Гороскоп Таро на тиждень 27 грудня - 2 січня 2022: Левам – важливі рішення, Ракам - гроші, Козерогам - розчарування

27 грудня 2021, 12:21оновлено 3 лютого 2022, 19:06
У кого з знаків вдасться втілити бажане - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп Таро на січень 2022
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень для всіх знаків Зодіаку розповість кому варто розраховувати на вирішення давньої проблеми, а кому прислухатися до підказок інтуїції.

Про те, кому з представників зодіакального кола пощастить поліпшити свій матеріальний добробут, а кому потрібно включити режим економії: Фінансовий гороскоп на тиждень 26 грудня - 2 січня: Левам – фінансове везіння, Терезам - витрати, Скорпіонам - крадіжки.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Сімка Жезлів

Сімка Жезлів закликає вас стояти на своєму на цьому тижні. Отримання цієї карти вказує на те, що прямо зараз ви відчуваєте якийсь опір або перешкоду в своєму житті. Ваш початковий інстинкт може полягати в тому, щоб відступити, поступившись будь-яким викликом, що стоїть на вашому шляху. Однак важливо відстоювати те, у що ви вірите. Не варто пасувати перед виникаючими труднощами і удача вам неодмінно посміхнеться. Одягніть емоційну броню і проявіть хоробрість і внутрішню силу, долаючи цю перешкоду, щоб з часом ви змогли його подолати.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Десятка Мечів

Десятка Мечів може свідчити про те, що ви зараз переживаєте важкі часи. Можливо, вас зрадили, а може бути, ви переживаєте період, коли щось обрушується на вас. Подібні переживання ніколи не доставляють задоволення, але на цьому тижні вас закликають зосередитися на нових починаннях. Навіть якщо вам може здаватися, що ви досягли дна, втішайтеся тим, що більше нікуди йти, крім як вгору. Пам'ятайте, що перешкоди можуть бути замаскованими можливостями.

читайте такожГороскоп на завтра, 31 грудня 2021: Ракам - знаки долі, Левам - вороги, Козерогам - віщі сни

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Дев'ятка Жезлів

Ви можете наблизитися до фінішу на цьому тижні! Дев'ятка Жезлів відзначає завзятість і відданість справі, які ви вклали в особисту мету, над якою прагнули. Ви максимально наблизилися до досягнення своєї мети або втілення бажаного. Хоча дорога часом могла бути довгою і виснажливою, зараз не час здаватися. Стійкість - ваш головний актив прямо зараз, тому надіньте бойову броню і продовжуйте рухатися вперед.

читайте такожУспіх у кар'єрі та грошах: знаки, які досягнуть фінансового процвітання в Новий рік 2022

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Король Пентаклей

Успіх у ваших руках! Король пентаклей вказує на те, що у вас є все, що потрібно для створення фінансової стабільності у Вашому житті, і тепер вам просто потрібно рухатися вперед з тими ідеями, які ви, можливо, обдумували. Ви подумували про створення нового підприємства або будь-яких інвестицій? Це може бути сигналом, якого Ви так довго чекали, але не рухайтеся вперед. Продумавши план до дрібниць, ви побачите найбільш плідний результат.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Суд

Ви можете опинитися на межі прийняття рішення, яке матиме довгострокові наслідки! Ви вже якийсь час перебуваєте на цьому перехресті, не знаючи, яким шляхом йти. Карта Суд підказує, що кращий вибір - це ідеальне поєднання голови і серця. Це означає, що ви повинні не тільки дивитися в своє минуле, щоб отримати відчутні уроки, які ви витягли, але також повинні підключитися до свого внутрішнього "я" і прислухатися до того, що ваша інтуїція намагається вам сказати. Це тиждень, щоб прийняти рішення-і у вас вже є все необхідне для цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Четвірка Жезлів

Пора святкувати! Четвірка Жезлів визнає, що ви докладаєте величезних зусиль для досягнення своїх цілей. Хоча заманливо продовжувати рухатися вперед, приємно зробити паузу і просто оцінити все, чого ви досягли на даний момент. Дозвольте іншим взяти участь в ознаменуванні вашого успіху. Це може бути що завгодно, від невеликої святкової вечері до галасливої вечірки. Пам'ятайте, що ви все ще можете прагнути до своїх цілей, час від часу зупиняючись, щоб насолодитися плодами своєї праці.

читайте такожКитайський гороскоп 2022: надзвичайна удача, виконання бажань, щастя в любові і грошах в рік Тигра

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Місяць

Не дозволяйте страху оволодіти вами! Місяць вказує на те, що на цьому тижні можуть з'явитися затяжні прив'язки до минулого досвіду, що наповнюють вас спогадами, які ви відразу ж забудете. Це може бути щось, що ви намагаєтеся запхати в свою підсвідомість, сподіваючись, що з часом це спрацює. Замість того, щоб намагатися ігнорувати проблему, вирішите вивести її з тіні і зцілити себе. Спочатку це може бути болісно, але майте на увазі, що вантаж, який ви несете, з часом заподіює вам біль.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Лицар Кубків

Лицар Кубків - це карта бачення і просування. На цьому тижні є ймовірність, що Ви отримаєте якесь запрошення або пропозицію, якого, можливо, не очікували. Ця карта хоче, щоб ви були відкриті для цієї нової можливості і скористалися нею, але вона також хоче, щоб ви проявляли обережність при русі вперед. Лицар попереджає, що не можна занадто захоплюватися фантазіями. Перш ніж продовжити, оцініть цю ситуацію, щоб переконатися, що все буде так, як ви думаєте, і що ви отримаєте з цього користь.

читайте такожДивовижні випадковості, грошова удача і успіх у справах: названі найщасливіші дні січня 2022

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Королева Кубків

Королева Кубків вказує на емоційну зрілість, співчуття і турботливий дух. Цього тижня вас закликають якось висловити цю енергію. Можливо, до вас звертається друг з проблемами у відносинах, або може бути, що колега звертається до вас за підтримкою у вирішенні проблеми, з якою він стикається. Коли це відбувається, слухайте від усього серця, як вони говорять, але залишайтеся емоційно відокремленими від проблеми. Хоча може виникнути спокуса відразу зануритися в ситуацію з ними, зрозумійте, що тільки вони можуть самостійно вибратися зі скрутного становища.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: П'ятірка Кубків

П'ятірка Кубків вказує на те, що ви дозволили собі зануритися в море жалю і розчарувань. Хоча біль, яку ви відчуваєте, дуже реальна, і її не слід применшувати, це не безкоштовний пропуск, щоб застрягти в цьому режимі назавжди. Вирішивши зосередитися на своїх передбачуваних невдачах або помилках, ви не зможете побачити позитивні моменти прямо перед собою і не зможете рухатися далі до більш зелених пасовищ. Є ще надія, і на цьому тижні важливо, щоб ви знайшли будь-які можливості, щоб змінити ситуацію на краще.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Закохані

На цьому тижні ви можете зіткнутися з серйозним рішенням! Ця ситуація може представляти для вас моральну дилему, і карта Закохані означає необхідність більш ясного розуміння ваших цінностей і переконань, перш ніж вирішувати, як діяти далі. Ви відчуваєте себе зобов'язаним піти в певному напрямку, грунтуючись на страхах або почутті провини? Не дозволяйте цим речам стати мотивуючими факторами. Замість цього постарайтеся зрозуміти, що кожна дія має протидію, і такі рішення ніколи не бувають легкими. Залишайтеся вірними собі - ви не помилитеся.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Сімка Кубків

Вам здавалося, що ви жонглюєте занадто багатьма речами одночасно? На цьому тижні Сімка Кубків визнає, що у вас багато конкуруючих пріоритетів, і хоча віддавати енергію стільком різним речам благородно, виявилося неможливим приділити належну увагу будь-якому з них. В результаті постраждали одна або кілька з цих областей. Вибір може бути нашим другом, але він також може бути нашим ворогом. Прийшов час з'ясувати, на що краще витратити свій час і сили.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти