Гороскоп Таро на тиждень 26 червня - 2 липня: Тельцю - втрата, Льву - виклик

26 червня 2023, 01:44оновлено 26 червня 2023, 02:34
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень 26 червня - 2 липня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 26 червня – 2 липня карти Таро пророкують різне. Комусь полегшення, а комусь потреба не зупинятися незважаючи ні на що.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Четвірка кубків

Четвірка кубків сигналізує про те, що ви відчуваєте себе незадоволеним і жадаєте якихось змін у своєму житті. Можливо, ви озираєтесь і бачите, що мають інші, прагнучи до того, що не є частиною вашого власного життя. Можливо також, що ви відчуваєте себе невмотивованим в нинішніх обставинах. Хоча прагнути до чогось приємно, легко потрапити в нездоровий круговорот бажань. Цього тижня спробуйте усунути першопричину цих почуттів. Чи справді трава з іншого боку зеленіша, чи вам просто потрібно витратити час на полив власної трави.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Дев'ятка мечів

Дев'ятка мечів вказує на те, що зараз ви страждаєте від якоїсь втрати чи розчарування. Це може бути щось, що ви передбачали, або це може бути щось раптове і несподіване. Незважаючи на це, цей стрес тисне на вас, можливо, змушуючи вас відчувати, що ви ніколи не оговтаєтесь від цієї ситуації. Витратьте час, необхідний для того, щоб сумувати і зцілюватися, пам'ятаючи, що, хоча те, що ви переживаєте, надзвичайно складне, ви можете рухатися далі і рости завдяки цьому досвіду.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Десятка монет

10 пентаклей представляє безпеку, а також успіх і досягнення. Ну, хороші новини прийшли! Цього тижня ви нарешті побачите, як в одній або декількох із цих областей у вас все складеться, і ви будете винагороджені почуттям задоволення за те, що не заблукали, якими б важкими не були справи.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Зірка

Ви зможете зітхнути трохи легше, тому що на цьому тижні прийде полегшення! Зірка сигналізує про затримку після періоду великих змін або труднощів. Хоча вам було нелегко пережити цю метушню, ви змогли витримати всі випробування, які життя кинуло вам на шляху. Які уроки ви засвоїли? Що ви змогли відпустити з того, що стримувало вас? Як ви будете рухатися вперед по-іншому? Настав час позбутися старого себе, щоб ви могли стати людиною, якою мали бути.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Колісниця

Колісниця - це карта, яка заохочує силу волі, дії та самоконтроль. На цьому тижні вас просять проявити свою силу і сміливо взяти поводи, просуваючи себе до поставленої мети. Зараз не час пасивно чекати, поки з вами трапиться щось хороше. Ця карта знає, що практично все вимагає наполегливої праці та дисципліни. Одягнувши емоційну і ментальну броню, ви дозволяєте собі кинутися в майбутнє, не зупиняючись ні перед якими перешкодами, що виникають на шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Дев'ятка кубків

Отримання 9 кубків може сигналізувати про те, що це тиждень, коли ваші зірки нарешті почнуть вирівнюватися. Коли ця карта з'являється в розкладі, це сигнал Всесвіту про те, що у вашому житті все так, як повинно бути. Ця доза щасливої енергії може означати, що ви відчуваєте себе цілком задоволеними своєю роботою, вашими стосунками, дружбою — ваша емоційна чаша може справді переповнитися! Знайдіть час, щоб зупинитися і оцінити велику кількість благословень, які життя пропонує вам зараз.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: двійка монет

Цього тижня ви дізнаєтесь, що життя - це балансування! Двійка пентаклей являє собою досягнення гармонії з протиборчими силами. Вас недавно звали в різні боки? Те, що ви хочете, і те, що вам потрібно, суперечать один одному? Робота забирала час у вашого особистого життя або навпаки? Ця картка хоче, щоб ви зробили крок назад і зрозуміли свої пріоритети.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Трійка монет

Трійка пентаклів хоче підтвердити, що ви на правильному шляху! Ви зараз працюєте над чимось новим? Ця карта спонукає вас рухатися далі. Якою б грандіозною не була ця ідея, у вас є навички та можливості втілити її в життя. Цього тижня настав час зробити домашнє завдання та підготуватися, створивши комплексний план, якщо у вас його ще немає. І не бійтеся звертатися за допомогою до інших - робота в команді може просунути вас далі, ніж ви очікували

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Сімка Жезлів

Сімка Жезлів закликає вас стояти на своєму на цьому тижні. Отримання цієї картки вказує на те, що ви зараз відчуваєте певний опір або перешкоду у своєму житті. Ваш початковий інстинкт може полягати в тому, щоб відступити, піддавшись будь-якому виклику, що стоїть на вашому шляху. Однак важливо відстоювати те, у що ви вірите. Невдачі неминучі, але здаватися не можна.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Повішений

Отримання Повішеного може означати, що на цьому тижні відбудеться серйозна зміна перспективи. З іншого боку, це може означати, що потрібна якась жертва. Процес, який Повішений хоче, щоб ви пройшли в найближчі дні, може здатися незручним, але він може привести вас до настільки необхідного звільнення від негативних минулих моделей, які більше не служать вам.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Десятка Жезлів

Ви відчували, що звалили на свої плечі тягар миру? 10 жезлів визнає надзвичайно важкий тягар, який ви несли. Можливо, ви занадто багато взяли на себе, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер дуже важливо, щоб ви попросили про допомогу або скоротили те, що взяли на себе. Це може бути важкою пігулкою, тому що в грі є проблеми з гордістю і небажанням делегувати повноваження. Однак ви досягли точки, коли ваша здатність досягти своєї мети поставлена під загрозу.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Туз кубків

На цьому тижні вас чекає хвиля гарного настрою! Туз кубків сигналізує про час, переповнений позитивною емоційною енергією. Щастя, творчість і співчуття – все це ви можете взяти. Це також означає можливість зміцнити існуючі стосунки і, можливо, зустріти нового друга чи коханого.

Дивіться відео астролога Влада Росса про найчесніші знаки зодіаку:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти