Гороскоп Таро на тиждень 17-23 жовтня: Овнам - розчарування у коханні, Левам - несподівані зміни

17 жовтня 2022, 14:14
Риб здолає лінь, у Дів буде битва за місце під сонцем, а на Стрільців чекає тиждень болісних переживань, свідчить гороскоп на картах Таро.
Гороскоп таро
Гороскоп Таро на тиждень 17-23 жовтня для всіх знаків Зодіаку / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Гороскоп Таро на тиждень 17-23 жовтня 2022 року розкаже, на які знаки зодіаку чекає розчарування та прикрощі, хто розірве романтичні стосунки, а кому варто готуватися до несподіваних змін.

Для кого з представників зодіакального кола середина осені стане часом неймовірних можливостей, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: 2 кубків, перевернута.

На цьому тижні ви можете занадто поспішати, коли справа доходить до кохання та дружби. Справа в тому, що ви покладали завеликі надії, але події, яких ви чекаєте, навряд чи відбудуться.

У коханні Овнів може чекати розчарування: або ваш обранець виявиться непорядною людиною, або ви просто розірвете стосунки.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта тижня: 9 пентаклів

Справа, яку Тельці почнуть на цьому тижні, приречена на провал. Але зрозумієте ви це не одразу. Замість цього будете намагатися знову і знову, поки не відмовитеся від ідеї.

Прислухайтеся до інстинктів, вони говорять вам відступити, гарненько придивитися, а потім почати з початку, але з іншим проектом.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: 10 мечів

Якщо ви граєте в ігри, ви повинні бути готові до втрат. Причому неважливо - чи то це азартні ігри, чи то просто ігри розуму. Ви будете страждати від наслідків своїх дій на цьому тижні.

Якщо ви зробили комусь боляче, то знайте: це людина все пам'ятає і звинувачує вас. На цьому тижні вона знову може повернутися у ваше життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Лицар жезлів

Ракам не сидиться на місці, хочеться змінити обстановку. Причому це може бути як зміна роботи, так і переїзд в інше місце.

Подібні настрої недовго триватимуть. Ваші емоції вляжуться, але вам все ж таки варто взяти собі відпустку, оскільки ви потребуєте відпочинку.

читайте такожГороскоп на тиждень 17-23 жовтня 2022: Тельцям - витрати, Козерогам - заздрість, Левам - ідилія

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: 2 жезлів, перевернута

На цьому тижні ви будете захоплені зненацька, оскільки у ваше життя прийде щось, чого ви ніяк не чекали. Це не добре і не погано, але це те, що потребує вашої уваги, і ви не зможете уникнути участі в цій ситуації.

Просто поміняйте ставлення до того, що відбувається. Ці події - сюрприз, але лише від вас залежить, жахливий він чи чудовий.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: 5 жезлів

На цьому тижні вам належить битва, в якій ви так не хотіли брати участь. Ви відчуваєте, що ваше життя приносило вам благословення за благословенням, але тепер станеться щось, що буде нескінченно вас засмучувати.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: 8 пентаклів

Ви зайняті своїми думками і робите так, як вважаєте за потрібне. Робота приносить задоволення, вам подобається брати участь в якомусь шаленому проекті.

На цьому тижні ви повністю зайняті чимось творчим, що зробить вас щасливими. В цілому, все буде виходити якнайкраще.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: 3 кубків, перевернута

У Скорпіонів буде бажання щось терміново завершити. Ви не готові чекати, і ваше терпіння закінчилося.

Всі думки представників знака зосереджені на роботі. Ви досягнете успіху в цьому питанні, тиждень завершиться з почуттям виконаного обов'язку і задоволення.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: 3 мечів

На Стрільців чекає тиждень болісних переживань. Схоже, ви попалися на якусь ілюзію та вірили в неї, поки заперечувати реальність не стало неможливим.

Можливо вам потрібно було більше часу, ніж іншій людині, щоб зрозуміти натяк, але щойно ви його зрозуміли, ви знаєте, що робити. В даному випадку мова йде про відмову від ідеалу, який прийшов у ваше життя разом з певною людиною.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: 5 мечів

На цьому тижні ви - як льотчик-винищувач. Ви зробите все, що потрібно, щоби виконати місію.

Ви відчуваєте, що якщо не візьмете справи в свої руки, вони ніколи не будуть виконані. Оскільки ви також дуже розчаровані людьми навколо вас, ви підете по головах, щоби досягти мети. Ви прагнете до успіху, а не дбаєте про комфорт інших.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: 2 пентаклів, перевернута

На цьому тижні ви підете на роботу, яку вам не дуже подобається робити. Від вас вимагається виконувати певні завдання, але від цього немає ні радості, ні прибутку. Це просто звичайна рутина, яка може набриднути. Можливо це не те, про що ви мріяли, але з будь-якої ситуації можна отримати користь.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: лицар пентаклів, перевернутий

Ви повинні подолати свою лінь, тому що, схоже, вона дійсно бере над вами гору. З одного боку, добре б взяти відпустку і відпочити, але вам все ж таки безумовно потрібно почати якусь активність.

Ви будете витрачати забагато часу на цьому тижні на непотрібні справи, свідчить гороскоп Таро.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення й твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти