Гороскоп Таро на тиждень 24-30 жовтня: Ракам - доленосна зустріч, Скорпіонам - тривога, Стрільцям - успіх

23 жовтня 2022, 12:16оновлено 27 жовтня 2022, 10:28
Кому з знаків варто від слів переходити до дій, а кому пам'ятати про закон бумеранга.
Гороскоп Таро на наступний тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com

Гороскоп Таро на тиждень розповість про те, кому з знаків варто прислухатися до підказок внутрішнього голосу, кому пам'ятати про правило бумеранга, а хто повинен скористатися моментом, щоб змінити життя на краще.

Про те, які подарунки долі приготував представникам зодіакального кола останній місяць осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Паж Пентаклей

відео дня

Для Овнів цей тиждень обіцяє бути насиченим і повним цікавих подій. Життєва енергія на піку і це дозволить вирішити важливі питання і проблеми, які давно не давали спокою. Паж Пентаклей - карта нових починань. Ви зможете розкрити свій творчий потенціал і втілити в життя сміливі ідеї. Чіткий план допоможе подолати труднощі на шляху до досягнення бажаного. В цьому періоді вам варто переходити від роздумів до активних дій.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Дурень

Ця карта в розкладі може свідчити про початок нового шляху. Не виключено, що ви зважитеся змінити сферу діяльності. Невідомість може лякати і викликати тривогу, проте варто пам'ятати, що особистісний і професійний ріст починається за межами зони комфорту. Зробивши перший крок, ви можете відкрити дорогу до змін, опинившись в кращому місці, ніж могли очікувати.

читайте такожГороскоп на тиждень 31 жовтня - 6 листопада: Тільцям - обман, Ракам - визнання, Рибам - заздрість

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Сімка Пентаклей

На цьому тижні Близнюки можуть відчути занепад сил і життєвої енергії. Однак ще зарано опускати руки. Процес здійснення задуманого може затягнутися і вам потрібно запастися терпінням. Результати виконаної роботи не змусять себе чекати. Ваша копітка праця принесе свої плоди і ви будете святкувати свою перемогу. Відкиньте завищені очікування і оцінюйте ситуацію реально і всі вкладені зусилля окупляться.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Туз Кубків

Вдалий тиждень для Раків. Ви сповнені життєвих сил і з ентузіазмом беретеся за виконання складних завдань. Транслюючи позитивну енергію в світ, ви отримуєте сторицею. З'явиться шанс налагодити і зміцнити відносини з близькими людьми. Залишивши образи і розбіжності в минулому, ви зможете побачити нові перспективи. Вільні представники знака можуть зустріти свою другу половинку.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Дев'ятка Пентаклей

На цьому тижні Дев'ятка Пентаклей запрошує вас насолодитися плодами своєї праці. Ви поставили свою кров, піт і сльози у ваші цілі, і тепер ви бачите заслужений успіх у результаті ваших зусиль. Настав час скористатися матеріальним комфортом, який ви створили для себе. Побалуйте себе приємними покупками і зробіть те, про що давно мріяли. Не варто відкладати життя на потім.

читайте такожПостукай по дереву: названі 3 найбільш забобонних знака зодіаку

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Четвірка Кубків

На цьому тижні Діви можуть відчути незадоволеність своїм поточним становищем. Загляньте всередину себе і постарайтеся зрозуміти ваші справжні почуття і бажання. Саме вони зможуть визначити ваш напрямок руху. Можливо також, що ви відчуваєте себе невмотивованим в нинішніх обставинах. Хоча прагнути до чогось приємно, легко потрапити в нездоровий круговорот бажань. На цьому тижні постарайтеся усунути першопричину цих почуттів.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Лицар Кубків

Несподівана пропозиція може застати Терезів зненацька. Однак карта лицаря Кубків свідчить про те, що час змін у вашому житті настав і відкриває перед вами райдужні перспективи. Дійте не поспішаючи і в міру просування вперед продумуйте наслідки тих чи інших дій. Обережність і розважливість стають вашими ключами до успіху. Оцініть цю ситуацію, перш ніж продовжити, щоб переконатися, що все буде так, як ви думаєте, і що ви отримаєте з цього користь.

читайте такожЇм обертаються вслід: 4 знаки зодіаку, які завжди на стилі

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Двійка Мечів

Двійка М ечів вказує на те, що в цей час ви можете відчувати напад нерішучості і тривоги. Насправді, ви можете бути настільки не впевнені в тому, як вчинити, що активно відкладаєте вирішення цього питання. На цьому тижні вам нагадують, що як би ви не старалися уникати цієї ситуації, вона не зникне сама собою. Замість того, щоб зосереджуватися на наслідках прийняття неправильного рішення, подумайте, що може статися, якщо ви взагалі не приймете рішення. Бездіяльність також може мати серйозні наслідки.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Двійка Жезлів

Двійка Жезлів закликає вас провести час в сьогоденні, плануючи те, що станеться у вашому майбутньому. Прямо зараз перед вами цілий світ можливостей, але зараз не час діяти імпульсивно або інстинктивно. На цьому тижні вас закликають зважити всі ваші варіанти, ретельно зваживши плюси і мінуси кожного шляху. Але це не означає, що ви повинні боятися виходити за межі своєї зони комфорту! Незвідана територія може призвести до довгострокового успіху, якщо ви ввійдете в неї з реалістичними очікуваннями і чітким планом.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Трійка Пентаклей

Ця карта натякає на те, що шлях, по якому ви рухаєтеся в даний момент, приведе вас до успіху. Час нових починань і втілення сміливих планів життя. Не варто втрачати ні хвилини, плануйте і підкорюйте незвідані вершини. На цьому тижні колективна робота допоможе вам досягти найкращих результатів. Прислухайтеся до порад колег і людей, яким ви довіряєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Закохані

На цьому тижні Водоліям належить прийняти важливе рішення, яке може змінити життя. Карта закохані означає необхідність прояснити свої цінності і переконання, перш ніж вирішувати, як діяти далі. Чи відчуваєте ви, що змушені йти в певному напрямку через страхи або почуття провини? Не дозволяйте цим речам ставати мотивуючими факторами. Залишайтеся вірними своїм переконанням і прислухайтеся до підказок внутрішнього голосу.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Четвірка Жезлів

Четвірка Жезлів свідчить про те, що ви доклали величезних зусиль для досягнення своїх цілей. Хоча спокусливо продовжувати рухатися вперед, приємно призупинити і просто оцінити все, що Ви вже досягли. Дозвольте іншим розділити це святкування вашого успіху. Пам'ятайте, ви все ще можете прагнути до своїх цілей, час від часу зупиняючись, щоб насолодитися плодами своєї праці.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти