Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня: Рибам - баланс, Овнам - повернення в минуле

31 грудня 2022, 01:07
Астрологічний прогноз по картах таро розповість, які події чекають нас наступного тижня.
Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня 2023
Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня 2023 / ua.depositphotos.com

Прийдешній тиждень пройде під впливом карти Смерть. Не варто лякатися назви, так як вона символізує не буквальну смерть, а лише переродження, трансформацію себе і навколишнього світу. Також вона може символізувати звільнення від речей, які відслужили і повинні піти в минуле. Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня 2023 рекомендує наступного тижня відпустити все, за що ви тримаєтеся, щоб продовжити шлях далі і досягти чогось більшого.

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: 2 жезлів.

Дана карта вказує на необхідність повернення в сьогодення, щоб спланувати своє майбутнє. Перед представниками цього знака відкривається безліч можливостей, але зараз не час кидатися у вир з головою. Зараз не час діяти на емоціях. Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня 2023 Овнам радить зважити всі плюси і мінуси кожного шляху. Але це не означає, що ви повинні боятися виходити за межі своєї зони комфорту. Нова область буде успішною, якщо ви підете туди з реалістичними очікуваннями результату.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: Король пентаклей.

Карта говорить про те, що успіх залежить від вас і ваших рішень. Фінансовий достаток прийде обов'язково. Гороскоп таро на тиждень Тельцям радить рухатися до заповітної мети. Це буде сприятливий період для просування ідей, які раніше з'являлися у Тельців. Якщо вас відвідували думки про створення власного бізнесу або вкладення коштів, то це найоптимальніший період. Також для досягнення мети знадобитися план. Тільки чіткі і послідовні кроки приведуть до успіху.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта: 7 мечів.

Карта показує, що представники цього знака намагаються втекти від якоїсь важливої і значущої для них ситуації, з якою просто потрібно зустрітися віч-на-віч. Такою ситуацією може бути розмова з коханою людиною про стосунки або інші теми. Також карта може символізувати професійне напруження і втому, з якими ви нічого не робите. Гороскоп таро на тиждень Близнюкам радить вирішити проблему. Подальше відтягування тільки погіршить ситуацію.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: Король кубків.

Тиждень обіцяє бути цікавим, оскільки карта вказує на успішне застосування сили та емоційної стійкості. Король кубків - символ віщунства, емоційної врівноваженості, контролю всього навколо. Карта символізує, що Ракам доведеться використовувати їх природну емоційну зрілість. Зараз ви проходите через випробування, які підкинуле вам життя. Гороскоп таро на тиждень 2-8 січня 2023 Ракам радить не намагатися придушити будь-які емоції, які у вас є, а дозволити їм взяти верх. Ця карта закликає вас використовувати своє серце і розум, щоб впоратися з цим особистим випробуванням.

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта: Королева Жезлів.

Карта символізує позитивні емоції, чарівну і захоплену енергію, які візьмуть гору над усім іншим. Повз таких змін не зможуть пройти навіть оточуючі. Гороскоп таро на тиждень Левам обіцяє ситуацію, в якій вони будуть центром уваги. Це ідеальний час, щоб проявити себе, поспілкуватися з іншими та інтегруватися в групу однодумців. Не стримуйтеся - ваш ентузіазм може бути заразним.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: 9 кубків.

Дев'ятка кубків символізує зміну ситуації, коли планети у вашому знаку Зодіаку вирівнюються. Вона символізує про те, що все йде так як потрібно. Дана ситуація свідчить про задоволеність станом справ на роботі, у відносинах, вашою дружбою — ваша емоційна чаша може дійсно переповнитися! Гороскоп таро на тиждень Дівам радить витратити час, щоб зупинитися і оцінити достаток благословень, які життя пропонує вам прямо зараз.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: Вежа.

Карта є символом радикальних змін, які відбудуться раптово. Першою реакцією буде відмова від трансформації. Гороскоп таро на тиждень Терезам радить запитати себе, звідки опір. Зміни необхідні для подальшого зростання і розвитку, тому потрібно їх прийняти і пройти, як би не було важко в даний момент.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Колісниця.

Дана карта символізує силу волі, дії і самоконтроль. Наступного тижня потрібно буде взяти в руки управління ситуацією і проявити свою силу. Гороскоп таро на тиждень Скорпіонам радить не чекати позитивних змін з боку, а робити їх самостійно, просувати себе до успіху. Колісниця знає, що будь-який результат і успіх вимагає важкої роботи і дисципліни. Одягнувши емоційну і ментальну броню, ви дозволяєте собі кинутися в майбутнє, не зупиняючись ні перед якими перешкодами, що виникають на шляху.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: 2 кубків.

Карта символізує партнерство, яке для представників цього знака стоїть на першому місці. Під партнерством мається на увазі, як романтичні відносини, так і ділові домовленості в сфері бізнесу. Це партнерство знаходиться на початковій стадії, а гороскоп таро на тиждень 2-8 січня Стрільцям рекомендує скористатися моментом і розвивати відносини. Тільки в цьому випадку ви отримаєте надійного бізнес-партнера або близької людини.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: Колесо Фортуни.

Карта символізує зміни ситуації. Якщо у вас були проблеми і складний життєвий період, то це означає, що він завершується і зміниться більш сприятливою обстановкою. Якщо ж у Вашому житті був період процвітання, то ситуація може змінитися в гіршу сторону. Гороскоп таро на тиждень Козерогам радить не оплакувати загублене, так як це ще один щабель до розвитку. Досвід, який вже у вас є служить для розуміння себе і своїх можливостей.

Гороскоп таро на тиждень - Водолій

Карта: 5 жезлів.

Наступного тижня може створитись враження, що Водолії залучені в конфлікт. Також карта символізує спробу досягнення якоїсь мети і зіткнення з перешкодами. Гороскоп таро на тиждень Водоліям радить озирнутися уважно, щоб зрозуміти чи немає навколо недоброзичливців, що сіють сумніви в ваших можливостях. Також карта говорить про те, що на цьому тижні потрібно слухати оточуючих і використовувати собі на благо всю отриману інформацію.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: Помірність.

Якщо випала дана карта, потрібно прагнути до помірності і балансу у всьому, уповільнивши всі життєві процеси. Також вона символізує збереження більш плавного настрою, прояв терпіння і пристосовності, наскільки це можливо. Якщо ви недавно відкидали будь-які зміни у своєму житті або ж давали волю стресу, прийшов час змінити підхід до вирішення важливих питань. Гороскоп таро на тиждень Рибам рекомендує не носити за своєю спиною непосильний вантаж негативу, дозволивши йому зісковзувати, а не накопичуватися там.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти