Гороскоп Таро на тиждень 20-26 березня: Близнюкам - вирішення проблем, Ракам - нестримні вечірки

18 березня 2023, 14:38оновлено 18 березня 2023, 15:18
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки Зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро 20-26 березня 2023
Гороскоп Таро на тиждень 20-26 березня 2023 / колаж фото ua.depositphotos.com

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 20-26 березня карти Таро пророкують різне. Когось чекають стрибки в невідомість, когось радість і день з близькими.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: шістка мечів

Це може бути тиждень, коли ви нарешті відпустите те, що занадто довго висіло над вами. Шістка мечів служить нагадуванням про те, що, хоча це може бути важко, іноді у нас немає іншого вибору, крім як вийти зі складної ситуації. За що ви трималися, що заважало вам створити для себе світле майбутнє? Настав час відпустити це раз і назавжди. Це буде непросте завдання, але, в кінцевому рахунку, це правильний вчинок.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Туз Жезлів

Якщо ви чекали знака від Всесвіту про щось, то ось він! Туз Жезлів являє собою новий початок і весь потенціал, пов'язаний з цим новим заходом. Цього тижня Вас заохочують піти новим шляхом або проектом, до якого ви пристрасно ставилися, але ще не почали діяти. Використовуйте цей час, щоб зробити перші кроки до досягнення цієї мети. Немає необхідності робити величезні стрибки вперед — навіть маленький крок вперед - це все одно крок до Вашого успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Зірка

Ви можете зітхнути трохи легше, тому що на цьому тижні прийде полегшення! Зірка сигналізує про затримку після періоду великих змін або труднощів. Хоча вам було нелегко пережити цю метушню, ви змогли витримати всі випробування, які життя кинуло вам на шляху. Які уроки ви засвоїли? Що ви змогли відпустити з того, що стримувало вас? Як ви будете рухатися вперед по-іншому? Настав час позбутися старого себе, щоб ви могли стати людиною, якою мали бути.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Трійка кубків

Трійка Кубків - це карта свята і дружби, тому на цьому тижні ви можете опинитися в "режимі вечірки" з найближчими вам людьми. Організуйте вечірку в місті з друзями. Влаштуйте сімейну вечерю. Зберіть кілька колег і почніть щасливу годину. Справа не стільки в тому, що ви робите, скільки в товаристві, яке ви будете відчувати з оточуючими. Життя складається не тільки з обов'язків і зобов'язань, так що розслабтеся і отримуйте задоволення прямо зараз!

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Суд

Ви можете опинитися на порозі рішення, яке матиме довгострокові наслідки! Ви вже деякий час стоїте на цьому перехресті, не знаючи, яким шляхом йти. Карта справедливості знає, що найкращий вибір походить від ідеального поєднання розуму та серця. Це вимагатиме від вас звернутися до свого минулого за фактичними уроками, які ви засвоїли, але ви також повинні зв'язатися зі своїм внутрішнім "я" і прислухатися до того, що ваша інтуїція намагається вам сказати. Це тиждень, щоб прийняти рішення, і у вас вже є все необхідне для цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Сім мечів

На цьому тижні можна бігти, але не можна ховатися. Сімка мечів визнає, що ви, можливо, намагаєтеся уникнути ситуації, з якою вам краще зіткнутися віч-на-віч. Ви відкладали важку розмову з другом? Ще не готові поговорити зі своїм партнером про те, куди йдуть ваші стосунки? Ви дозволяєте наростати професійній напрузі замість того, щоб справлятися з нею? Пам'ятайте, що уникнення цієї проблеми не покращить ситуацію. Насправді, це може навіть зробити його гірше. Прийшов час зайнятися цим питанням.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Королева пентаклів

Цього тижня комусь знадобиться трохи додаткової уваги. Королева пентаклів - справжній годувальник: вона піклується про те, щоб всі були нагодовані в будинку був порядок, і ви приділяли достатньо часу і уваги своїм близьким. Коли вона з'являється на читанні, це сигнал про те, що комусь може знадобитися більше підтримки, ніж зазвичай. Хтось із ваших знайомих бореться і ви могли б стати для нього плечем. Якщо ви відчуваєте себе не в своїй тарілці, не бійтеся звернутися за допомогою теж. Ресурси є, і можна попросити те, що вам потрібно.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Сімка кубків

Вам не здавалося, що ви жонглюєте занадто багатьма речами одночасно? Цього тижня 7 кубків визнають, що у вас є багато конкуруючих пріоритетів, і хоча благородно віддавати свою енергію стільки різних речей, виявилося неможливим приділити належну увагу жодній з них. В результаті постраждали одна або кілька з цих областей. Вибір може бути нашим другом, але він також може бути нашим ворогом. Зараз саме час з'ясувати, на що найкраще витрачати свій час і енергію.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: двійка пентаклів

Цього тижня ви дізнаєтесь, що життя - це балансування! Двійка пентаклів являє собою досягнення гармонії з протиборчими силами. Вас недавно звали в різні боки? Те, що ви хочете, і те, що вам потрібно, суперечить один одному? Робота забирала час у Вашому особистому житті або навпаки? Ця картка хоче, щоб ви зробили крок назад і зрозуміли свої пріоритети. Знаючи, на що ви хочете витратити свій час та енергію, ви можете знайти рішення, яке налаштує Вас на довгостроковий успіх у всіх сферах Вашого життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Дурень

Цей тиждень може стати для вас початком нових починань! Дурень уособлює собою початок шляху і обійми невідомого. Якщо ви давно хотіли рухатися в абсолютно новому напрямку, це сигнал від Всесвіту, щоб нарешті зробити це! Так, досліджувати незвідану територію може бути страшно. Завжди набагато легше дотримуватися того, що знаєш. Однак ваша зона безпеки - це місце, де відбувається найбільше зростання та задоволення. Викиньте дорожню карту і зробіть стрибок віри. Ви можете опинитися в кращому місці, ніж очікували.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Паж Жезлів

Сторінка паличок хоче, щоб на цьому тижні ви прийняли свою вільнішу сторону! Іноді нам легко застрягти у своїй рутині або продовжувати робити те, що нам найзручніше. Проте, в житті залишилося так багато цікавого! Що ти хотів зробити, але думав, що не можеш? Жодна мрія зараз не є занадто великою або маленькою. Коли ви об'єднаєте свою пристрасть з ентузіазмом, небо дійсно стане для вас безмежним.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Королева мечів

Приготуйтеся високо сидіти на троні на цьому тижні! Королева мечів неймовірно прониклива, уособлюючи інтелектуальну гостроту і зрілість, які допомагають їй відключатися від шуму емоцій і сторонньої думки. Ви можете зіткнутися з рішенням зараз або найближчим часом, і ця карта служить нагадуванням про те, щоб покластися на свою логіку та вивчити всі факти, перш ніж діяти. У вас є багатий досвід і мудрість, на які ви можете спертися, тому обов'язково використовуйте їх.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти