Гороскоп Таро на тиждень 22-28 травня: Рибам - випробування, Дівам - радість

19 травня 2023, 17:27
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 22-28 травня
Гороскоп Таро на тиждень 22-28 травня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 22-28 травня карти Таро пророкують різне. Комусь результати праці, а комусь випробування на стійкість.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Імператриця

Отримання Карти імператриця сигналізує про те, що цей тиждень присвячений отриманню подарунків, які оточують вас всюди. Легко захопитися шаленим ритмом повсякденного життя, але тепер вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Лицар пентаклів

Ви останнім часом літали в хмарах? Лицар Пентаклів закликає вас повернутися на Землю і докласти зусиль до своїх ідей на цьому тижні. Можливо, ви страждали від випадку, коли "всі говорять і нічого не роблять". Крім того, ви можете відкласти свої повсякденні обов'язки на користь більш цікавих пропозицій. У якій би ситуації ви не були, вас закликають скласти план дій або дотримуватися рутини, оскільки прогресу найкраще досягти за допомогою дисципліни.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Лицар мечів

Можливо, вас ніщо не зупинить на цьому тижні... але чи добре це? Лицар мечів - це карта, яка застерігає від прагнення до того, чого ви хочете, будь-якою ціною. Так, добре мати вперті амбіції, але тільки тоді, коли ви спочатку обміркуєте всі проблеми і наслідки. Перш ніж зробити свій крок, вивчіть усі змінні. Що Ви отримаєте? Що ви можете втратити? Чи будете ви нехтувати оточуючими заради досягнення своїх цілей? Розуміння тонкої межі між рішучістю та одержимістю може утримати вас від потенційних головних болів у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Дев'ятка пентаклей

Цього тижня 9 Пентаклів запрошує Вас насолодитися плодами своєї праці. Ви вкладали свою кров, піт і сльози в свої цілі, і тепер ви бачите заслужений успіх в результаті ваших зусиль. Настав час скористатися матеріальним комфортом, який ви створили для себе. Візьміть себе в подорож.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Трійка кубків

Трійка Кубків - це карта свята і дружби, тому на цьому тижні ви можете опинитися в "режимі вечірки" з найближчими вам людьми. Організуйте вечірку в місті з друзями. Влаштуйте сімейну вечерю. Зберіть кілька колег.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Туз кубків

На цьому тижні вас чекає хвиля гарного настрою! Туз Кубків сигналізує про час, переповнений позитивною емоційною енергією. Щастя, творчість і співчуття – все це ви можете відчути. Це також означає можливість зміцнити існуючі стосунки і, можливо, зустріти нового друга чи коханого!

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Світ

Ваше повідомлення на цей тиждень - про створення більшого балансу у Вашому житті. Таро дає вам безліч можливостей для роздумів над цією темою, але карта Світ, цілком можливо, є остаточним вираженням цієї потреби. Ця карта спонукає вас поглянути на кожну сферу вашого існування — емоційну, фізичну, психічну та духовну. Вам не вистачало гармонії в одній з цих областей? Якщо це так, вам радять не тільки з'ясувати, як досягти цього балансу, але і як його підтримувати.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Королева Жезлів

Королева Жезлів вказує на те, що на цьому тижні всередині вас переповнюється чарівна і захоплююча енергія і інші не зможуть не помітити цього. Насправді, ви можете опинитися в центрі уваги! Це ідеальний час, щоб проявити себе, поспілкуватися з іншими та інтегруватися в групу однодумців. Не стримуйтеся-ваш ентузіазм може бути заразним.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Четвірка кубків

Четвірка Кубків сигналізує про те, що ви відчуваєте себе незадоволеним і жадаєте якихось змін у своєму житті. Можливо, ви озираєтесь і бачите, що мають інші, прагнучи до того, що не є частиною вашого власного життя. Можливо також, що ви відчуваєте себе невмотивованим в нинішніх обставинах. Цього тижня спробуйте усунути першопричину цих почуттів. Чи справді трава з іншого боку зеленіша, чи вам просто потрібно витрачати час на полив власної трави?

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Відлюдник

Прийшов час відпочити від буднів! Відлюдник вказує на те, що на цьому тижні вам може знадобитися піти і поміркувати. Можливо, ви були занурені в безліч нових вражень або останнім часом проводили багато часу за спілкуванням. Тепер необхідно відправитися на прогулянку в ліс, прийняти довгу ванну, записатися на вихідні або зробити щось ще, що допоможе вам відключитися від зовнішнього світу і відновити зв'язок зі своїм внутрішнім світом.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Двійка пентаклів

Цього тижня ви дізнаєтесь, що життя - це балансування! Двійка Пентаклей являє собою досягнення гармонії з протиборчими силами. Вас недавно звали в різні боки? Те, що ви хочете, і те, що вам потрібно, суперечать один одному? Робота забирала час у вашого особистого життя або навпаки? Ця картка хоче, щоб ви зробили крок назад і зрозуміли свої пріоритети.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Сила

Карта Сили сигналізує про те, що у вас є внутрішня сила духу, необхідна для того, щоб витончено впоратися зі складною життєвою ситуацією. Легко загубитися в таких емоціях, як гнів, смуток, страх чи сором, але цього тижня вас закликають піднятися над цим і зберігати спокій у цей час негараздів. Не дійте відповідно до своїх базових інстинктів.

Джерело

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти