Гороскоп Таро на тиждень 20-26 лютого: Водоліям - біль, Рибам - сили на нове

19 лютого 2023, 14:22
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки Зодіаку до подій прийдешнього тижня.
гороскоп_гаданія_карти таро
Гороскоп Таро на тиждень 20-26 лютого 2023/ wall.alphacoders.com

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 20-26 лютого карти Таро пророкують різне. Комусь необхідно відкласти справи і аналізувати життя, а іншим – боротися з емоціями.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Лицар Пенткалей

Таро вказують на те, що Овнам пора припиняти літати в хмарах і варто повернутися в реальність, щоб почати діяти і реалізовувати плани. Зараз настав час, коли варто пожертвувати щоденними обов'язками, щоб звернути увагу на щось більш істотне і важливе.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Дев'ятка Жезлів

Цей тиждень стане для Тельців фінішною прямою. Мета буде як ніколи близько, тому буде як ніколи важливо бути наполегливим і активним. Незважаючи на втому – краще не зупинятися, а відпочити тоді, коли результат буде вже в руках.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Місяць

Таро радять Близнюкам остерігатися страхів і не піддаватися сумнівам, а діяти. Тиждень передаватиме привіти з минулого, провокуючи старі комплекси, проте варто бути уважним і не дозволяти собі наступати на одні й ті ж граблі.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Трійка Пентаклів

Карти повідомляють Ракам, що вектор їх дій правильний і варто продовжувати шлях. Незважаючи на те, що мета здається захмарною – досягти її реально. Головне - не зупинятися і втілювати всі ідеї в життя без всяких сумнівів.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Помірність

Майбутній тиждень закликає Львів дотримуватися балансу у всьому, що вони роблять. Саме впевненість дозволить життю протікати правильно і без помилок. Також не варто чинити опір змінам або новим подіям. Прийняття - головне завдання.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: шістка мечів

На прийдешньому тижні Дев чекає звільнення від минулого і каменю, який так довго висів на шиї. Мечі нагадують про те, що труднощі не повинні зупиняти в боротьбі за своє щастя і благополуччя.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Сімка Жезлів

Наступаючий тиждень буде перевіряти Терези на стійкість і впевненість в собі, дуже важливо не здавати позицій. Зовсім скоро можна буде розслабитися, проте тільки після того, як відстоїте себе і свої принципи.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Сім Пентаклів

Дана карта нагадує Скорпіонам про те, що успіх не може статися за один день і потрібно продовжувати наполегливо працювати. Не можна відступати від того, чим ви займаєтеся, ваші дії зовсім скоро дадуть результат, який вас порадує.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Вежа

Новий тиждень Стрільців буде наповнений несподіванками і не завжди приємними. Природно, захочеться чинити опір, проте краще цього не робити. Чим швидше приймете зміни - тим швидше все заспокоїться і перестане Вас мучити.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Трійка мечів

У серцях Козерогів, можливо, є печаль і туга. Карти Таро радять брати себе в руки і починати контролювати емоції. Тільки зібраність допоможе продовжити повноцінне життя. Також варто не боятися розділити свій біль з близькими людьми.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Диявол

Новий тиждень буде мучити Водолія спокусами і шкідливими звичками. Піддавшись спокусі Водолії можуть відчути сильний біль, від якого вберегти може тільки чистий розум і вірно прийняті рішення.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Вісімка Кубків

Рибам пора відокремлювати себе від розчарувань і болю і повертатися в життя. Незважаючи на те, що ситуації в житті можуть бути важкими – прийдешній тиждень додасть сил для збереження своєї душі і повернення в звичайний стан радості життя.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти