Гороскоп Таро на тиждень 21-27 березня: Терезам - приємні подарунки, Стрільцям - сигнал Всесвіту

21 березня 2022, 12:31
Хто з знаків повинен задуматися про наслідки своїх рішень, а кому потрібно діяти рішуче, щоб залучити позитивні зміни.
Гороскоп Таро 2022
Гороскоп Таро на квітень 2022 / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому із знаків належить пройти через вогонь і воду і зіткнутися з труднощами, а кому нужнопроявіть емоційну стійкість.

Гороскоп на квітень 2022 розповість, хто з представників зодіакального кола стане везунчиком місяця, а кому пощастить зустріти свою долю.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Вісімка Жезлів

Вісімка Жезлів представляє високу енергію і імпульс руху вперед, сигналізуючи про час, коли потрібно щось робити і щось робити. Вам може здатися, що на цьому тижні на вас обрушиться багато турбот, і вам може бути важко зрозуміти, на що вам слід звернути увагу. Боріться з цими відволікаючими факторами, зосереджуючись на одній меті і видаляючи всі відволікаючі фактори, щоб ви могли зосередитися на ній. Використовуючи цю енергію в своїх інтересах, ви перетворите цей період в період високої продуктивності і прогресу.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Сімка Кубків

Ви відчували, що звалюєте на свої плечі занадто багато? Карта сімки Кубків підказує, що на цьому тижні варто зосередитися на першочергових завданнях. Розпорошуючись на дрібниці Ви можете тільки даремно втратити час. Зараз саме час з'ясувати, на що найкраще витрачати свій час і енергію.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Лицар Жезлів

Лицар Жезлів - імпульсивна карта, яка вказує на почуття занепокоєння, яке може привести до невизначеності у вашому житті. На цьому тижні вас просять поглянути на рішення, яке вам належить прийняти, і подумати про наслідки поспішних дій. Можливо, ви були готові вибрати, який шлях вибрати, але, карта Лицаря радить ще раз задуматися над своїм рішенням і наслідками, які воно може нести. Карта служить нагадуванням про те, що добре продуманий план сприяє довгостроковому успіху.

читайте такожГороскоп "від Бандери": як знаки зодіаку ведуть бій з окупантами

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Трійка Жезлів

Можливості воістину безмежні для вас прямо зараз! Трійка Жезлів сигналізує про те, що у вас буде безліч можливостей якимось чином розширити свій кругозір. На мить загляньте за межі поточних обставин і подумайте про своє майбутнє. Що ви собі уявляєте? Зараз не час думати про дрібниці. Ваш потенціал безмежний, тому використовуйте ці можливості в міру їх появи. Найбільші успіхи лежать за межами вашої зони комфорту.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Король Кубків

Карта Короля Кубків підказує Левам, що на цьому тижні емоційна стійкість стане ключем до успіху. Ви повинні використовувати свою емоційну зрілість, коли ви маєте справу з подіями, які нещодавно потрапили на вас. Потрібно керуватися не тільки позивами душі, а й підключати логіку і розум. Імпульсивні рішення можуть зіграти з вами поганий жарт, а ось спокійно продумана тактика поведінки приведе вас до успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Зірка

Ви можете зітхнути трохи легше, тому що на цьому тижні прийшло полегшення! Зірка сигналізує про відстрочку після періоду великих змін або труднощів. Хоча вам було нелегко пережити цю метушню, ви змогли витримати будь-які випробування, які життя кинуло вам на шляху. Які уроки ви отримали? Що ви змогли відпустити з того, що стримувало вас? Як ви будете рухатися вперед по-іншому? Настав час позбутися старого себе, щоб ви могли стати тією людиною, якою повинні були бути.

читайте такожВорог не пройде: названі самі обережні знаки зодіаку

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Імператриця

Отримання Карти імператриці сигналізує про те, що на цьому тижні ви отримаєте подарунки. Легко захопитися шаленим ритмом повсякденного життя, але тепер вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями. Смачно поїсти. Зупиніться і понюхайте квіти. Подихати свіжим лісовим повітрям. Заземляючи себе таким чином, ви відкриваєте себе для бачення, нюху, слуху, дотику, смаку і істинного переживання всіх найбільших нагород життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: П'ятірка Жезлів

Карта вказує на те, що ви намагаєтеся досягти якоїсь мети, але стикаєтеся з перешкодами, які гальмують ваш прогрес. Не виключені розбіжності з колегами, проте не варто йти на конфлікт. На цьому тижні вам належить по-справжньому прислухатися до думки інших. Можливо, ви виявите, що те, що спочатку здавалося критикою, насправді було конструктивним відгуком, який допоможе вам у довгостроковій перспективі.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Дурень

Цей тиждень може бути присвячений новим починанням для вас! Дурень уособлює собою початок шляху і хвилювання перед невідомим. Якщо ви давно хотіли рухатися в абсолютно новому напрямку, це сигнал від Всесвіту, щоб нарешті зробити це! Так, досліджувати незвідану територію може бути страшно. Завжди набагато легше дотримуватися того, що знаєш. Однак ваша зона безпеки - це не те місце, де відбувається найбільше зростання і задоволення. Зробіть перший крок, і ви можете залучити в життя позитивні зміни.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Трійка Пентаклей

Трійка Пентаклей хоче нагадати, що ви на правильному шляху! Якщо ви працюєте над чимось зараз, карта спонукає вас рухатися далі. Незалежно від того, наскільки грандіозна ця ідея, у вас є навички та можливості, щоб втілити її в життя. На цьому тижні саме час підготувати комплексний план. І не бійтеся звертатися за допомогою до інших - робота в команді може просунути вас далі, ніж ви очікували.

читайте такожТри знаки зодіаку, які найважче переносять війну

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: П'ятірка Пентаклей

П'ятірка Пентаклей говорить про те, що останнім часом ви пережили важкі часи. Ви втратили роботу останнім часом? Фінанси течуть не так легко, як вам хотілося б? Ці види боротьби не тільки позначаються на вашому гаманці, вони також можуть стати емоційним, розумовим і духовним тягарем. Не звалюйте на себе тягар миру поодинці. На цьому тижні вам пропонується звернутися за допомогою до своїх друзів і сім'ї. Всі важкі періоди з часом проходять, але вони проходять набагато легше, коли у вас є підтримка.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Десятка Мечів

Карта визнає, що ви зараз переживаєте не найлегші часи. Можливо, вас зрадили, або ви переживаєте період, коли руйнується звичний уклад життя. Подібні переживання ніколи не бувають приємними, але на цьому тижні вас закликають зосередитися на новому початку, яке може звільнити цей кінець. Навіть якщо ви відчуваєте, що досягли дна, втішайтеся тим фактом, що вам більше нікуди йти, крім як вгору. Пам'ятайте, що перешкоди можуть бути замаскованими можливостями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти