Гороскоп Таро на тиждень 22-28 серпня: Близнюкам - дивні передчуття, Стрільцям - гроші, Водоліям - щастя

21 серпня 2022, 12:31оновлено 22 серпня 2022, 12:18
Для кого необачні вчинки обернуться неприємностями, а кого чекає успіх в нових починаннях.
Гороскоп Таро на наступний тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків варто зайнятися облаштуванням будинку, хто може вирушати в подорож, а кому доведеться переглянути свої погляди і звичні переконання.

Про те, хто зі знаків на початку осені стане улюбленцем фортуни, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Сімка Пентаклей

Ця карта в розкладі свідчить про те, що ті зусилля, які ви вклали в ту чи іншу справу, почнуть приносити свої плоди. Сімка Пентаклей - карта повернення і не тільки матеріального, а й духовного - енергії і часу. Ви повинні розібратися зі своїми почуттями, щоб зрозуміти куди вкладати отримані "інвестиції" в ті проекти і людей, які вам знайомі або спробувати щось нове.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Паж Посохів

Тільцям на цьому тижні захочеться пригод і авантюр. Однак гарненько подумайте, перш ніж вплутуватися в сумнівні заходи, адже результати можуть бути самими непередбачуваними. Зміна обстановки піде вам на користь, вирушайте в невелику подорож в компанії друзів. Ви будете сповнені енергії і життєвих сил, проте важливо правильно їх застосувати, щоб не наламати дров.

читайте такожНеймовірні зміни і фінансовий успіх: 2 знаки зодіаку - щасливчики тижня

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Місяць

На цьому тижні Близнюкам буде складно розібратися в своїх почуттях і бажаннях. Необачні вчинки можуть обернутися неприємностями, тому не варто поспішати з важливими рішеннями. Інтуїція загострюється, підказки внутрішнього голосу вкажуть правильний напрямок. Довіряйте своїм передчуттям, навіть якщо не можете пояснити, звідки вони взялися.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Імператриця

Карта Імператриці уособлює жіночу енергію. Вона натякає, що Ракам пора налагодити контакт зі своїм жіночим початком, поставити на перше місце свої почуття, емоції і бажання. До вас будуть більше звичайного звертатися за допомогою. Вашу мудрість і життєвий досвід складно переоцінити, ви даєте поради в самих різних ситуаціях. Карта в розкладі може означати прийдешній достаток.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Трійка Пентаклей

На цьому тижні Леви можуть досягти великих успіхів у професійній діяльності. Ви зможете продемонструвати свої сильні сторони і завоювати повагу начальства і колег. Ваші зусилля і роботу цінують, і це піднімає самооцінку. Наполеглива праця допоможе наблизитися до досягнення задуманого і підкорити бажані висоти.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Шістка Мечів

Сприятливий період для поїздок і подорожей. Шістка Мечів може означати і зміни на краще в вашому внутрішньому стані – своєрідне метафоричне рух. Ці зміни будуть відбуватися повільно, так що варто запастися терпінням. За цей час ви зможете визначитися в якому напрямку ви б хотіли продовжувати шлях. Зміна обстановки піде вам на користь.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Туз Посохів

Терезів в цьому періоді чекає успіх в нових починаннях. Особливо це стосується професійної діяльності. Сприятливий час для пошуку роботи та працевлаштування. Ваш оптимізм і впевненість у власних силах допоможуть домогтися бажаного. Сприятливий період для змін, зробіть перший крок, щоб змінити життя на краще.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Суд

На цьому тижні скорпіонам не слід поспішати з рішеннями і висновками. Не варто категорично ставиться до людей, можливо, є сенс дати їм ще один шанс, щоб себе проявити або реабілітуватися. Це карта, яка може свідчити про духовне пробудження. Ви під іншим кутом подивіться на звичні речі, і це стане поштовхом до змін. Це період натхнення і розриву шаблонів.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Туз Пентаклей

Одна з найбільш позитивних карт розкладу, яка свідчить про те, що важкі часи відступили. Ви сповнені сил і життєвої енергії і готові працювати не покладаючи рук, щоб домогтися поставлених цілей. Ваше фінансове становище покращиться і зросте рівень комфорту. Не виключені несподівані грошові надходження або цінні подарунки. У професійній та особистій сфері варто очікувати змін на краще.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Туз Мечів

Ця карта свідчить про те, що Козероги стоять на порозі серйозних життєвих змін. Іноді початок змін може бути кінцем чогось попереднього-роботи, відносин, співпраці. Однак якими б хвилюючими і тривожними були зміни, вони завжди несуть позитивні зміни, відкриваючи дорогу новим можливостям.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Десятка Кубків

Карта щасливого знаменування. Ви зможете досягти успіху в професійній діяльності, проте фокус вашої уваги буде зосереджений на особистому житті. З'явиться шанс зміцнити відносини з рідними і близькими, помиритися з дорогими серцю людьми і забути старі образи. Ця карта означає щастя в більш глобальному, всеосяжному розумінні.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Королева Пентаклей

Фокус уваги Риб на цьому тижні перенесеться до питань облаштування житла. Комфорт і затишок для кожного домочадця стане вашою метою. У професійній діяльності варто правильно розраховувати свої можливості. Не варто звалювати на плечі вантаж непосильних зобов'язань. Люди можуть звертатися до вас за порадою, ви зможете допомогти, якщо захочете.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти