Гороскоп таро на тиждень 21-27 листопада 2022: Овнам - нова справа, а Козерогам - страждання

21 листопада 2022, 06:00оновлено 21 листопада 2022, 08:32
Астропрогноз таро на тиждень розповість, хто буде нерішучим, а кому доведеться робити важкий вибір.
Гороскоп Таро, карти Таро
Гороскоп Таро на тиждень 21-27 листопада 2022 / Фото ua.depositphotos.com

Наступного тижня більшість знаків Зодіаку зможуть домогтися позитивних результатів в роботі і навіть добре відпочити. Новий гороскоп таро на тиждень 21-27 листопада 2022 для всіх знаків Зодіаку розкрив і уточнив всі плани зірок на прийдешній тиждень.

Новий тиждень пройде під чуйним керівництвом 9 пентаклів. Ця карта говорить про те, що на цьому тижні можна буде отримати результат від раніше проведеної роботи.

Пропонуємо вивчити "Гороскоп на тиждень 21-27 листопада 2022: невизначеність для Овнів і шлюб для Тельців".

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: Ієрофант.

На цьому тижні можна сміливо починати нову справу. Час, коли представники цього знака відчували себе втраченими і потребували керівництва пройшов. Гороскоп таро на тиждень Овнам радить перейти на новий рівень, приєднатися до нової спільноти однодумців. Це допоможе в подоланні труднощів.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: 2 мечів.

Представники цього знака можуть відчувати нерішучість, яка призведе до відмови від прийняття важливих рішень. Гороскоп таро на тиждень 21-27 листопада 2022 Тельцям радить не відкладати вирішення проблеми. Вона нікуди не дінеться, а буде лише посилюватися. Важливо обмірковувати не наслідки неправильних рішень, а наслідки відмови від вирішення ситуації. Ваша бездіяльність призведе до гірших наслідків, ніж будь-яке неправильне рішення.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта: Королева мечів.

Тиждень пройде для Близнюків в зосередженості на своїх справах і думках. Вони зможуть відключитися від сторонніх шумів, думок, емоцій. Також представникам цього знака доведеться приймати рішення. Гороскоп таро на тиждень 21-27 листопада 2022 Близнюкам рекомендує покластися на свою логіку, на свою інтуїцію і проаналізувати ситуацію і тільки після цього діяти.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: Смерть.

Представникам цього знака доведеться пройти через випробування трансформації себе і своїх думок. Також гороскоп таро на тиждень Ракам рекомендує позбутися від усього непотрібного в будинку, подумати, за що ви тримаєтеся, і що потрібно відпустити. Завершення чергової глави життя - це початок руху до наступного розділу, до змін.

Гороскоп таро на тиждень 21-27 листопада - Лев

Карта: Лицар жезлів.

Представникам цього знака належить пройти через випробування емоційними гойдалками. Імпульсивність, сумніви будуть докучати. Гороскоп таро на тиждень Левам радить поглянути на ситуацію, в якій вони опинилися і обміркувати наслідки неправильних рішень або необдуманих дій. Якщо ви готові зробити вибір шляху, потрібно добре обміркувати кожен крок. Саме тому рішення потрібно приймати в спокійному стані.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: Закохані.

Наступного тижня представникам цього знака доведеться приймати важливі рішення. Дівам доведеться сумніватися і коливатися, карта закоханих вимагає прояснити цінності і переконання перед прийняттям рішення. Гороскоп таро на тиждень Дівам рекомендує остерігатися таких почуттів, як страх, вина. Вони завадять зробити правильний вибір. Варто пам'ятати, що у кожної дії є протидія, а рішення ніколи не даються легко.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: Справедливість.

Представникам цього знака доведеться дати відповіді на два важливих питання: чи збігаються ваші переконання з вашими діями в світі? Чи робили ви вибір, що відображає ваше вище "я"? Відповіді допоможуть прийняти правильне рішення. Гороскоп таро на тиждень Терезам обіцяє отримання швидких результатів у разі прийняття зараз правильного рішення. Потрібно пам'ятати, що ваше рішення вплине на життя ваше і ваших близьких. Також потрібно прислухатися до інтуїції.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Місяць.

Скорпіонам доведеться боротися з власними страхами, щоб вони не взяли верх. Гороскоп таро на тиждень обіцяє Скорпіонам боротьбу з примарами минулого і спогадами. Все це швидко забудеться, але проблему доведеться вирішити, щоб зцілити себе. Процес одужання буде болючим, але ще більший біль приносила проблема.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: 8 пентаклей

Стрільцям можна сміливо використовувати творчу частину своєї натури. Це буде сприятливий час для розвитку талантів і роботи над їх шліфуванням. Чим більше ви будете працювати над творчою складовою, тим більше оточуючі будуть це помічати, а у вас буде рости самооцінка. Гороскоп таро на тиждень обіцяє Стрільцям багато натхнення на нові звершення.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: 9 мечів.

Ця карта вказує на страждання через втрату або розчарування, через які проходять представники цього знака. Причиною цих негативних почуттів могла бути подія, яку ви передбачали або щось несподіване. Гороскоп таро на тиждень 21-27 листопада 2022 року Козерогів попереджає про те, що стрес залишиться в їхньому житті. Варто витратити час на скорботу і зцілення, щоб знайти сили рухатися далі.

Гороскоп таро на тиждень - Водолій

Карта: 3 жезлів.

Перед представниками цього знака відкриваються воістину безмежні можливості. Гороскоп таро на тиждень 21-27 листопада 2022 Водоліям обіцяє нові можливості для розширення кругозору. Потрібно буде вийти за рамки звичного і задуматися про майбутнє. Однак не варто розмінюватися на дрібниці. Потрібно буде використовувати весь потенціал і можливості, щоб досягти максимальних результатів.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: 10 жезлів.

Представники цього знака давно знаходяться під враженням про те, що взяли на себе занадто багато. Ця карта вимагає визнати, що тягар занадто важкий. Гороскоп таро на тиждень Рибам радить переоцінити висоту поставлених вимог і знизити планку. Це буде сприятливий час для прохання про допомогу. На вашому шляху зустрінеться людина, яка допоможе і розділить всі тяготи. Це буде важким випробуванням для гордих риб.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти