Гороскоп таро на тиждень 26 грудня - 1 січня: Овнам - фініш, Левам - магія, Рибам - перехрестя

26 грудня 2022, 11:00
78247
Прогноз таро для всіх знаків Зодіаку уточнить, що хотіли сказати зірки.
Гороскоп таро на тиждень 26 грудня-1 січня
Гороскоп таро на тиждень 26 грудня - 1 січня / ua.depositphotos.com

Останній тиждень року, що минає пройде під чуйним керівництвом карти Туз жезлів. Ця карта символізує знак від Всесвіту, який можна отримати на цьому тижні. Гороскоп таро на тиждень 26 грудня-1 січня розповість про новий потенціал, який принесе з собою нову справу. На цьому тижні потрібно буде скористатися можливістю і зайнятися новим проектом. Цьому сприятиме все. Гороскоп таро радить зайнятися цим проектом і використовувати всі можливості.

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: 9 жезлів.

Наступного тижня представники вогняної стихії опиняться на фінішній прямій. Карта символізує наполегливість і самовідданість, які використовувалися для досягнення мети. Зерна ідей і бажань потрапили на родючий грунт і дали багаті сходи. Гороскоп таро на тиждень Овнам радить не опускати рук і йти до наміченої мети. Йти потрібно незважаючи на те, що шлях може бути складним і довгим, фініш вже близько.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: 4 кубків.

Ця карта символізує, що представники земного знака чимось незадоволені і бажають змін в кращу сторону. Гороскоп таро на тиждень Тельцям радить не озиратися на всі боки і не сумувати за тим, що не є частиною вашого життя. Також карта говорить про те, що Тельці не відчувають мотивації в існуючих умовах. Також карта може означати, що ви потрапили в нездоровий круговорот подій через надмірне прагнення. Потрібно зайнятися собою і усунути першопричину почуттів.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта: Королева мечів.

Представникам цього знака належить зійти на трон, але не буквально. Карта уособлює інтелектуальну гостроту і зрілість, які допомагають Королеві мечів не чути шуму емоцій і думки сторонніх. Гороскоп таро на тиждень 26 грудня-1 січня Близнюкам обіцяє прийняття рішень в найближчому майбутньому. Ці рішення будуть прийматися тільки на підставі власної логіки, досвіду і знань. У вас для цього є все необхідне.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: Королева кубків.

Королева кубків символізує емоційну зрілість, співчуття і дбайливість. Представникам цього знака потрібно буде висловити свою енергію. Якщо вам надійде прохання про допомогу, то краще прийняти її. Гороскоп таро на тиждень Ракам радить підтримати і дати те, про що вас просять. При цьому варто залишатися емоційно відстороненим від проблем. Не потрібно занурюватися в них з головою і брати на себе.

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта: Чарівник.

Вона символізує розкриття талантів, потенціалу. Чарівник говорить про те, що зараз період часу, коли у вас є все необхідне для досягнення цілей. Гороскоп таро на тиждень 26 грудня 2022-1 січня 2023 року закликає Левів привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність до ваших цілей. У цей період може вийти все – отримання нової посади, нової роботи, доленосне знайомство, змінити фінансовий стан. Ідіть до наміченої мети.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: 10 мечів.

Ця карта підтверджує, що зараз в житті представників цього знака є складнощі. У зв'язку з цим внутрішній стан Дів похитнувся. Гороскоп таро на тиждень Дівам радить зосередитися на новому періоді життя. Саме зосередженість на нових подіях допоможе вийти з неприємностей і депресії. Якщо Діви досягли дна, то тепер немає шляху, крім, як вгору. Перешкоди можуть бути замаскованими можливостями.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: 3 пентаклей.

Ця карта підтверджує, що представники цього знака на правильному шляху. Якщо ви працюєте над чимось новим зараз або плануєте починати новий проект, то цю роботу потрібно продовжувати. Гороскоп таро на тиждень Терезам радить рухатися далі незважаючи на об'ємність проекту. У вас для цього є все – навички, досвід, знання. Також важливо скласти детальний план. При необхідності потрібно звертатися за допомогою до близьких і друзів.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: 7 пентаклей.

Карта означає, що за короткий проміжок часу ви нічого гідного не отримаєте. Якщо ви посилено працюєте над змінами якоїсь сфери життя або складним проектом і не отримували результатів, то вони не за горами. Гороскоп таро на тиждень Скорпіонам радить пам'ятати, що це складне завдання і було докладено занадто багато зусиль, щоб все кинути.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: 7 жезлів.

Ця карта пропонує представникам цього знака міцно стояти на своєму незважаючи на опір і труднощі, які вас зараз супроводжують. Гороскоп таро на тиждень Стрільцям рекомендує стояти на своєму і не піддавати викликам, і бажанням відступити. Однак важливо відстоювати те, у що ви вірите. Невдачі неминучі, але здаватися не можна. Одягніть свою емоційну броню і використовуйте свою мужність, щоб досягти поставлених цілей.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: Зірка.

Дана карта символізує полегшення, якого так чекали представники цього знака. Гороскоп таро на тиждень Козерогам обіцяє період відстрочки після великих змін і труднощів. Вам було важко в круговороті подій знайти себе, але ви це зробили і пройшли важкі часи. Також гороскоп радить озирнутися навколо себе і зрозуміти, що ви вже відпустили з подій, які уроки отримали і як ви будете йти далі. Настав час позбутися старого і перейти до нового життя.

Гороскоп таро на тиждень - Водолій

Карта: Лицар мечів.

Карта застерігає від надмірного прагнення до мети, від надмірної нестримності. Гороскоп таро на тиждень Водоліям радить обміркувати всі наслідки і проблеми, які можуть виникнути після досягнення мети. Перед тим, як зробити свій хід, вивчіть змінні – що ви отримаєте, що можете втратити. Також важливо пам'ятати про межу між одержимістю та рішучістю.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: Суд.

Карта символізує роздоріжжя або перехрестя, на якому доведеться прийняти рішення. Це рішення матиме довгострокові наслідки. Гороскоп таро на тиждень Рибам радить прийняти рішення, так як на цьому роздоріжжі ви стоїте дуже довго. Не можна забувати про свою інтуїцію, яка може допомогти в цій роботі, скористайтеся уроками минулого. Цей тиждень для того, щоб прийняти важливе рішення.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти