Гороскоп Таро на тиждень 17-23 квітня: Овну - випробування, Левам - ностальгія

14 квітня 2023, 12:06
3862
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки Зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 17-23 квітня
Гороскоп Таро на тиждень 17-23 квітня / колаж фото ua.depositphotos.com

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 17-23 квітня карти Таро пророкують різне. Комусь вкрай необхідно рухатися далі, а комусь зупинитися і думати.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Сімка Жезлів

Сімка Жезлів закликає вас стояти на своєму на цьому тижні. Отримання цієї картки вказує на те, що ви зараз відчуваєте певний опір або перешкоду у своєму житті. Ваш початковий інстинкт може полягати в тому, щоб відступити, піддавшись будь-якому виклику, що стоїть на вашому шляху. Однак важливо відстоювати те, у що ви вірите. Невдачі неминучі, але здаватися не можна. Одягніть свою емоційну броню і використовуйте свою мужність і внутрішню силу, щоб впоратися з цією перешкодою, щоб врешті-решт ви могли її подолати.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Зірка

Ви можете зітхнути трохи легше, тому що на цьому тижні прийшло полегшення! Зірка сигналізує про затримку після періоду великих змін або труднощів. Хоча вам було нелегко пережити цю метушню, ви змогли витримати будь-які випробування, які життя кинуло вам на шляху. Які уроки ви засвоїли? Що ви змогли відпустити з того, що стримувало вас? Як ви будете рухатися вперед по-іншому? Настав час позбутися старого себе, щоб ви могли стати людиною, якою мали бути.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Колесо Фортуни

Колесо фортуни на цьому тижні нагадує вам, що життя сповнене злетів і падінь. Якщо ви переживаєте важкий період у своєму житті, ця карта може сигналізувати про закінчення цього важкого періоду. Якщо ви переживали період процвітання, незабаром все може повернутися на круги своя. Не оплакуйте цю зміну - це природна частина зростання і природна частина життя. Кожен досвід, який ви маєте, служить меті у вашому розумінні себе та своїх ситуацій. Нехай ця карта послужить нагадуванням про те, що потрібно приймати припливи і відливи життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: туз кубків

На цьому тижні вас чекає хвиля гарного настрою! Туз Кубків сигналізує про час, переповнений позитивною емоційною енергією. Щастя, творчість і співчуття – все це ви можете відчути. Це також означає можливість зміцнити існуючі стосунки і, можливо, зустріти нового друга чи коханого! Якщо останнім часом ви відчували себе замкнутими, настав час відкрити своє серце, щоб вітати любов і мир, яких ви заслуговуєте. Це ваш шанс випити з чаші глибокого духовного наповнення, так що пийте!

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: шістка кубків

Шістка Кубків говорить про те, що минуле впливає на сьогодення. Цього тижня вас закликають перевірити, чи пов'язані ви якимось чином зі своїм минулим. Хоча нам іноді потрібно дивитися в дзеркало заднього виду, щоб прийняти поточні або майбутні рішення, ми можемо легко застрягти в минулому, якщо не будемо обережні. Не дозволяйте ностальгії чи спотвореним спогадам заважати вам рухатися вперед і цінувати те, що відбувається тут і зараз. Дозвольте своєму минулому бути джерелом поліпшення, а не джерелом застою.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Диявол

Межа між задоволенням і болем тонка як бритва! Диявол представляє ваші звички, спокуси і пороки — все те, що активує вашу тіньову сторону і відводить вас від істинного "я". Вас закликали з'ясувати, чи короткострокове задоволення не створює довгострокової проблеми. На цьому тижні обміркуйте свої дії. Ви дійсно контролюєте все? Чи є ці моделі поведінки здоровими? Які вигоди крім тимчасового задоволення? Якщо Ви зайшли занадто далеко, зараз саме час відступити, перш ніж ви занадто далеко відійдете від курсу.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Смерть

Не лякайтеся цієї карти! Карта смерті - одна з найбільш часто неправильно витлумачуваних карт Таро. Це не фізична смерть - скоріше, це трансформація себе і звільнення від речей, які більше не служать нам. За що ви тримаєтесь, що вам потрібно відпустити? Завершення цієї глави Вашого життя може прокласти шлях до чогось набагато більшого в майбутньому. Цього тижня зверніть увагу на можливості відійти від того, що заважає вам досягти майбутнього, якого ви заслуговуєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Лицар кубків

Лицар кубків - це карта бачення і просування. Цього тижня, швидше за все, ви отримаєте якесь запрошення чи пропозицію, яку ви, можливо, не очікували. Ця карта хоче, щоб ви були відкриті для цієї нової можливості та скористалися нею, але вона також хоче, щоб ви були обережними, рухаючись вперед. Лицар застерігає від надмірного захоплення фантазіями. Оцініть цю ситуацію, перш ніж продовжувати, щоб переконатися, що все буде так, як ви думаєте, і що ви отримаєте від цього користь.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Королева Жезлів

Королева Жезлів вказує на те, що на цьому тижні всередині вас переповнюється чарівна і захоплена енергія, і інші не зможуть не помітити цього. Насправді, ви можете опинитися в центрі уваги! Це ідеальний час, щоб проявити себе, поспілкуватися з іншими та інтегруватися в групу однодумців. Не стримуйтеся - ваш ентузіазм може бути заразним.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: сім мечів

На цьому тижні можна бігти, але не можна ховатися! Карта 7 мечів визнає, що ви, можливо, намагаєтеся уникнути ситуації, з якою вам краще зіткнутися віч-на-віч. Ви відкладали важку розмову з другом? Ще не готові поговорити зі своїм партнером про те, куди йдуть ваші стосунки? Ви дозволяєте наростати професійному напрузі замість того, щоб справлятися з ним? Пам'ятайте, що уникнення цієї проблеми не покращить ситуацію. Насправді, це може навіть зробити його гірше. Прийшов час зайнятися цим питанням.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Трійка кубків

Нехай добрі часи течуть! Трійка Кубків - це карта свята і дружби, тому на цьому тижні ви можете опинитися в "режимі вечірки" з найближчими вам людьми. Організуйте вечірку в місті з друзями. Влаштуйте сімейну вечерю. Зберіть кілька колег. Справа не стільки в тому, що ви робите, скільки в товаристві, яке ви будете відчувати з оточуючими. Життя складається не тільки з обов'язків і зобов'язань, так що розслабтеся і отримуйте задоволення прямо зараз!

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Дев'ятка пентаклей

Цього тижня 9 пентаклів запрошує Вас насолодитися плодами своєї праці. Ви вкладали свою кров, піт і сльози в свої цілі, і тепер ви бачите заслужений успіх в результаті ваших зусиль. Настав час скористатися матеріальним комфортом, який ви створили для себе. Візьміть себе в подорож. Купіть ту дорогу пляшку вина, на яку ви давно дивилися. Насолоджуйтесь!

Джерело

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти