Гороскоп Таро на тиждень 24-30 квітня: Левам - плутанина, Овнам - творчість

21 квітня 2023, 14:12
22053
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 24-30 квітня
Гороскоп Таро на тиждень 24-30 квітня / Колаж фото instagram yosef_ebshtein / ua. depositphotos. com

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 24-30 квітня карти Таро пророкують Різне. Комусь тривоги і страхи, комусь довгоочікуване процвітання.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: вісімка пентаклей

Цього тижня вісімка пентаклів заохочує вас використати свої творчі таланти з користю та наполегливо працювати над ними. Чим більше ви створюєте і відточуєте свою майстерність, тим більше інших помічають те, що ви робите, і тим більше ви надихаєтеся. Виставляючи себе напоказ, ви даєте іншим можливість визнати свої унікальні здібності, і це може послужити мотивацією, необхідною для продовження створення речей, якими ви дійсно пишаєтеся.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Колісниця

Колісниця - це карта, яка заохочує силу волі, дії та самоконтроль. На цьому тижні вас просять проявити свою силу і сміливо взяти поводи, просуваючи себе до поставленої мети. Зараз не час пасивно чекати, поки з вами трапиться щось хороше. Ця картка знає, що все, що варто мати, вимагає наполегливої праці та дисципліни. Одягнувши емоційну і ментальну броню, ви дозволяєте собі кинутися в майбутнє, не зупиняючись ні перед якими перешкодами, що виникають на шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Дев'ятка мечів

Дев'ятка мечів вказує на те, що зараз ви страждаєте від якоїсь втрати чи розчарування. Це може бути щось, що ви передбачали, або це може бути щось раптове і несподіване. Незважаючи на це, цей стрес тисне на вас, можливо, змушуючи вас відчувати, що ви ніколи не оговтаєтесь від цієї ситуації. Витратьте час, необхідний для того, щоб сумувати і зцілюватися, пам'ятаючи, що, хоча те, що ви переживаєте, надзвичайно складне, ви можете рухатися далі і рости завдяки цьому досвіду.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Справедливість

Чи збігаються ваші переконання з вашими діями? Чи робили Ви вибір, що відображає ваше вище "я"? Це питання, яке карта справедливості хоче, щоб ви задали собі на цьому тижні. Це особливо важливо, якщо ви стоїте перед важливим рішенням прямо зараз. Те, що ви робите, може мати довгостроковий вплив — як позитивний, так і негативний — як на вас, так і на оточуючих вас людей. Зв'яжіться зі своєю інтуїцією і дозвольте їй бути компасом, який веде вас правильним шляхом, щоб ви могли уникнути непередбачених наслідків у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: двійка мечів

Двійка мечів вказує на те, що в цей час ви можете відчувати напад нерішучості. Насправді, ви можете бути настільки не впевнені в тому, як вчинити, що активно відкладаєте вирішення цього питання. Цього тижня вам нагадують, що як би ви не намагалися уникати цієї ситуації, вона не зникне сама собою. Замість того, щоб зосереджуватися на наслідках прийняття неправильного рішення, подумайте, що може статися, якщо ви взагалі не приймете рішення. Бездіяльність часто може призводити до більш серйозних проблем у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Король пентаклів

Успіх у ваших руках! Король пентаклів вказує на те, що у вас є все необхідне для створення фінансового достатку у Вашому житті, і тепер вам просто потрібно рухатися вперед з будь-якими ідеями, які ви, можливо, обмірковували. Ви думали про те, щоб розпочати новий бізнес чи інвестиції? Це може бути сигналом, якого ви чекали, щоб піти на це, але не кидайтеся вперед. Якщо ви придумаєте, Ви отримаєте максимально плідний результат.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Помірність

Помірність - це карта балансу. Отримання цієї картки означає необхідність зберігати більш плавний настрій, проявляючи терпіння, наскільки це можливо. Можливо, ви чинили опір змінам у своєму житті або дозволяли стресовій ситуації взяти верх над вами. Якщо це так, змініть свій підхід на цьому тижні. Дозвольте речам зісковзувати з вашої спини замість того, щоб зустрічати їх опір. Знайшовши свій внутрішній баланс, ви налаштовуєте себе на те, щоб знову знайти свій зовнішній баланс

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Чарівник

Майстер визнає, що весь світ у вас під рукою, тому що у вас є все необхідне, щоб отримати те, що ви хочете. На цьому тижні вас закликають привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність з вашими цілями - дійсно все може трапитися! Шукаєте нову роботу? Намагаєтесь зав'язати романтичні стосунки? Намагаєтесь покращити свій грошовий потік? Не бійтеся йти на це, тому що прямо зараз ви є машиною прояви!

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: вісімка мечів

Вісім мечів вказує на те, що ви відчуваєте себе в пастці прямо зараз, вважаючи, що немає виходу з ваших нинішніх обставин. Цього тижня вас закликають запитати, чи справді ви застрягли... або ви просто перебуваєте у в'язниці, яку ви створили самі. Невпевненість, страх і сумніви часто є почуттями, які тримають нас у ситуаціях набагато довше, ніж нам потрібно. Вивчіть цю справу більш уважно. Можливо, ви виявите, що накладені на вас обмеження стримували вас весь цей час.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Король мечів

Ваш розум - ваш найбільший актив цього тижня! Ви можете зіткнутися з важливим рішенням або дослідити незвідану територію в певній області свого життя. Король мечів закликає вас використовувати логіку та інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви визначите правильний шлях лише тоді, коли дійсно дійдете до суті справи, а це може статися лише тоді, коли ви проявляєте неупередженість. Дайте собі можливість побачити це через набагато чіткішу лінзу, і ви побачите, як з'явиться шлях.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Десятка Жезлів

Чи було у вас відчуття, що ви звалили на свої плечі всю тяжкість світу? 10 паличок визнає надзвичайно важкий тягар, який Ви несли. Можливо, ви занадто багато взяли на себе, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер дуже важливо, щоб ви попросили про допомогу або скоротили те, що взяли на себе. Це може бути важкою пігулкою, тому що в грі є проблеми з гордістю і небажанням делегувати повноваження. Однак ви досягли точки, коли ваша здатність досягти своєї мети поставлена під загрозу. Ви заслуговуєте насолоджуватися життям, тому попросіть допомоги цього тижня.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Ієрофант

На цьому тижні ви можете зайнятися новою справою! Ієрофант - це карта, яка представляє системи вірувань, традиції та інститути. Можливо, ви відчували себе загубленими, безцільними та потребуючими керівництва. Якщо ви давно хотіли приєднатися до нової групи, зараз саме час! Ці союзники можуть в кінцевому підсумку стати потужним джерелом підтримки, коли ви досліджуєте людину, якою ви стаєте.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти