Гороскоп таро на тиждень 19-25 грудня: Овнам - складний вибір, Козерогам - свято

19 грудня 2022, 06:00
Астрологічний прогноз по картах таро уточнив, на що натякають зірки.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень / pixabay.com

Подіями прийдешнього тижня буде керувати карта "П'ятірка мечів" з колоди "Космічного сну". Карта символізує наростаючу напругу, яке може вилитися в дуже неприємні розмови, конфлікти. Гороскоп таро на тиждень 19-25 грудня символізує неминучість конфронтації. В ході конфлікту може з'явитися бажання виграти його за всяку ціну, але ця ціна може виявитися занадто високою. Також висока ймовірність здобути перемогу в бою, але програти битву.

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: 7 кубків.

Представникам цього знака доведеться визнати, що вони намагалися встигнути за безліччю цілей і не змогли довести жодну зі справ до кінця. В результаті постраждали одна або відразу кілька сфер діяльності. Гороскоп таро на тиждень Овнам рекомендує зробити вибір серед безлічі завдань. Прийшов час визначитися з пріоритетами.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: 6 кубків.

Дана карта говорить про минуле, про ваші дії в минулому, які впливають на сьогодення. Гороскоп таро на тиждень Тельцям радить перевірити свій зв'язок з минулим і попереджає про можливість "застрягання" в минулих подіях. Не можна давати волю ностальгії і спогадам вплинути на сьогодення і майбутнє.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта: Паж мечів.

Представникам цього знака можна буде сміливо починати реалізовувати все задумане. Карта вказує на появу знака від Всесвіту, якого ви так чекали. Гороскоп таро на тиждень 19-25 грудня 2022 року радить Близнюкам обміркувати всі за і проти роботи в новому проекті або на новому місці. Ентузіазм на початку шляху дає хороший поштовх, але чи буде стільки ж енергії потім. Також не можна дозволяти перешкодам стримувати вас і Ваші починання.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: Туз пентаклей.

Представникам цього знака можуть відкритися безліч можливостей для реалізації задуманих планів. Якщо справи йдуть не так добре, як хотілося б, ідеї не приносять належного доходу, бізнес не розвивається, то зараз все може змінитися. Гороскоп таро на тиждень Ракам радить уважно слухати і стежити за тим, що відбувається. Інформація може прийти несподівано.

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта: 5 кубків.

Карта показує, що представники цього знака увійшли в смугу розчарувань і жалю. Біль, який ви відчуваєте реальний, його не можна применшувати. Гороскоп таро на тиждень Левам радить не зациклюватися на цих емоціях і намагатись вийти з них. Зосереджуючись на помилках і негативі не можна побачити позитивних сторін, зробити правильний крок в майбутнє і прийняти правильне рішення.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: Вежа.

Представників цього знака чекають зміни і несподіванки. Ці події непередбачені і першою реакцією може бути відмова від того, що відбувається. Однак не варто зупинятися. Гороскоп таро на тиждень Дівам радить мужньо пройти через випробування і зафіксувати прогрес. Події підштовхнуть вас побачити тріщини, які вже є в фундаменті. Прийняття цього перехідного періоду та того, чого він може навчити вас, призведе до більшої особистої винагороди в майбутньому.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: Король мечів.

Наступного тижня представникам цього знака знадобитися їх розум. Терезам потрібно буде приймати важливе рішення, досліджувати нову для них сферу. Гороскоп таро на тиждень Терезам пропонує використовувати логіку і інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Правильне рішення Ви зможете прийняти, коли дійдете до суті. Це в свою чергу можливо, якщо ви зможете відкинути емоції.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: 8 факелів.

Дана карта символізує імпульс руху вперед, енергію. Вона також сигналізує про час, коли потрібно виконати певну дію. Наступного тижня може здатися, що справ не в проворот, і з'явиться відчуття розгубленості. Гороскоп таро на тиждень 19-25 грудня Скорпіонам радить відкинути все зайве і приділити увагу тільки Головному. Завдяки цьому ви отримаєте вигоду вже найближчим часом.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: 6 пентаклей.

Наступного тижня представники цього знака відчують необхідність зробити для інших все і ще більше. 6 пентаклей символізує щедрість, дарування та отримання дарів. Гороскоп таро на тиждень Стрільцям радить допомагати, якщо хтось просить про це. Також велика ймовірність, що ви позичите гроші комусь. Також висока ймовірність щедрості духу-допомоги, підтримки, порад.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: 3 кубків.

Представникам цього знаку на цьому тижні доведеться розважатися і збиратися з друзями. Карта символізує свято, дружбу. Гороскоп таро на тиждень Козерогам радить влаштувати вечірку і отримати задоволення від життя. Також можна влаштувати сімейну вечерю, коли поруч будуть найближчі люди. У такі моменти найкраще відчувається товариство, теплота відносин.

Гороскоп таро на тиждень - Водолій

Карта: 5 жезлів.

Наступного тижня вас можуть втягнути в конфлікт. Карта символізує спробу досягнення мети, на шляху до якої з'являються перешкоди. Також ви можете відчувати, що ваша точка зору піддається сумніву, виникають труднощі в спілкуванні з колегою. Гороскоп таро на тиждень Водоліям радить прислухатися до думки оточуючих. Критика може виявитися конструктивною порадою, яку потрібно використовувати в роботі.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: Сонце.

Наступного тижня вам дійсно буде світити сонце у всьому. Карта символізує достаток, оптимізм, успіх і щастя, які будуть панувати у Вашому житті. Якщо представники цього знака переживають складний період в житті, то карта символізує його закінчення. Гороскоп таро на тиждень Рибам радить запастися терпінням і використовувати отриманий досвід.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти