Гороскоп Таро на тиждень 25 квітня - 1 травня: Левам – гроші, Терезам – зміни, Стрільцям - тривоги

25 квітня 2022, 15:34
Кому зі знаків варто розлучитися з минулим, а кому докласти максимум зусиль для досягнення бажаного.
таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків слід замислюватися про наслідки своїх рішень, кому – дотримуватися чіткого плану дій, а кому прислухатися до підказок інтуїції.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому зі знаків пощастить зустріти свою другу половинку, а кому досягти великих успіхів у професійній діяльності і зміцнити фінансове становище.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Сонце

Ця карта представляє достаток, оптимізм, успіх і теплоту щасливого часу у Вашому житті. Можливо, в низці труднощів і проблем, які звалилися на вас недавно складно повірити, що чорна смуга закінчилася і настає просвіт. Пройдені випробування загартували ваш характер і ви придбали неоціненний досвід. Насолоджуйтесь цим періодом позитиву, тому що ви його заслужили.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Верховна Жриця

Тільці на цьому тижні повинні більше прислухатися до підказок внутрішнього голосу. Ваша інтуїція допоможе знайти відповіді на важливі питання і зрозуміти з ким варто мати справу, а від кого краще триматися подалі. Ця карта спонукає вас з'єднатися зі своєю внутрішньою мудрістю, тому що відповідь, яку ви шукаєте, вже знаходиться всередині вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Четвірка Жезлів

Четвірка Жезлів свідчить про те, що ви доклали величезних зусиль для досягнення своїх цілей. У вас може виникнути бажання не зупинятися на досягнутому, проте карта радить трохи зменшити обороти і проаналізувати, що допомогло вам досягти успіху. Ви можете відсвяткувати свої досягнення в колі близьких людей. Ви можете прагнути до своїх цілей, час від часу зупиняючись, щоб насолодитися плодами своєї праці.

читайте такожМісячний календар на тиждень 25 квітня - 1 травня: найсприятливіші і небезпечні дні

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Лицар Пентаклей

Ракам на цьому тижні слід докласти максимум зусиль для втілення бажаних цілей. Прийшов час спуститися з небес на землю і реально оцінити ситуацію, переходити від планування до активних дій. На цьому тижні випаде шанс займатися тим, до чого найбільше лежить душа. Вам потрібно розробити план дій або дотримуватися розпорядку, оскільки прогресу найкраще домогтися за допомогою дисципліни.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Четвірка Пентаклей

Цього тижня Левам слід звернути увагу на фінансову сторону свого життя. Варто задуматися про питання економії. Або, навпаки, ви збираєте кожну копійку, тому що боїтеся все втратити? Вивчіть, що рухає цим мисленням. Не дозволяйте своїм почуттям, пов'язаним з фінансами, відволікати вас від ефективного управління своїм багатством і підготовки до довгострокового успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Двійка Пентаклей

Двійка Пентаклей являє собою досягнення гармонії з протиборчими силами. Те, що ви хочете, і те, що вам потрібно, суперечить один одному? Робота забирала час у вашого особистого життя або навпаки? Ця карта хоче, щоб ви зробили крок назад і з'ясували свої пріоритети. Знаючи, на що ви хочете витрачати свій час і енергію, ви можете знайти рішення, яке налаштує вас на довгостроковий успіх у всіх сферах вашого життя.

читайте такожНе найкращий місяць: кому зі знаків варто бути обережними в травні

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Повішений

Карта повішеного в розкладі символізує початок процесу, який може бути неприємним, але необхідним для подальшого благополуччя. Зробити перший важливий крок назустріч змінам, ви зможете по-іншому подивитися на ті речі, які були для вас цінними і правильно розставити пріоритети. Важливо відпустити минулі негативні переконання, які заважали рухатися вперед.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Король Мечів

Ваш розум - ваш найбільший актив на цьому тижні. Ви можете зіткнутися з важливим рішенням або досліджувати незвідану територію в певній галузі свого життя. Король Мечів закликає вас використовувати логіку і інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви визначите правильний шлях тільки тоді, коли дійсно доберетеся до суті справи, а це може статися тільки тоді, коли ви проявляєте неупередженість. Дайте собі можливість побачити це через набагато чіткішу лінзу, і ви побачите, як з'явиться шлях.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Двійка Мечів

На цьому тижні нерішучість і почуття тривоги та хвилювання можуть охоплювати вас більше, ніж зазвичай. Ви можете відкладати справи в довгий ящик через невпевненість в тому, що вони вам під силу. Однак такий підхід може нашкодити, тому що вирішення питань буде залишатися на вас. Замість того, щоб зосереджуватися на наслідках прийняття неправильного рішення, подумайте, що може статися, якщо ви взагалі не приймете рішення. Бездіяльність часто може призвести до більш серйозних проблем у майбутньому.

читайте такожГороскоп на тиждень 25 квітня - 1 травня: Близнюкам - успіх, Стрільцям - зміни в особистому житті

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Ієрофант

Нові починання Козерогів в цьому періоді будуть успішними. Ієрофант - це карта, яка представляє системи вірувань, традиції та інститути. Сприятливий період для пошуку союзників і однодумців. Ці люди можуть в кінцевому підсумку стати потужним джерелом підтримки, коли ви досліджуєте людину, якою ви стаєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Вісімка Пентаклей

Водоліям на цьому тижні варто проявляти своє творче начало. Використовуйте свої таланти і активно працюйте над ними. Чим більше ви створюєте і відточуєте свою майстерність, тим більше інших помічають те, що ви робите, і тим більше ви надихаєтеся. Вашою мотивацією може ставати схвалення інших і це підніме самооцінку і впевненість у власних силах.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Лицар Жезлів

Лицар Жезлів - імпульсивна карта, яка вказує на почуття занепокоєння, яке може привести до тривог у вашому житті. Не поспішайте приймати важливі рішення, перед тим, як зробити вибір необхідно задуматися про наслідки. Ця карта служить нагадуванням про те, що добре продуманий план сприяє довгостроковому успіху.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти