Гороскоп Таро на тиждень 25-31 липня: Овнам - вороги, Левам - уроки долі, Козерогам - грошове везіння

24 липня 2022, 01:07
Кому зі знаків варто бути більш стриманими у словах, а кому зірки обіцяють незабутні зустрічі.
Гороскоп таро на наступний тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, хто із знаків зможе досягти великих успіхів, кому доведеться боротися з ревнощами, а хто може запрограмувати себе на невдачі.

Про те, хто з представників зодіакального кола зможе домогтися успіхів у професії, а хто знайти щастя в любові, читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Паж Жезлів

На цьому тижні ви можете недооцінити важливість виникаючих проблем. Те, що спочатку може здатися "легкою прогулянкою", виявиться не таким вже легким завданням. Серйозний підхід до виконання своїх обов'язків і уважність до деталей допоможуть вам змінити ситуацію на краще. У спілкуванні з колегами і близькими людьми варто бути гранично тактовними. Ваші різкі висловлювання і недоречна критика можуть відвернути від вас людей. Якщо не хочете нажити ворогів, будьте делікатними і терпимими до недоліків інших.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Закохані

Весь фокус уваги Тільців на цьому тижні буде зосереджений на сфері особистих відносин. Якщо вони тільки розвиваються, між вами і партнером можуть виникнути непорозуміння на грунті ревнощів. Невпевненість у своїй другій половинці може стати причиною розбіжностей. У такій ситуації важливо не наполягати на своєму будь-що-будь, а поговорити по душам і знайти компроміс. Це допоможе зміцнити вашу зв'язок.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Трійка Кубків, перевернута

Ця карта в розкладі несе позитивний сенс навіть в перевернутому положенні. Трійка кубків вказує на те, що справа, в яке ви вкладали багато часу і сил принесе позитивні результати. До кінця тижня ви зможете довести до кінця все заплановане і порадіти своїм досягненням. Ви зможете розкрити в собі нові таланти і спробувати сили в незвичайному захопленні. Це максимально продуктивний період для Близнюків і сприятливий час для нових починань.

читайте такожГороскоп на тиждень 25 -31 липня: Близнюкам - переїзд, Терезам - втрати, Водоліям - підступність

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Четвірка Жезлів

На цьому тижні Раки нарешті зможуть відійти від скаженого ритму життя і перевести дух. На вас чекає спокійний період, який потрібно використовувати для відновлення сил. Присвятіть час спілкуванню з близькими людьми. Нові знайомства вас також не розчарують, вони можуть перерости в міцну дружбу. Вільні представники знака зможуть зустріти людину, яка змусить серце битися частіше.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Маг

На цьому тижні Левам належить вчитися на своїх помилках. Ваш негативний досвід стане своєрідним імунітетом, який не допустить повторення неприємної ситуації. Цей життєвий урок долі ви запам'ятаєте надовго. Ви зможете розібратися і зі своїм оточенням і зрозуміти хто вартий довіри, а з ким краще не мати ніякого діла. Витягувати максимум з будь-якої ситуації - ваша суперсила.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Король Пентаклей, перевернута

На цьому тижні Дівам слід спуститися з небес на землю і реально оцінити ситуацію. Жити в світі ілюзій добре до пори до часу. Однак настає час, коли потрібно заземлитися і взяти на себе відповідальність за своє майбутнє. Емоційний фон недеоі буде нестабільним, ви частіше можете бути схильні до поганого настрою, проте потрібно тримати емоції в узді. Одне необережне слово може привести до неприємних наслідків.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 25-31 липня: Близнюкам - економія, Левам - нова робота, Скорпіонам - борги

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Відлюдник

Терези на цьому тижні можуть зіткнутися з нерозумінням оточуючих. Люди не будуть скупитися на критику, в упор не помічаючи ваших досягнень. Однак ви впевнені у власних силах і прямуєте обраному шляху. Ви приймаєте те, що самотність може бути єдиним способом зберегти контроль над своїм життям. Ви твердо відстоюєте свою точку зору і приймаєте рішення, керуючись власним розумом, а не підказками оточуючих.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Суд, перевернута

На цьому тижні у вас буде можливість вибрати або легкий, нудний шлях, або шлях, що вимагає роботи і зусиль. Перше може свідчити про ваші внутрішні страхи, які гальмують ваш рух вперед. Вибираючи залишатися в межах зони комфорту, слід розуміти, що ви закриваєте для себе шлях до позитивних змін.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Десятка Мечів

Десятка Мечів в розкладі може натякати на те, що негативні думки – це ваш власний вибір. Не виключено, що ви опинитеся в неприємній ситуації, яка змусить вас поглянути на звичні речі під іншим кутом. Це означає, що у вас є вибір, чи дозволити страху і тривозі керувати вашим життям. Ця карта Молодших Арканів говорить вам, що велика частина болю, яку ви відчуваєте, є вибором; це не зменшує ваші страждання, але ставить їх в перспективі. Нехай Десятка Мечів стане вашим кращим другом. Це справжній тривожний дзвінок, який говорить вам, що більша частина вашого страху посилюється вашим розумом. Виберіть відпустити цей страх.

читайте такожНевдачі і труднощі: 2 знака чекає непростий період протягом 10 років - фортуна від них відвернеться

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Правосуддя

На цьому тижні справедливість восторжествує на вашу користь, Козеріг. Ви побачите, що події цього періоду будуть складатися для вас найкращим чином як в особистій, як і в професійній сфері. Вас чекає удача у вирішенні грошових питань. Ваші досягнення надихнуть вас на підкорення нових вершин, ви не збираєтеся зупинятися на півдорозі. Самотні представники знака не повинні відмовлятися від побачень, на цьому тижні зірки обіцяють незабутні зустрічі.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Двійка Жезлів, перевернута

Водоліїв на цьому тижні може охопити почуття тривоги і занепокоєння. Видимих причин для цього немає, проте це може похитнути вашу впевненість в собі. Не варто дозволяти негативним думкам і переживань взяти над вами верх, таким чином ви можете запрограмувати себе на неприємності. Пам'ятайте, що все залежить від вас, щоб інтерпретувати дії тижня.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Сила

Цей тиждень принесе вам силу і мужність. Ваші рішення будуть прийматися з гострим чуттям, а ваші рухи будуть сміливими і повними впевненості в собі. У вас немає страху, і ніщо не може встати у вас на шляху, якщо тільки ви не дозволите, а це не входить в план на цей тиждень. Ви герой свого тижня; ви захищаєте свої потреби і досягаєте успіху.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти