Гороскоп Таро на тиждень 27 червня - 3 липня: Близнюкам – допомога вищих сил, Левам – заздрість, Скорпіонам - депресія

26 червня 2022, 01:33
Кому з знаків варто позбутися від непотрібних речей і контактів, а кому досягати свого чесним шляхом.
Гороскоп таро на наступний тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків варто частіше прислухатися до інтуїції, кому буде супроводжувати удача, а хто повинен бути делікатним в спілкуванні з близькими людьми.

Про те, чим порадує представників зодіакального кола другий місяць літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: Левам - великі гроші, Овнам - вагітність, Терезам - заздрість.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Диявол

Цей тиждень буде для Овнів не нудним. Вам належить узяти на себе додаткові обов'язки. Поставтеся до них серйозно, від цього може залежати ваші подальші професійні успіхи. Сприятливий період для того, щоб позбутися від усього, що може гальмувати ваш рух вперед. Наведіть порядок навколо себе, непотрібний мотлох і контакти, які не приносять задоволення, залишайте в минулому. Це допоможе вивільнити позитивну енергію для нових звершень.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Король Кубків

Тільці цього тижня будуть більше сконцентровані на власних почуттях. Це відмінний час, щоб розібратися зі своїми бажаннями і намітити цілі та шляхи їх досягнення. Король Кубків зарядить вас творчою енергією, повертайтеся до давно забутого захоплення або пробуйте нове. Підказки інтуїції допоможуть прийняти правильне рішення, частіше прислухайтеся до свого внутрішнього голосу.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Колесо Фортуни (перевернута)

Ви намагаєтеся плавати, близнюки, але все, що вам потрібно, це трохи віри. Колесо Фортуни - одна з найбільш позитивних карт розкладу, яка обіцяє удачу і заступництво вищих сил в будь-яких починаннях. Може здатися, що на цьому тижні нічого не виходить. Ваші цілі не досягаються належним чином, перешкоди встають на вашому шляху, і ви відчуваєте себе розгубленими. І тим не менш, ці самі перешкоди можуть бути дороговказною зіркою, яка вам потрібна, якщо ви готові рухатися разом з ними, а не проти них. Довіртеся цьому процесу і не опускайте руки.

читайте такожГороскоп на тиждень 27 червня - 3 липня: Ракам – плітки, Левам – небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Трійка Мечів (перевернута)

На цьому тижні Ракам потрібно зменшити оберти і більше часу приділяти повноцінному відпочинку. Перевернута Трійка Мечів вказує на те, що ви намагаєтеся залишити минуле позаду і оговтатися від старих ран. Однак потрібно бути обережними і діяти без поспіху. До деяких змін ви можете бути не готовими. Зцілення - це довгий процес, і це не завжди виглядає як лінійна подорож. Ідіть по цьому шляху на цьому тижні, але поки не відчувайте необхідності зупинятися на результаті.

читайте такожДоленосні зміни, щастя в любові і грошове везіння: 3 знака можуть очікувати найближчим часом

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Сімка Мечів

Левів на цьому тижні можуть підстерігати несподівані неприємності. Ваші недруги можуть плести інтриги за спиною і ставити перешкоди на шляху до Вашого успіху. Остерігайтеся заздрості, обману і шахрайства. Не випускайте з уваги жодну дрібницю. Не варто уподібнюватися своїм суперникам в бажанні досягти свого легкими шляхами і хитрістю. Долаючи перешкоди, ви отримуєте цінний досвід і в кінці шляху насолоджуєтеся своєю перемогою.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Сила

Представники знака стихії землі уособлюють рівновагу і силу духу на цьому тижні. Сила спирається на ваші внутрішні ресурси і резерви, вказуючи на те, що ви зараз врівноважуєте безліч зусиль одночасно. З одного боку, ви дбаєте про свій психічний стан, емоційне благополуччя і фізичне здоров'я. А з іншого боку, ви як і раніше дуже зайняті своїми звичайними справами і повсякденними обов'язками. Ви намагаєтеся побачити, як виглядає здоровий баланс всього цього на цьому тижні, і ця спроба, швидше за все, увінчається успіхом.

читайте такожЖіночий гороскоп на тиждень 27 червня - 3 липня: Тільцям - важливі сни, Левам - змова, Козерогам - гроші

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Дев'ятка Мечів

Цей тиждень принесе Терезам чимало приводів для хвилювання і занепокоєння. Ваш емоційний фон нестабільний і в голову частіше приходять тривожні думки. Це може спровокувати нічні кошмари і проблеми зі сном. Самокопання і аналіз минулих помилок може похитнути вашу впевненість в собі. Не варто піддаватися негативним думкам, постарайтеся наповнити своє життя хорошими подіями. Звертайтеся за допомогою до близьких людей, вони готові підтримати вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Король Жезлів (перевернута)

На цьому тижні Скорпіонам потрібно знизити свою активність. Ваш теперішній ритм життя може призвести до вигорання і призвести до депресії. Перевернутий Король Жезлів вказує або на повну відсутність, або на надлишок тієї сильної волі, драйву і амбіцій, якими часто відома ця карта. Витрачайте свої ресурси раціонально. Вам варто сповільнитися і не поспішаючи споглядати те, що відбувається навколо. Вчіться насолоджуватися кожним моментом. Повноцінний відпочинок допоможе зарядити вашу внутрішню батарейку і налаштувати на нові звершення.

читайте такожОчей не відірвати: топ-5 найкрасивіших знаків зодіаку

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Четвірка Жезлів

У фокусі уваги Стрільців цього тижня особисті стосунки. Ви зможете зрозуміти мотиви оточуючих вас людей і розібратися, хто з вами чесний, а хто переслідує корисливі мотиви. Ви можете розчаруватися у вчинках близької людини. Відносини з рідними будуть натягнутими, в спілкуванні потрібно уникати суперечок і розбіжностей. Помиритися після сварки буде непросто.

читайте такожКазкове багатство і неймовірна удача: три знаки зодіаку в списках улюбленців фортуни до кінця літа 2022

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Дев'ятка Жезлів (перевернута)

Для Козерогів настає час переходити від планування до рішучих дій. Ви довго обмірковували всі можливі шляхи втілення задуманого і тепер потрібно зробити перший крок в напрямку своєї мети. Однак потрібно не втрачати обережності. Ситуації можуть бути непередбачуваними і принести чимало перешкод, проте не варто пасувати перед труднощами. Цілеспрямованість і завзятість – ключі вашого успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Паж Мечів (перевернута)

Минулого тижня Водолій відчував себе не синхронізованим зі своїм оточенням, і на цьому тижні ви можете відчути себе не синхронізованим зі своїм власним голосом і діями. Паж Мечів в прямому положенні імпульсивний, але рішучий — вони говорять правду і безстрашно вирішують питання, які у них на думці. У перевернутому положенні ви можете сумніватися в своїй здатності зробити це. Вам є що запропонувати світу, незалежно від того, хто вас слухає.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Туз Мечів

Риби, на цьому тижні вас вразить правда і розуміння. Називайте це роботою ретроградного Нептуна у вашому знаку або, можливо, просто божественним провидінням, в будь-якому випадку, Туз мечів тут, щоб висвітлити дорогу вперед. Обов'язково записуйте будь-які нові ідеї, цілі або амбіції, які приходять вам в голову на цьому тижні. Є велика ймовірність, що вони будуть мати значення пізніше, навіть якщо у вас немає часу виконати їх все одразу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти