Гороскоп Таро на тиждень 2-8 травня: Близнюкам – гроші, Терезам - здійснення бажань, Рибам - підказки долі

1 травня 2022, 12:23
Кому зі знаків можна вирушати в подорож, а хто може розраховувати на женежние надходження.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому з представників зодіакального кола варто правильно розставити пріоритети, кому не уникнути розставання з людьми або речами, які заважають рухатися вперед, а хто зможе зустріти важливу людину, яка змінить життя.

Про те, як складеться тиждень для знаків Зодіаку, читайте в матеріалі: Гороскоп на тиждень 2-8 травня: Тільцям - важлива подія, Левам - удача в грошах, Водоліям - важлива зустріч.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Суд

У такому розкладі може бути натяк на те, що ви поспішаєте з прийняттям рішень. Цього тижня необдумані рішення можуть призвести до серйозних наслідків. Варто обмірковувати кожен крок і, можливо, дати другий шанс іншим виправити свої помилки. Ви зможете зробити правильні висновки і позбутися від поганих звичок і того, сто не давало йти вперед. Карта суду символізує руху активність і ініціатива на цьому тижні стануть вашими ключами успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Двійка Пентаклей

Тільцям на цьому тижні належить балансувати між двома значущими життєвими сферами. Можливості, які будуть виникати в значущих сферах, будуть рівними і вибір однієї з них сильно не вплине на ситуацію. Ця карта хорошого значення, яка може також вказувати на необхідність розстановки пріоритетів. Не варто звалювати на свої плечі занадто багато, краще зосередитися на найважливіших справах.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Король Пентаклей

На цьому тижні Близнюкам посміхнеться удача в грошових питаннях. Не виключені солідні грошові надходження або угоди, які принесуть збільшення доходу. Ця карта в розкладі може закликати не витрачати час даремно, а направити свою енергію на вирішення важливих завдань. Можлива поява в житті надійного чоловіка, на якого можна покластися.

читайте такожДопоможуть залучити багатство і захистять від бід: головні талісмани для кожного знака зодіаку

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Сонце

Ця карта обіцяє сприятливий розвиток подій. Ваша життєва енергія на висоті, ви з ентузіазмом беретеся за складні завдання і досягаєте професійних успіхів. Не виключені грошові надходження. Однак, якщо гроші на даному етапі для вас не в пріоритеті, карта може означати приємні зустрічі, нові знайомства і початок відносин. Поїздки принесуть масу нових вражень і позитивних емоцій.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Туз Мечів

Левів цього тижня можуть очікувати зміни. І не всі вони будуть приємними. Деякі зміни можуть викликати тривогу. Не виключено розставання з людьми або справами, проте незабаром ви зрозумієте, що цей крок відкриває дорогу на краще і допомагає досягати поставлених цілей. Головне озброїтися хоробрістю, і зробити перший крок у напрямку своєї мрії.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Паж Кубків

Діви на цьому тижні повинні випустити назовні свого внутрішнього дитини. Можливо, ви ставитеся до себе занадто серйозно, проте іноді потрібно дозволяти собі розслаблятися і випускати дитяче начало, яке є в кожному з нас. Карта Пажа Кубків може свідчити про те, що ви отримаєте важливе повідомлення від молодої людини. Сприятливий період для відпочинку в дружній компанії.

читайте такожНастають важкі часи: чотири знаки зодіаку можуть залишитися на мілині до кінця 2022 року

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Дев'ятка Кубків

Ця карта одна з найщасливіших в розкладі і може означати, що незабаром ваше потаємне бажання збудеться. Поява Дев'ятки Кубків робить вас везунчиком. Ваші проблеми вирішаться в позитивну сторону, а біди найближчим часом відступлять. Починається біла смуга.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Лицар Посохів

На цьому тижні Скорпіони можуть розраховувати на успіхи в професійній діяльності. Ваша наполеглива праця приносить результати, і ваша впевненість у власних силах зростає, дозволяючи досягати поставлених цілей. Ваші ідеї зацікавлять начальство, є ймовірність, що ви зможете заручитися підтримкою впливових людей. Пощастить також мандрівниками і тим, хто збирається в дорогу.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Туз Посохів

Нові починання, пов'язані з роботою принесуть Стрільцям успіх. Після періоду труднощів, настають позитивні зміни у всіх життєвих сферах. Ваші цілеспрямованість і оптимістичний погляд допоможуть досягти бажаного. Хороший період для змін і нових починань. Зірки на вашому боці.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 2-8 травня: Терезам - економія, Левам - зростання доходів, Водоліям - обман

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Туз Кубків

Ця карта позитивного ознаки, яка обіцяє приємні зміни в особистому житті. Не виключене доленосне знайомство з людиною, яка буде розділяти ваші інтереси і переконання. Вона стане вашою другою половинкою. Ви зможете знайти вірних друзів і цікавих співрозмовників. Цей період буде наповнений позитивними моментами, ви будете отримувати задоволення від життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Десятка Посохів

Важкий тягар, який Водолії можуть звалити собі на плечі, на цьому тижні проявиться в повній мірі. Вам необхідно проаналізувати ситуацію і знайти шляхи вирішення проблеми, делегувавши частину обов'язків оточуючим. Варто зменшити обороти і взяти невелику паузу. Повноцінний відпочинок допоможе відновити сили і повернути енергію.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Маг

Карта Мага в розкладі може свідчити про те, що ви нераціонально використовуєте свою енергію, в деяких випадках просто витрачаючи її даремно. Вона несе в собі позитивну ознаку. Незвичайні збіги можуть виявитися підказками долі, як змінити життя на краще. Варто бути уважними до дрібниць. У вас є необхідні знання і сила, щоб вирішити всі проблеми.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти