Гороскоп Таро на тиждень 23-29 травня: Ракам – успіх у справах, Скорпіонам – жага помсти, Стрільцям - борги

23 травня 2022, 02:03оновлено 23 травня 2022, 18:02
Хто зі знаків буде конфліктувати з родичами, а кому потрібно подивитися на ситуацію більш реалістично і спуститися з небес на землю.
гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / pixabay.com

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків належить виправляти помилки минулого, а кому посміхнеться грошова удача.

Про те, чим побалує знаки перший місяць літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на Червень 2022 для всіх знаків зодіаку: Терезам - несподівані гроші, Стрільцям - заздрість.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Ієрофант

Карта Ієрофанта натякає, що Овнам на цьому тижні необхідно переглянути свої відносини з оточуючими. Можливо, прийшов час рухатися далі, залишивши позаду тих, хто якось може перешкодити вашому розвитку. Це буде нелегкий крок, проте саме так можна привнести в своє життя приємні зміни. Цей тиждень принесе вам усвідомлення того, як ви опинилися в цьому положенні, і як на вас лягає вихід ситуації, що склалася.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Місяць

Тільці цього тижня прихильні піддаватися ілюзіям і літати в хмарах. Будьте обережні, така наївність може зробити вас мішенню для людей, чиї помисли далекі від хороших. Вам буде складно раціонально оцінити ситуацію, що склалася. Не виключено, що прийняті вами рішення можуть показати, що ви не здатні приймати все занадто серйозно. Урок полягає в тому, щоб вчасно усвідомити свої помилки і виправити їх, щоб вони більше не повторювалися.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Колесо Фортуни

Ця карта завжди несе в собі щасливе ознаку. Вона означає успіх і достаток. На цьому тижні ви зможете реалізувати всі плани і цілі, домогтися бажаного. Вас чекає визнання ваших праць і гідну винагороду. Амбіції будуть задоволені. Ви зможете завоювати повагу колег і співробітників. У відносинах з близькими людьми повне взаєморозуміння. Самотні представники знака можуть зустріти свою долю.

читайте такожЧарівність і харизма: 5 знаків зодіаків чоловіків, перед якими складно встояти

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Дев'ятка Пентаклей

Ракам, щоб домогтися успіхів на цьому тижні не варто сидіти склавши руки. Ви зможете досягти максимальних результатів у професійній діяльності, однак розраховувати на легкі гроші не варто. Ви все заробите своєю копіткою працею. Успіх не стане для вас несподіванкою, тому що він завжди був вашою метою. Ви планували це, і це здійснилося; на цьому тижні ви робите все правильно, щоб отримати плоди своєї важкої праці і вмілих зусиль.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Зірка

На цьому тижні Левам належить відстоювати свої інтереси. Уміння наполягти на своєму допоможе досягти бажаного. Емоційний фон буде нестабільним, невпевненість і тривога можуть охоплювати вас, а невинні коментарі та зауваження оточуючих можуть викликати образи. Не виключені конфлікти з оточуючими і близькими людьми. Якщо у вас немає настрою, ніхто інший не має права радіти.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Четвірка Пентаклей

На цьому тижні Діви більше звичайного схильні розраховувати на допомогу оточуючих. В ідеалі - хтось прийде і зробить всю роботу за вас. Однак, такого не станеться і ви повинні зібратися з силами максимально включитися в роботу. Ваше настрій не можна назвати райдужним, ви часто дратуєтеся і нерідко виходите з себе. Щоб уникнути конфліктів і розбіжностей більше проводите часу наодинці. Спілкування з людьми - не ваш коник на цьому тижні.

читайте такожГороскоп на літо 2022: 5 знаків зодіаку чекають неймовірні зміни

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Двійка Мечів

У фокусі уваги Терезів на цьому тижні - відносини з дорогими людьми. Приділіть більше уваги коханим людям, спільне проведення часу допоможе зміцнити ваш союз. Прийшов час поговорити по душах і обговорити наболілі проблеми. Ви повинні зрозуміти, що не все повинно йти за вашим сценарієм. Однак ви досягнете успіху, тому що готові засвоїти урок компромісу; це хороший тиждень для вас, і ви будете насолоджуватися любовним життям. Уміння домовитися принесе вам щастя.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Диявол

Не найпростіший тиждень для Скорпіонів. Найважчі часи позаду, однак ви можете відчути бажання помсти тому, хто заподіяв вам біль. Ви знаєте що така поведінка може обернутися неприємностями, але все одно виношуєте плани як насолити вашим недоброзичливцям. Щоб відволіктися від негативу, займіться улюбленою справою. Вона допоможе відновити душевну рівновагу.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Трійка Жезлів

Важкі часи для Стрільців нарешті відступлять і ви зможете вдихнути на повні груди і насолодитися моментом приємних змін. Сприятливий тиждень для того, щоб налагодити відносини з родичами і пробачити старі образи. Можливо, вам вдасться розрахуватися з боргами і ви відчуєте себе вільними від зобов'язань. Нові починання будуть успішними, зірки на вашому боці.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 23-29 травня: Близнюкам - кредити, Левам - заздрість недругів, Тільцям - щедра нагорода

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Туз Пентаклей

Сприятлива карта в розкладі, яка свідчить про те, що козероги зможуть зміцнити своє фінансове становище і примножити капітали. Увага до дрібниць і акуратність допоможуть уникнути помилок і зловити вдалий момент для втілення задуманого. Ви не пропускаєте повз себе підказки долі і використовуєте кожну можливість збільшити свій добробут. Наполеглива праця принесе свої щедрі плоди.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Сімка Мечів

На цьому тижні Водоліям слід більше покладатися на здоровий глузд, ніж на підказки інтуїції. Потрібно реально оцінювати свою ситуацію і можливості, не звалюючи на свої плечі непосильні обов'язки. Ви твердо відстоюєте свої переконання і мрії і таке завзяття заслуговує поваги. Ваша відданість своїм ідеалам дозволяє втілювати те, в чому оточуючі сильно сумнівалися.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Вежа

Справи на цьому тижні можуть рухатися повільніше, ніж вам би того хотілося. Можливі затримки в справах і неприємні обставини, які змусять змінити плани. Ваші недавні вчинки можуть мати істотний вплив на події цього тижня. Вам належить виправляти помилки минулого, щоб знайти вихід з ситуації, що склалася.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти