Гороскоп Таро на тиждень 26 вересня - 2 жовтня: Левам - втілення мрії, Скорпіонам - важливий урок, Рибам - успіх

25 вересня 2022, 10:27оновлено 29 вересня 2022, 16:43
Хто зі знаків може змінити роботу, а хто - отримати цінну інформацію.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків варто триматися подалі від пліток, хто зможе пишається своїми досягненнями, а кому варто проявити більш практичний підхід у всіх важливих сферах.

Про те, хто зі знаків стане справжніми везунчиками середини осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Суд

відео дня

На цьому тижні Овнам варто правильно розставити пріоритети і зосередитися на важливому. Ви зможете проаналізувати ваші досягнення і помилки, отримати цінний досвід і зрозуміти, в якому напрямку рухатися, щоб досягти найкращих результатів. Ви зможете продемонструвати свої сильні сторони і проявити таланти. Коли ви краще пізнаєте себе, ви зможете усвідомити свої можливості.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: П'ятірка Пентаклей

Ця карта закликає Тільців розлучатися з минулим. Настав час попрощатися з тим, що заважає вашому руху вперед і уповільнює прогрес. Труднощі і неприємності, які могли переслідувати вас в минулому відступають, в житті настає біла смуга, яка відкриває масу можливостей. Головне - дивитися вперед і не упустити слушного моменту, який може змінити життя.

читайте такожГороскоп на тиждень 3-9 жовтня: Овнам - заздрість, Ракам - випробування, Скорпіонам - щаслива випадковість

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Лицар Пентаклей

На цьому тижні Близнюки повинні спуститися з небес на землю і проявити більш практичний підхід до речей. У професійному та особистому житті, у фінансовій сфері все потрібно розпланувати до найдрібніших деталей. Це допоможе уникнути помилок і зміцнити становище. Ваші цілеспрямованість і рішучість стають ключами до успіху і кар'єрного росту.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Сила

Раки на цьому тижні будуть не в захваті від того, що їм доведеться покинути зону комфорту, проте з іншого боку звична рутина може викликати нудьгу і знижувати продуктивність. Все що вам потрібно це поставити собі за мету і рухатися до неї, не опускаючи рук. В кінці тижня, наполегливо попрацювавши, ви зможете пишатися своїми досягненнями.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Сімка Кубків

На цьому тижні Леви повинні відкинути свою лінь і бажання нічого не робити і активно включитися в роботу. Проявивши кмітливість і фантазію, можна досягти великих успіхів. З'явиться можливість втілити в життя давню мрію. Записуйте всі свої ідеї, до деяких з них можна повернутися пізніше.

читайте такожНе зможе встояти: що найбільше приваблює чоловіків за знаком зодіаку

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Смерть

Карта смерті в розкладі не така вже й страшна, як може здатися на перший погляд. Вона може сигналізувати про трансформації, які будуть відбуватися всередині або навколо вас. Можливо, прийшов час змінити роботу, а може бути розпрощатися з людьми. Будь-який кінець, це початок нового шляху. І ці зміни принесуть у ваше життя енергію позитивних змін.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Лицар Кубків

На цьому тижні карта лицаря Кубків закликає Терезів зменшити оберти в шаленій гонці досягнень і присвятити більше часу повноцінному відпочинку і спілкуванню з близькими. Сприятливий період для відпустки. Однак якщо відпочинку не передбачається, то постарайтеся максимально віддалятися від роботи вечорами. Відвідуйте нові місця і робіть, що бажає душа, насолоджуйтеся життям на повну котушку.

читайте такожКупатимуться в грошах: 3 знаки зодіаку, яких чекає три місяці щастя після повні в жовтні 2022

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Паж Пентаклей

Карта пажа Пентаклей закликає Скорпіонів задуматися над подіями і ситуаціями, які відбуваються в житті. Проаналізувавши все, ви зможете отримати корисний досвід або винести цінний урок. Сприятливий період для вивчення нового, ви швидко засвоюєте корисну інформацію і застосовуєте її в житті.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Повішений

Ця карта з'являється в розкладі, коли ви можете відчувати, що опинилися в глухому куті. Можливо, ви зіткнулися з труднощами у вирішенні питання. Вам здається, що зрушити з мертвої точки буде складно. Зірки радять просто не зациклюватися на проблемі, і переключитися на інше заняття. Зміна діяльності допоможе зняти нервову напругу і блоки. Якщо ви зможете відволіктися, нові ідеї прийдуть до вас в голову.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Двійка Жезлів

Можливо, ви недавно почали якусь нову справу, це може бути як робота, так і відносини і все йшло як по накатаній. Однак останнім часом вас може частіше відвідувати думка чи дійсно воно вам потрібно. Карта закликає вас подумати, чи відповідає віддача, витраченим вами часу і зусиллям. Не виключено, що на горизонті маячать цікаві пропозиції. Розгляньте їх і прийміть вірне рішення.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: П'ятірка Мечів

На цьому тижні обстановка навколо Водоліїв буде вкрай напружена. Вам всіма силами потрібно уникати конфліктних ситуацій як у професійній, так і в особистій сфері. Не дозволяйте втягувати себе в плітки і інтриги, це може вдарити по вашій репутації. У відносинах з партнерами вам варто докопатися до суті проблеми, не переходячи на підвищені тони.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Маг

На цьому тижні Риби можуть досягти великих успіхів у професійній сфері. Особливо пощастить людям творчих професій, вони зможуть максимально розкрити свої таланти і можливості. Ви зможете досягти визнання, головне зробити перший крок на шляху до бажаного.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти