Гороскоп таро на тиждень 27 лютого - 5 березня: Овнам - веселощі, Рибам - імпульсивність

22 лютого 2023, 10:18
Астрологічний прогноз по картах таро підкаже кожному представнику зодіакального кола, як вчинити.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень / pexels.com

Наступний тиждень пройде під впливом карти Десятка жезлів. Вона символізує важкий тягар, який звалюють на себе представники зодіакального кола. Гороскоп таро на тиждень 27 лютого-5 березня 2023 для всіх знаків Зодіаку підтверджує, що в гонитві за метою були взяті занадто об'ємні обов'язки. Зараз важливо зменшити навантаження. Це можна зробити, попросивши про допомогу або відкласти досягнення мети.

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: Туз кубків.

Наступного тижня вас чекає веселощі і свята. Туз кубків уособлює настання часу, наповненого позитивними емоціями. Гороскоп таро на тиждень Овнам радить взяти все можливе від цього періоду – щастя, творчість і співчуття. Також на наступному тижні є можливість зміцнити відносини, а також є можливість зустріти нового партнера і зав'язати відносини.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: Король жезлів.

Карта символізує появу нових можливостей, а також наявність сил і мужності подолати всі перешкоди. Всі неприємності, апатія і пригніченість у зв'язку з великим обсягом роботи повинні канути в лету. Гороскоп таро на тиждень Тельцям радить стояти на своєму і досягати мети, відчути в собі сили.

Гороскоп таро на тиждень-Близнюки

Карта: 10 мечів.

Дана карта визнає, що у вас настали хворобливі часи. Перенесені раніше обман або зрада, що звалилися надії повинні відійти на другий план. Гороскоп таро на тиждень Близнюкам радить зосередитися на новому – нові відносини або нову справу. Вони замінять пішло і витіснять його з пам'яті.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: Ієрофант.

Наступного тижня представники цього знака займуться новою справою. Дана карта символізує системи вірувань, традиції та інститути. Якщо у вас було відчуття розгубленості, невизначеності, то варто змінити життя і почати новий етап. Гороскоп таро на тиждень Ракам радить прийняти пропозицію і знайти однодумців, щоб зробити крок в новий життєвий етап.

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта: 4 каменів.

Дана карта символізує необхідність зосередитися на своєму ставленні до грошей. Гороскоп таро на тиждень 27 лютого-5 березня 2023 Левам радить знайти золоту середину між витратами і жорсткою економією кожної копійки. Варто покопатися в собі і знайти, що рухає цими бажаннями. Емоції та почуття, пов'язані з фінансами, не повинні впливати на дії та управління бюджетом.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: Паж мечів.

Якщо у вас були ідеї і плани, до реалізації яких ви не приступили, то карта говорить про настання слушного моменту. Гороскоп таро на тиждень Дівам рекомендує брати ініціативу в свої руки і швидко втілювати в життя все задумане. Для цього є все – сили, ентузіазм, який ще потрібно зберегти до моменту досягнення мети. На шляху будуть перешкоди, які потрібно подолати.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: Король мечів.

Наступного тижня розум і здатність приймати зважені рішення будуть на вагу золота. Гороскоп таро на тиждень Терезам радить прийняти рішення і почати діяти. Вам доведеться почати дослідження нової незвіданої території свого життя. Король мечів закликає вас використовувати логіку та інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви визначите правильний шлях лише тоді, коли дійсно дійдете до суті справи.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: 8 пентаклей.

Наступного тижня представникам цього знаку доведеться задіяти свої творчі таланти і активно розвивати їх. Гороскоп таро на тиждень Скорпіонам обіцяє визнання талантів, але за умови, що вони будуть відточуватися і ретельно опрацьовуватися. Публічність дає можливість і впевненість оточуючим повірити в свої сили. Така командна робота дозволяє досягти результатів, якими можна пишатися.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: 9 кубків.

Така карта символізує вирівнювання життєвої ситуації після різких поворотів, які відбулися ще зовсім недавно. Гороскоп таро на тиждень Стрільцям обіцяє, що все буде йти так, як це потрібно. Також карта говорить про те, що представники вогняного знака задоволені роботою і подіями в особистому житті. Емоцій дуже багато, і вони дають заряд бадьорості. Головне акумулювати його і не розтратити даремно.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: 2 кубків.

Дана карта символізує партнерство, яке вийде на перший план для представників цього земного знака. Гороскоп таро на тиждень козерогам радить зберегти, як романтичні союзи, так і ділові зв'язки. Відносини знаходяться в початковій стадії і у них є шанс перерости в щось більше. Також такі відносини позначаться на подальших подіях. Витратьте час на розвиток цих стосунків зараз, а також радійте тому факту, що ваші об'єднані зусилля та взаємне захоплення заберуть вас обох далеко.

Гороскоп таро на тиждень - Водолій

Карта: Суд.

Вона символізує, що Водолії підійшли до вирішення проблеми, яка довгий час залишалася невирішеною. Також карта говорить про те, що ви давно не можете вибрати найкращий шлях вирішення. Гороскоп таро на тиждень Водоліям радить скористатися голосом серця і підказками розуму. Для цього потрібно буде задіяти накопичений досвід і знання, згадати про уроки, піднесених життям.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: 2 жезлів.

Карта закликає планувати майбутнє і перебувати в теперішньому часі, так як відкриваються нові можливості і горизонти. Гороскоп таро на тиждень Рибам радить залишити емоції і не діяти імпульсивно, щоб не нашкодити. На цьому тижні вас закликають зважити всі ваші варіанти, ретельно зваживши плюси і мінуси кожного шляху. Але це не означає, що ви повинні боятися виходити за межі своєї зони комфорту!

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти