналізує про час, переповнений позитивною емоційною енергією. Щастя, творчість і співчуття – все це ви можете відчути. Це також означає можливість зміцнити існуючі стосунки і, можливо, зустріти нового друга чи коханого! Якщо останнім часом ви відчували себе замкнутими, настав час відкрити своє серце, щоб вітати любов і мир, які ви заслуговуєте. Це ваш шанс випити з чаші глибокого духовного наповнення, так що пийте!

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Імператриця

Імператриця сигналізує про те, що цей тиждень присвячений отриманню подарунків, які оточують вас всюди. Легко захопитися шаленим ритмом повсякденного життя, але тепер вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями. Смачно їжте. Зупиніться і вдихайте аромат квітів. Подихайте свіжим лісовим повітрям. Заземлюючи себе таким чином, ви відкриваєте себе для всіх найбільших нагород життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Справедливість

Чи збігаються ваші переконання з вашими діями? Чи робили Ви вибір, що відображає ваше вище "я"? Це питання, яке карта справедливості хоче, щоб ви задали собі на цьому тижні. Це особливо важливо, якщо ви стоїте перед важливим рішенням. Те, що ви робите, може мати довгостроковий вплив — як позитивний, так і негативний — як на вас, так і на оточуючих вас людей. Зв'яжіться зі своєю інтуїцією і дозвольте їй бути компасом, який веде вас правильним шляхом, щоб ви могли уникнути непередбачених наслідків у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Трійка пентаклів

Трійка пентаклів хоче підтвердити, що Ви на правильному шляху! Ви зараз працюєте над чимось новим? Ця карта спонукає вас рухатися далі. Якою б грандіозною не була ця ідея, у вас є навички та можливості втілити її в життя. Цього тижня настав час зробити домашнє завдання та підготуватися, створивши комплексний план, якщо у вас його ще немає. І не бійтеся звертатися за допомогою до інших - робота в команді може просунути вас далі, ніж ви очікували.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Шістка Жезлів

Цього тижня перемога за вами! 6 жезлів - карта рішучості і честі. Це вказує на те, що ви не тільки наполегливо працювали і досягли своїх цілей, але й почали отримувати визнання завдяки їм. Чи отримували ви похвалу від керівництва вашої компанії за ваші зусилля щодо проекту раніше? Насолоджуйтеся нею. Ви можете бути схильні відмахуватися від такого роду визнання, але зараз не час для сором'язливості. Це нормально, коли вас визнають за ваші досягнення, тому насолоджуйтесь цим моментом.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Дев'ятка мечів

Дев'ятка мечів вказує на те, що зараз ви страждаєте від якоїсь втрати чи розчарування. Це може бути щось, що ви передбачали, або це може бути щось раптове і несподіване. Незважаючи на це, цей стрес тисне на вас, можливо, змушуючи вас відчувати, що ви ніколи не оговтаєтесь від цієї ситуації. Витратьте час, необхідний для того, щоб сумувати і зцілюватися, пам'ятаючи, що, хоча те, що ви переживаєте надзвичайно складне, ви можете рухатися далі і рости завдяки цьому досвіду.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Паж кубків

Зберігайте відкрите серце та відкритість цього тижня! Паж кубків закликає вас повернутися до того часу у вашому житті, коли ви були більш наївними, безстрашнішими, ідеалістичнішими. Можливо, минулі чи останні обставини зробили вас більш цинічними та закритими, щоб захистити себе від болю. Хоча такий підхід, безумовно, може допомогти вам уникнути ще більшого болю, він також може перешкодити вам насолоджуватися життям. Не дозволяйте своєму минулому диктувати ваше майбутнє таким чином. Навчіться знову довіряти.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Вісімка Жезлів

Вісімка Жезлів представляє високу енергію і імпульс руху вперед, сигналізуючи про час, коли потрібно щось робити. Вам може здатися, що на цьому тижні на вас обрушиться багато турбот, і вам може бути важко зрозуміти, на що слід звернути увагу. Боріться з цими відволікаючими факторами, зосереджуючись на одній цілі та видаляючи всі відволікаючі фактори, щоб ви могли зосередитися на ній. Використовуючи цю енергію на свою користь, ви перетворите цей період на період високої продуктивності та прогресу.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Четвірка мечів

Відпочинок, роздуми та відновлення. Це повідомлення для вас цього тижня. Можливо, нещодавно ви зіткнулися зі складною ситуацією, наприклад, втратою роботи, розривом стосунків або проблемами, пов'язаними з грошима. Ця справа забрала у вас багато сил, і тепер ви можете відчувати психічне, фізичне, емоційне та духовне виснаження. Витратьте деякий час, щоб відновитися і перезарядитися. Важливо дати собі таку можливість відновити себе - це допоможе вам повернутися у світ із оновленим духом та новою перспективою.

Джерело

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти