Гороскоп Таро на тиждень 27 березня - 2 квітня: Рибам - важкий період, Тельцям - нова справа

24 березня 2023, 13:17
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки Зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 27 березня-2 квітня
Гороскоп Таро на тиждень 27 березня - 2 квітня / колаж фото ua.depositphotos.com

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 27 березня - 2 квітня карти Таро пророкують Різне. Когось чекають муки вибору, а когось щасливі обставини.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Диявол

Межа між задоволенням і болем тонка як бритва! Диявол представляє ваші звички, спокуси і пороки — все те, що активує вашу тіньову сторону і відводить вас від істинного "я". Вас закликали з'ясувати, чи короткострокове задоволення не створює довгострокової проблеми. На цьому тижні обміркуйте свої дії. Ви дійсно контролюєте все? Чи є ці моделі поведінки здоровими? Які вигоди крім тимчасового задоволення? Якщо Ви зайшли занадто далеко, зараз саме час відступити, перш ніж ви занадто далеко відійдете від курсу.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Ієрофант

На цьому тижні ви можете зайнятися новою справою! Ієрофант - це карта, яка представляє системи вірувань, традиції та інститути. Можливо, ви відчували себе загубленими, безцільними та потребуючими керівництва. Якщо ви давно хотіли приєднатися до нової групи, зараз саме час! Перебуваючи в оточенні людей з подібним мисленням, ви могли б отримати тип спільноти, якого вам не вистачало. Ці союзники можуть в кінцевому підсумку стати потужним джерелом підтримки, коли ви досліджуєте людину, якою ви стаєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: сім пентаклів

Не здавайтеся! Ваша картка цього тижня нагадує вам, що нічого вартого не можна отримати за одну ніч. Можливо, ви працювали над проектом чи сферою свого життя і ще не пожинали плоди своїх зусиль. Зрозуміло, що це стало для вас джерелом розчарування. Нагадайте собі, що це було непросте завдання, і пишайтеся зусиллями, які ви вже доклали. Ваша наполеглива праця та терпіння, можливо, ще не окупилися, але вони окупляться досить скоро.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: вісімка Жезлів

Вісімка Жезлів представляє високу енергію і імпульс руху вперед, сигналізуючи про час, коли потрібно щось робити. Вам може здатися, що на цьому тижні на вас обрушиться багато турбот, і вам може бути важко зрозуміти, на що слід звернути увагу. Боріться з цими відволікаючими факторами, зосереджуючись на одній цілі та видаляючи всі відволікаючі фактори, щоб ви могли зосередитися на ній. Використовуючи цю енергію на свою користь, ви перетворите цей період на період високої продуктивності та прогресу.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: туз мечів

Момент прориву настав! Туз мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні у вас більше ясності розуму. Може здатися, що ви дивитеся на світ через абсолютно нову лінзу, яка допомагає вам прорватися крізь шум і дістатися до суті справи. Ситуація не така, якою здається? Вас хтось обманював? Ви обманювали себе? Вам надається можливість прояснити ситуацію і побачити речі такими, якими вони є.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Чарівник

Карти закликають вас розкрити свій потенціал на цьому тижні! Маг визнає, що весь світ у вас під рукою, тому що у вас є все необхідне, щоб отримати те, що ви хочете. На цьому тижні вас закликають привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність з вашими цілями - дійсно все може трапитися! Шукаєте нову роботу? Намагаєтесь зав'язати романтичні стосунки? Намагаєтесь покращити свій грошовий потік? Не бійтеся йти на це, тому що прямо зараз ви є машиною прояви!

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Королева Жезлів

Королева Жезлів вказує на те, що на цьому тижні всередині вас переповнюється чарівна і захоплена енергія, і інші не зможуть не помітити цього. Насправді, ви можете опинитися в центрі уваги! Це ідеальний час, щоб проявити себе, поспілкуватися з іншими та інтегруватися в групу однодумців. Не стримуйтеся - ваш ентузіазм може бути заразним.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Десятка кубків

Цього тижня у вашому домашньому світі все розквітає трояндами! 10 Кубків-дуже позитивна карта, що означає підйом емоцій і успішні відносини. Можливо, ви проведете більше часу, ніж зазвичай, зі своєю сім'єю, або, можливо, ви побачите, як серце розквітає. Витратьте час, щоб озирнутися навколо і подякувати за всі благословення, які приходять до вас. Не так вже й часто нам вдається плавати на сьомому небі від щастя, так що насолоджуйтеся кожною секундою!

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Паж мечів

Якщо ви чекали знаку, щоб почати реалізовувати свою ідею, то ось він! Карта вказує на те, що ви сповнені енергії та ентузіазму щодо нового проекту чи підприємства. Питання в тому, чи зможете ви підтримувати цей безмежний ентузіазм, коли почнете? Незалежно від того, який напрямок у житті ви виберете, завжди будуть перешкоди, які вам доведеться подолати, але не дозволяйте цьому стримувати вас. Знайте, що, дотримуючись своїх пристрастей, ви зможете зберегти цей імпульс.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Король Жезлів

Цого тижня ви можете отримати можливість, і Король паличок визнає, що у вас є сила і стійкість, щоб прийняти її! Ви ухилялися від керівних посад у минулому? Ви відчували себе пригніченими, беручи на себе більше обов'язків? Настав час твердо стояти в своїх силах і володіти своїми баченнями. Ключем до успіху є чітке розуміння того, чого ви хочете досягти, і встановлення реалістичних цілей, які допоможуть вам досягти цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Колісниця

Колісниця - це карта, яка заохочує силу волі, дії та самоконтроль. На цьому тижні вас просять проявити свою силу і сміливо взяти поводи, просуваючи себе до поставленої мети. Зараз не час пасивно чекати, поки з вами трапиться щось хороше. Ця картка знає, що все, що варто мати, вимагає наполегливої праці та дисципліни. Одягнувши емоційну і ментальну броню, ви дозволяєте собі кинутися в майбутнє, не зупиняючись ні перед якими перешкодами, що виникають на шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: П'ятірка пентаклів

П'ятірка пентаклів свідчить про те, що останнім часом ви пережили важкі часи. Ви втратили роботу? Фінанси течуть не так легко, як вам хотілося б? Ці види боротьби не просто впливають на Ваш гаманець — вони також можуть стати емоційним, психічним та духовним тягарем. Не звалюйте на себе тягар світу поодинці. Цього тижня вам пропонується звернутися за допомогою до своїх друзів та родини. Всі важкі періоди з часом проходять, але вони проходять набагато легше, коли у вас є підтримка.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти