Гороскоп Таро на тиждень 18-24 квітня: Близнюкам - суперники, Скорпіонам - успіх в грошах

17 квітня 2022, 03:04
Хто зі знаків ризикує запрограмувати себе на неприємності, а кому варто частіше прислухатися до інтуїції.
гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп таро на тиждень / depositphotos.com

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків не варто квапити події, а кому можна розраховувати на успіх в кар'єрі, визнання і підвищення авторитету.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола посміхнеться грошова удача, а кому пощастить в особистому житті.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Шістка Кубків

Ця карта може свідчити про те, що ви все частіше повертаєтеся до подій минулого і прокручуєте в голові негативні сценарії. Можливо вас наздоженуть згадування дитинства. Карта застерігає, не зациклюватися на цих спогадах занадто довго і не припускати, що кращі роки вже позаду. Таке мислення може запрограмувати вас неприємності.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Вісімка Посохів

Ця карта закликає Тільців набратися терпіння і чекати. Не варто переживати і тривожитися, ви зробили все що могли, і далі це вже не в ваших силах. Рішення прийматимуть інші люди. Відпустіть ситуацію і не намагайтеся прискорити події, так ви можете накликати неприємності і все погіршити.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: П'ятірка Посохів

Близнюкам варто підготуватися до конкуренції. Вона може проявлятися як і в професійному житті, так і в особистому. Ви зможете обставити всіх своїх суперників і змусити їх кусати лікті. Для цього необхідно бути впевненими у власних силах і в тому, що ви робите. Вам доведеться докласти всіх зусиль, щоб домогтися успіху.

читайте такожГороскоп на тиждень 18-24 квітня: Тільцям - витрати, Скорпіонам - втілення мрії, Рибам - вороги

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Колісниця

Карта Колісниці символізує велику кількість енергії, яка недоступна для всіх. Вона має напрямок і мету, тому може означати, що Ви зможете розставити пріоритети, визначитися з важливим і другорядним і зможете уявити, що включають в себе ваші мрії і бажання, і що потрібно зробити, щоб вони втілилися в життя. Ця карта амбітності і руху вперед.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Паж Кубків

Леви на цьому тижні повинні випустити назовні свого внутрішнього дитини. Можливо, ви ставитеся до себе занадто серйозно, проте іноді потрібно дозволяти собі розслаблятися і випускати дитяче начало, яке є в кожному з нас. Карта Пажа Кубків може свідчити про те, що ви отримаєте важливе повідомлення від молодої людини. Це сприятливий період для того, щоб планувати, мріяти і веселитися.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Паж Мечів

Протягом цього тижня ви будете почувати себе зухвало і мужньо, хоча частина цієї бравади може виявитися фальшивою. Це означає, Що, щоб зберегти обличчя, ви скажете все, що завгодно, аби інші повірили, що ви не винні. Ви рідко визнаєтеся у власних помилках, але цей тиждень може показати, що ваші помилки були не тільки повністю вашими, але і неминучими. Намагайтеся вчитися на своїх помилках, а не заперечувати їх. Є відмінні уроки в прийнятті власного рішення.

читайте такожКонфлікти, важкий вибір або збитки: кому зі знаків варто приготуватися до непростих часів в травні

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Лицар Пентаклей

Що принесе вам цей тиждень, так це можливість дати відсіч. Ви відчуваєте, що вас образили або про вас погано відгукуються, і ви не та людина, яка може просто "відпустити ситуацію". Ця карта показує вам, що ви нічого не пропустите занадто рано і що ви також можете прийняти досить неприємну поведінку, коли прийдете за своєю розплатою. Якщо це фінансове питання, на цьому тижні ви будете боротися або за гроші, або за власність.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Двійка Пентаклей

Скажімо так: могло бути і гірше. Те, що ви отримуєте на цьому тижні, Скорпіони – це набір варіантів, які зроблять для вас майже неможливим вибір. Обидва варіанти мають свої переваги, і обидва шляхи можуть привести вас до фінансового успіху. Важка частина буде вирішити, який шлях вибрати. У вас може бути досвід вибору захопленого курсу замість прибуткового або навпаки. Обидві пропозиції вигідні для вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Туз Жезлів

Ваше робоче життя ось-ось увійде в режим повної швидкості, і ви готові до всього цього. Ви працьовита людина, але вам дійсно потрібно, щоб речі були дуже конкретними, якщо ви збираєтеся любити свою роботу. Що добре про цю карту і про те, як вона випадає на цьому тижні, це те, що Ви зможете вкласти всю себе у свою роботу, знаючи, що ви добре платите за ваші зусилля. Це тиждень справедливості на робочому місці. Ваша самооцінка буде високою, а ваш талант принесе плоди.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 18-24 квітня: Овнам - щасливий випадок, Дівам - неприємності

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Король Жезлів

Ця карта в розкладі означає успіх і майстерність. Ви той, до кого звертаються люди, і Вам подобається бути цією людиною. Звичайно, ви будете тут і там скаржитися на те, як важко "бути королем", але правда в тому, що вам подобається бути при владі, і ви також дуже хороші в тому, щоб бути авторитетним. Ви зможете досягти успіхів на цьому тижні.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Помірність

У той час як світ навколо вас, здається, хаотично вибухає, ви знаходитесь в центрі всього цього і намагаєтеся зберегти здоровий баланс. Ви людина, яка припиняє сварки між членами сім'ї, і ви хороший друг, який підставить плече в потрібну хвилину. Завдяки своєму спокійному характеру ви завоювали довіру багатьох людей у своєму житті, і протягом цього тижня ваш внутрішній дзен буде працювати. Ви будете корисні іншим на цьому тижні, Водолії.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Маг

Це одна з кращих карт Таро, а також одна з найбільш неправильно витлумачених. Те, що ви відчуєте на цьому тижні, риби — це осяяння; ви будете працювати на чистій інтуїції і інстинктивної реакції — слухайте своє серце і дійте відповідно до того, що воно говорить вам робити. Ця карта Таро призначена для того, щоб встановити прямий зв'язок з вашим вищим я.ви відчуєте, що щось не так; переконайтеся, що це не йде до кінця. Довіряйте своїй інтуїції на цьому тижні, так як вона правильна.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти