Гороскоп Таро на тиждень 19-25 вересня: Левам - важливе рішення, Дівам - сварка, Водоліям - удача

18 вересня 2022, 01:04оновлено 22 вересня 2022, 18:50
Кому з знаків потрібно вийти із зони комфорту, а хто буде насолоджуватися своїми успіхами.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків потрібно правильно розставити пріоритети і зосередитися на важливому, хто повинен уникати конфліктів з близькими людьми, а для кого настане щасливий період.

Про те, хто зі знаків стане щасливчиком другого місяця осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Четвірка Пентаклей

На цьому тижні Овнам варто більше уваги приділити питанням планування фінансів. Можливо, ви економите кожну копійку, щоб забезпечити впевненість у завтрашньому дні або, навпаки ні в чому собі не відмовляєте. Вам потрібно подумати, що рухає цим мисленням. Не варто дозволяти почуттям, які пов'язані з фінансами ефективно управляти своїми грошима. Не варто заганяти себе в занадто жорсткі рамки, в житті завжди має бути місце задоволень

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Вісімка Жезлів

Ваші ініціатива і активна життєва позиція на цьому тижні принесуть максимальні результати. Обов'язків і турбот може додасться, однак Тільцям потрібно правильно розставити пріоритети і зосередитися на найважливішому. Не дозволяйте дрібницям відволікати вас від справи. Ви сповнені життєвої енергії використовуючи її в своїх інтересах ви досягнете великого прогресу за що б не взялися.

читайте такожГороскоп на тиждень 26 вересня - 2 жовтня: Ракам - вороги, Терезам - грошова удача, Рибам - виконання мрії

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Король Жезлів

Близнюкам на цьому тижні випаде можливість проявити свої сильні сторони і лідерські якості. Ви берете на себе відповідальність і твердо відстоюєте свою точку зору. Ваш авторитет зростає як і повага серед колег. Ключем до успіху є чітке розуміння того, чого ви хочете досягти, і постановка реалістичних цілей, які допоможуть вам досягти цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Паж Кубків

Ракам на цьому тижні нужео випустити на волю свою внутрішню дитину. Серйозний підхід до життя це добре, проте дозвольте собі повернутися в ті часи безтурботності і легкості. Можливо, під цією бронею ви намагаєтеся приховати свої справжні почуття і переживання. Однак не варто відмовляти собі в задоволенні. Не дозволяйте минулому диктувати ваше майбутнє.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Повішений

Левів цього тижня можуть очікувати серйозні зміни. Не виключено, що справа, в яке ви вклали багато часу і сил почне приносити перші результати, які вас порадують. Вам необхідно прийняти важливе рішення, яке може визначити ваше майбутнє. Потрібно вийти із зони комфорту, позбутися установок минулого і негативних переконань і зробити перший крок на шляху до позитивних змін.

читайте такожЩедрі подарунки долі і велике везіння: 3 знаки зодіаку - в списку щасливчиків в молодик 26 вересня

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: П'ятірка Мечів

Ця карта в розкладі може свідчити про конфлікт, що назріває у вашому житті. У цій суперечці ви можете відчути бажання будь-що-будь вийти переможцем, проте варто задуматися про ціну такого вчинку. Доводячи свою правоту, ви можете образити близьку людину або зіпсувати важливі для вас відносини. Ця перемога в кінці кінців може привести вас до гіркого поразки.

читайте такожНе життя, а Санта-Барбара: 3 жінки за знаком зодіаку, яким не щастить у коханні

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Паж Мечів

На цьому тижні Терезам варто бути уважними до дрібниць, в них можуть ховатися важливі підказки долі. Нові починання увінчаються успіхом, енергії та ентузіазму вистачить, щоб втілити задумане. Незалежно від того, який напрямок у житті ви виберете, завжди будуть перешкоди, які вам доведеться подолати, але не дозволяйте цьому стримувати вас.

читайте такожМісяць казкової удачі: 3 знаки зодіаку в списку щасливчиків жовтня

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Вісімка Мечів

Скорпіони на цьому тижні можуть відчути себе в пастці. На цьому тижні вас закликають задатися питанням, чи дійсно ви застрягли або просто перебуваєте у в'язниці, створеної вами самими. Невпевненість, страх і сумнів часто є почуттями, які тримають нас в ситуаціях набагато довше, ніж нам потрібно. Вивчіть цю справу більш уважно. Можливо, ви виявите, що весь цей час вас стримували накладені на вас обмеження.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Дурень

Цей тиждень може бути присвячений новим починанням для вас. Дурень уособлює собою початок шляху і обійми невідомого. Якщо ви давно хотіли рухатися в абсолютно новому напрямку, це сигнал від Всесвіту, щоб нарешті зробити це! Так, досліджувати незвідану територію може бути страшно. Завжди набагато легше дотримуватися того, що знаєш. Однак ваша зона безпеки - це не те місце, де відбувається найбільше зростання.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Дев'ятка Жезлів

Ваші рішучість і цілеспрямованість на цьому тижні допоможуть досягти бажаної мети. Самовідданість, яку ви вклали в справу, принесе свої плоди. Хоча шлях може бути довгим і часом виснажливим, зараз не час здаватися. Стійкість - ваша найбільша перевага прямо зараз, продовжуйте рухатися вперед, незалежно від того, що життя може піднести вам.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Сонце

На цьому тижні над вами дійсно світить сонце! Ця карта представляє достаток, оптимізм, успіх і теплоту щасливого часу у Вашому житті. Можливо, ви переживаєте бурхливий період у своєму житті, відчуваючи, що кінця цьому не видно. Що ж, темніше за все перед світанком, а світанок вже настав! Через ці перешкоди ви багато дізналися про себе і знайшли впевненість, знаючи, що ви можете витримати будь-який шторм. Насолоджуйтесь цим періодом позитиву, тому що ви його заслужили.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Король Мечів

Ваш розум - ваш найбільший актив на цьому тижні! Ви можете зіткнутися з важливим рішенням або досліджувати незвідану територію в певній галузі свого життя. Король мечів закликає вас використовувати логіку і інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви визначите правильний шлях тільки тоді, коли дійсно доберетеся до суті справи, а це може статися тільки тоді, коли ви проявляєте неупередженість.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти