Гороскоп Таро на тиждень 23-29 січня: Рибам - тривоги, Козерогам - мед

22 січня 2023, 08:36
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки Зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень 23-29 січня 2023 / pixabay.com

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 23-29 січня карти Таро пророкують несподівані повороти долі, важливі рішення і емоційні гойдалки.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: лицар пентаклів

Овнам прийшов час спуститися з небес на землю і повернутися до роботи. Цілком можливо доведеться відкласти домашні та побутові питання в сторону, щоб якомога швидше вирішити робочі завдання за новими проектами. Найкраще в дисципліні допоможе правильний режим дня.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Паж мечів

Якщо ви чекали знака від Всесвіту для починання ново діяльності, то він прийде на цьому тижні. Ви будете почувати себе наповнене для того, щоб приступити до нового проекту і його реалізації. Намагайтеся не втратити цей час, зараз труднощі будуть вирішуватися як ніколи легко.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Чарівник

У Близнюків є всі можливості отримати те, що давно так хотілося. За що б не взялися Близнюки на цьому тижні – виходити буде абсолютно все. Так що варто намагатися шукати нову роботу, ходити на побачення і заводити нові знайомства.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Королева Кубків

У прийдешньому тижні у Раків буде сильна енергія співчуття і милосердя. Швидше за все, будуть траплятися ситуації, в яких буде необхідно проявити саме ці якості. Намагайтеся не відмовляти нікому в допомозі і підтримці, намагайтеся бути поруч з людьми, які вам близькі.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Трійка Жезлів

Всесвіт подарує Левам можливість побачити більше і розширити свій кругозір. Необхідно не відштовхувати можливості спробувати зайнятися чимось новим, познайомитися з новими людьми або провести час так, як ви це ніколи не робили.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Смерть

Лякатися значення цієї карти не варто. Вона не вказує на фізичну смерть, набагато частіше на переродження людини як особистості. На прийдешньому тижні варто переглянути всі свої залежності і позбутися від тих, які завдають вашому життю шкоди.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Трійка пентаклів

Трійка пентаклів вказує на те, що людина знаходиться на правильному шляху і все робить правильно. Однак розслаблятися не варто, нехай ця новина вас мотивує зробити для свого життя ще більше. Плануйте нові завдання!

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: вісімка кубків

Скорпіонів очікують неприємні події, можливо – розставання і біль. Однак відносини необхідно закінчити для того, щоб через час життя знайшла нові фарби і розвиток. Намагайтеся не концентруватися на минулому, а думати про майбутнє і прийняти реальність такою, якою вона є.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: п'ятірка мечів

Дана карта попереджає про назріваючий конфлікт в житті. Швидше за все Стрільцям захочеться виграти в цьому поєдинку за всяку ціну, проте для початку краще задуматися чи буде воно того варте. Цілком можливо, що під час суперечок Стрільці зроблять те, про що пошкодують в майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Дев'ятка пентаклей

Для Козерогів прийдешній тиждень - справжній мед. Настав час насолоджуватися своїми досягненнями і робити це впевнено, ви можете собі дозволити. Із задоволенням користуйтеся всім, до чого так довго йшли і над чим так старанно працювали. Також варто придбати собі те, про що ви давно мріяли.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Трійка мечів

У Водоліїв зараз важкий етап в житті, проте прийшов час почати контролювати свої емоції і виходити на новий рівень життя, не намагаючись довести всім навколо свою силу. Спроба полегшити страждання своєму організму увінчається успіхом і принесе нову радість.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Лицар Жезлів

Рибам варто очікувати тривог і занепокоєння. Зайва тривожність призведе до негараздів. Постарайтеся подумати про те, до чого можуть привести ваші рішення в майбутньому і приймайте їх саме з оглядкою на майбутнє. До тих, хто зміг перемогти тривогу – спокій і радість прийде набагато швидше.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти