Гороскоп Таро на тиждень 19-25 червня: Близнюкам - відпочинок, Козерогу - насолода

14 червня 2023, 15:15
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 19-25 червня
Гороскоп Таро на тиждень 19-25 червня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 19-25 червня карти Таро пророкують різне. Комусь прощання з минулим, комусь набуття балансу.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Ієрофант

На цьому тижні ви можете зайнятися новою справою! Ієрофант - це карта, яка представляє системи вірувань, традиції та інститути. Можливо, ви відчували себе загубленими, безцільними та потребуючими керівництва. Якщо ви давно хотіли приєднатися до нової групи, зараз саме час! Перебуваючи в оточенні людей з подібним мисленням, ви могли б запропонувати вам тип спільноти, якого вам не вистачало. Ці союзники можуть в кінцевому підсумку стати потужним джерелом підтримки, коли ви досліджуєте людину, якою ви стаєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Світ

Ваше повідомлення на цей тиждень - про створення більшого балансу у вашому житті. Таро дає вам безліч можливостей для роздумів над цією темою, але карта світ, цілком можливо, є остаточним вираженням цієї потреби. Ця карта спонукає вас поглянути на кожну сферу вашого існування — емоційну, фізичну, психічну та духовну. Вам не вистачало гармонії в одній з цих областей? Якщо це так, вам радять не тільки з'ясувати, як досягти цього балансу, але і як його підтримувати.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Відлюдник

Прийшов час відпочити від буднів! Відлюдник вказує на те, що на цьому тижні вам може знадобитися піти і поміркувати. Можливо, ви були занурені в безліч нових вражень або останнім часом проводили багато часу за спілкуванням. Тепер необхідно відправитися на прогулянку в ліс, прийняти довгу ванну, записатися на вихідні або зробити щось ще, що допоможе вам відключитися від зовнішнього світу і відновити зв'язок зі своїм внутрішнім світом. Перезарядка ваших духовних батарей допоможе вам відродитися з оновленою перспективою.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Королева кубків

Королева кубків вказує на емоційну зрілість, співчуття та турботливий дух. Цього тижня вас закликають якось висловити цю енергію. Можливо, друг звернеться до вас із проблемами у стосунках, або може статися так, що колега прийде до вас за підтримкою у вирішенні проблеми, з якою він зіткнувся. Коли це трапляється, слухайте від щирого серця, поки вони говорять, але залишайтеся емоційно відокремленими від проблеми. Хоча може здатися спокусливим зануритися з головою в ситуацію з ними, зрозумійте, що тільки вони самі можуть вибратися зі скрутного становища.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: шістка кубків

Шістка кубків розповідає про минуле, що впливає на сьогодення. Цього тижня вас закликають перевірити, чи пов'язані ви якимось чином зі своїм минулим. Хоча нам іноді потрібно дивитися в дзеркало заднього виду, щоб прийняти поточні або майбутні рішення, ми можемо легко застрягти в минулому, якщо не будемо обережні. Не дозволяйте ностальгії чи спотвореним спогадам заважати вам рухатися вперед і цінувати те, що відбувається тут і зараз. Дозвольте своєму минулому бути джерелом поліпшення, а не джерелом застою.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Смерть

Не лякайтеся цієї карти! Це не фізична смерть - скоріше, це трансформація себе і звільнення від речей, які більше не служать нам. За що ви тримаєтесь, що вам потрібно відпустити? Завершення цієї глави Вашого життя може прокласти шлях до чогось набагато більшого в майбутньому. Цього тижня зверніть увагу на можливості відійти від того, що заважає вам досягти майбутнього, якого ви заслуговуєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Королева мечів

Приготуйтеся сидіти високо на троні на цьому тижні! Королева мечів неймовірно прониклива, уособлюючи інтелектуальну гостроту і зрілість, які допомагають їй відключатися від шуму емоцій і сторонньої думки. Ви можете зіткнутися з рішенням зараз або найближчим часом, і ця карта служить нагадуванням про те, щоб покластися на свою логіку та вивчити всі факти, перш ніж діяти. У вас є багатий досвід і мудрість, на які ви можете спертися, тому обов'язково використовуйте їх.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Королева Жезлів

Королева Жезлів вказує на те, що на цьому тижні всередині вас переповнюється чарівна і захоплююча енергія, і інші не зможуть не помітити цього. Насправді, ви можете опинитися в центрі уваги! Це ідеальний час, щоб проявити себе, поспілкуватися з іншими та інтегруватися в групу однодумців. Не стримуйтеся - ваш ентузіазм може бути заразним.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Королева монет

Цього тижня комусь знадобиться трохи більше уваги! Королева Пентаклів - справжній годувальник: вона піклується про те, щоб всі були нагодовані, в будинку був порядок, і достатньо часу і уваги для близьких. Коли вона з'являється, це сигнал про те, що комусь може знадобитися більше підтримки, ніж зазвичай. Якщо ви відчуваєте себе не в своїй тарілці, не бійтеся звернутися за допомогою. Ресурси є, і можна попросити те, що вам потрібно.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Дев'ять монет

На цьому тижні карта запрошує вас насолодитися плодами своєї праці. Ви вкладали свою кров, піт і сльози в свої цілі, і тепер ви бачите заслужений успіх в результаті ваших зусиль. Настав час скористатися матеріальним комфортом, який ви створили для себе.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: П'ятірка жезлів

Цього тижня може здатися, що ви втягнуті в конфлікт! Карта вказує на те, що ви намагаєтеся досягти певної мети, але стикаєтеся з перешкодами, які заважають вашому прогресу. Можливо, ви відчуваєте, що ваша точка зору ставиться під сумнів, або вам важко працювати з конкретною людиною. У будь-якому випадку, на цьому тижні вам належить по-справжньому прислухатися до думки інших. Можливо, ви виявите, що те, що спочатку здавалося критикою, насправді було конструктивним відкликанням, яке допоможе вам у довгостроковій перспективі.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Вісімка мечів

Вісім мечів вказує на те, що ви відчуваєте себе в пастці прямо зараз, вважаючи, що немає виходу з ваших нинішніх обставин. Цього тижня вас закликають запитати, чи справді ви застрягли... або ви просто перебуваєте у в'язниці, яку ви створили самі. Невпевненість, страх і сумніви часто є почуттями, які тримають нас у ситуаціях набагато довше, ніж нам потрібно. Вивчіть цю справу більш уважно. Можливо, ви виявите, що накладені на вас обмеження стримували вас весь цей час.

Джерело

Дивіться відео-прогноз астролога Влада Росса на червень:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти