Гороскоп таро на тиждень 16-22 січня 2023: Овнам - зміни, Левам - безмежні можливості

16 січня 2023, 08:30
Астрологічний прогноз по картах таро розповість, яким буде наступний тиждень для представників всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп таро на тиждень 16-22 січня 2023
Гороскоп таро на тиждень 16-22 січня 2023 / pixabay.com

Новий тиждень пройде під впливом карти Сила, яка символізує внутрішню силу духу. Дана карта означає, що представники всіх знаків Зодіаку зможуть подолати труднощі, що чекають їх на шляху до мети. Також Сила може символізувати здатність подолати неприємні емоції страху, відчаю, смутку, сорому. Більшості представників зодіакального кола буде легко піднятися над цими емоціями і зберегти спокій. Гороскоп таро на тиждень 16-22 січня 2023 для всіх знаків Зодіаку рекомендує включити співчуття і прощення, не йти на поводі у емоцій. Завдяки цьому легко буде зберегти контроль над ситуацією.

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: Колесо Фортуни.

Ця карта нагадує Овнам, що життя складається зі злетів і падінь. Гороскоп таро на тиждень Овнам радить підготуватися до змін. Якщо ви зараз переживаєте неприємності, то життя може повернутися іншою стороною і найближчі дні принесуть успіх. Якщо ж у вас були успішними попередні дні, то зараз можуть настати важкі часи. Будь-які зміни - природна частина розвитку і продовження шляху до мети, тому не варто переживати.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: Паж мечів.

Дана карта символізує знак згори для реалізації задуманого. Гороскоп таро на тиждень 16-22 січня 2023 Тельцям радить почати діяти. У вас для цього є все необхідне – ентузіазм, енергія. Зусилля доведеться прикладати, щоб енергію і ентузіазм підтримати на високому рівні до успішного завершення справи. Варто пам'ятати, що на шляху з'являться перешкоди, але вони не є перешкодами для досягнення мети. Вони не повинні стримувати пориви до дії. Тільки слідуючи за захопленнями і бажаннями можна буде підтримати ентузіазм і успішно завершити розпочате.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта: Чарівник.

Зазначена карта закликає розкрити потенціал представникам цього знака Зодіаку. Чарівник говорить про те, що у Близнюків весь світ в руках і є все необхідне для отримання бажаного. Гороскоп таро на тиждень Близнюкам пропонує привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність з вашими цілями. На цьому тижні вийде все - зав'язати нові відносини, домогтися успіху в роботі і збільшити грошовий потік.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: Королева кубків.

Випала карта, що символізує емоційну зрілість, співчуття і дбайливість. Гороскоп таро на тиждень Раків закликає висловити ці емоції і почуття. Якщо комусь із близьких і друзів знадобиться допомога, то її обов'язково потрібно надати. Це не обов'язково повинна бути фізична робота, це може бути і просто підтримка в скрутну хвилину. Ракам потрібно вислухати друга або родича і підбадьорити словом. При цьому варто відокремити власні емоції від ситуації.

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта: 3 жезлів.

Карта символізує безмежні можливості для представників цього знака. Гороскоп таро на тиждень 16-22 січня Левам радить використовувати ці можливості і розширити свій кругозір. Трійка жезлів рекомендує вийти за межі звичного світорозуміння і поглянути на майбутнє, обміркувати його. Зараз не варто витрачати сили на дрібниці. У ці дні потенціал безмежний, тому його варто витратити на великі цілі.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: Смерть.

Дана карта не означає буквальну смерть. Вона символізує завершення одного життєвого етапу і перехід в інший. Гороскоп таро на тиждень Дівам радить зайнятися трансформацією себе. Вивчіть своє життя, щоб знайти якір, який тягне вас на дно і від якого потрібно позбутися. Іншими словами, вам потрібно позбутися всього, що заважає досягти цілей.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: 3 монет (пентаклей).

Карта підтверджує, що представники цього знака знаходяться на правильному шляху і потрібно рухатися далі. Тому якщо ви зараз зайняті якоюсь важливою справою, то це пряма підказка йти далі і домогтися поставленої мети. Гороскоп таро на тиждень Терезам радить продовжувати рух в обраному напрямку і бути впевненими в достатності ресурсів для реалізації задуманого. Також потрібно скласти план дій, який буде містити всі кроки для досягнення результату.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: 8 кубків.

Представникам водного знака доведеться прийняти рішення про подальшу долю відносин або позбутися від неприємностей. Гороскоп таро на тиждень 16-22 січня Скорпіонам каже, що розрив буде болючим і залишить неприємний осад. Ця ситуація може бути причиною застою. Варто прийняти нову реальність і змиритися з змінами, що відбуваються. Не потрібно витрачати час на роздуми про те, якою б була ситуація за інших умов.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: 5 мечів.

Випала карта, що передбачає зробити мудрий вибір битв. П'ятірка мечів говорить про те, що в житті Стрільців назріває конфлікт, який виллється в серйозну конфронтацію. У цій ситуації у представників цього знака з'явиться бажання виграти суперечку за всяку ціну. Гороскоп таро на тиждень Стрільцям радить відмовитися від цієї ідеї, так як в запалі суперечки можна наробити дурниць, про які потім доведеться пошкодувати. Перед тим, як кидатися сперечатися, подумайте про наслідки.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: 9 монет (пентаклей).

Випала карта, що є запрошенням насолодитися плодами зусиль і роботи. Гороскоп таро на тиждень Козерогам радить нагородити себе за плідну і результативну роботу. Представники цього знака вклали піт, кров і сльози в досягнення мети, а зараз ви можете побачити результат всього зробленого. Також Дев'ятка пентаклей дозволяє скористатися матеріальним комфортом, який ви вже створили. Козероги зможуть побалувати себе улюбленим вином, дорогим масажем або іншими розвагами, про які давно мріялося.

Гороскоп таро на тиждень - Водолій

Карта: 3 мечів.

Дана карта підтверджує, що представники повітряного знака страждають від болю і горя, які приніс в життя близька людина. Можливо Водолія зрадили, обдурили люди, на яких він розраховував, або він відчуває душевні страждання. Гороскоп таро на тиждень 16-22 січня 2023 Водоліям радить проявити наполегливість і контролювати свої емоції. Так ви зможете подолати неприємності і досягти поставленої мети. Важливо залишатися сильним і не відходити від спілкування. Якщо ви залишаєтеся на зв'язку зі своєю емоційною стороною, ви можете вийти на іншу сторону цієї ситуації, здатну любити ще глибше.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: Лицар жезлів.

Карта вказує на наявність почуття занепокоєння, тривожності. Все це може призвести до турбулентності в житті. Гороскоп таро на тиждень Рибам радить поглянути на рішення, яке вам належить прийняти, і подумати про наслідки поспішних дій. Якщо представники водного знака були готові зробити свій вибір шляху вирішення ситуації, то варто зупинитися і ще раз обміркувати свої дії.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти