Гороскоп Таро на тиждень 28 березня - 3 квітня: Скорпіонам - удача, Стрільцям - знак Всесвіту

28 березня 2022, 09:24
Кому з знаків не варто забувати про обережність, а кому позбутися від проошлих негативних установок.
гороскоп таро
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Прогноз Таро на тиждень розповість, кому зі знаків зодіаку варто втілювати в життя свої ідеї, а кого спіткає велике розчарування, яке може стати сильним ударом.

Гороскоп на квітень 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола провезе з грошима, а хто зустріне споріднену душу і зможе побудувати міцні відносини.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Дев'ятка Кубків

відео дня

На цьому тижні справи Овнів підуть в гору і ситуація в багатьох сферах покращиться. Коли ця карта з'являється в розкладі, це сигнал Всесвіту про те, що у вашому житті все так, як повинно бути. Ця доза вдалої енергії може означати, що ви відчуваєте себе абсолютно задоволеним своєю роботою, вашими відносинами, вашою дружбою - ваша емоційна чаша може дійсно переповнитися! Витратьте час, щоб зупинитися і оцінити достаток благословень, які життя пропонує вам прямо зараз.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Лицар Кубків

Тільці на цьому тижні можуть отримати несподіване запрошення або привабливу пропозицію. Лицар Кубків - карта бачення і просування. Необхідно використовувати всі шанси, проте в процесі руху вперед необхідно не забувати про обережність. Лицар застерігає від надмірного захоплення фантазіями. Оцініть цю ситуацію, перш ніж продовжити, щоб переконатися, що все буде так, як ви думаєте, і що ви отримаєте від цього користь.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Король Мечів

Близнюки можуть зіткнутися з важливим рішенням або досліджувати незвідану територію в певній галузі свого життя. Король Мечів закликає вас використовувати логіку і інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви визначите правильний шлях тільки тоді, коли дійсно доберетеся до суті справи, а це може статися тільки тоді, коли ви проявляєте неупередженість. Дайте собі можливість побачити це через набагато чіткішу лінзу, і ви побачите, як з'явиться шлях.

читайте такожГороскоп на завтра, 29 березня 2022: Овнам – гроші, Левам – успіх, Стрільцям - обман

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Повішений

Ця карта в розкладі може свідчити про те, що в перспективах можуть намічатися серйозні зміни. Процес, який Повішений хоче, щоб ви пройшли в найближчі дні, може здатися незручним, але він може привести вас до настільки необхідного звільнення від негативних минулих установок, які більше не служать вам. На цьому тижні вас закликають відпустити їх раз і назавжди.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Дев'ятка Мечів

Дев'ятка Мечів вказує на те, що ви зараз страждаєте від якоїсь втрати або розчарування. Це могло бути щось, що ви передбачали, або це могло бути щось раптове і несподіване. Незважаючи на це, цей стрес тисне на вас, можливо, змушуючи вас відчувати, що ви ніколи не оговтаєтеся від цієї ситуації. Витратьте час, необхідний для того, щоб сумувати і зцілюватися, пам'ятаючи про те, що, хоча те, через що ви проходите, надзвичайно складно, ви можете рухатися далі і рости завдяки цьому досвіду.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Двійка Мечів

Двійка Мечів в розкладі може вказувати на нерішучість представників земного знака. Можливо, ви відкладаєте вирішення важливого питання або проблеми, тому що не зовсім впевнені як вчинити. Однак ситуація в будь-якому випадку вимагає вирішення. Замість того, щоб замислюватися про наслідки неправильного рішення, подумайте про те, до чого може привести бездіяльність.

читайте також"Манія переслідування і психічні розлади": маг спрогнозував смерть Путіна

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Королева Жезлів

Цей тиждень для Терезів буде сприятливим для спілкування. Ви зможете з легкістю умовити людей в чому б то не було. До вашої думки будуть прислухатися. Це ідеальний час, щоб проявити себе, поспілкуватися з іншими і інтегруватися в групу однодумців. Не стримуйтеся - ваш ентузіазм і ініціатива підуть тільки на користь.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Сонце

На цьому тижні над вами дійсно світить сонце! Ця карта представляє достаток, оптимізм, успіх і теплоту щасливого часу у Вашому житті. Можливо, ви переживаєте бурхливий період у своєму житті, відчуваючи, що кінця цьому не видно. Що ж, темніше за все перед світанком, а світонок вже настав! Через ці перешкоди ви багато дізналися про себе і знайшли впевненість, знаючи, що ви можете витримати будь-який шторм. Насолоджуйтесь цим періодом позитиву, тому що ви його заслужили.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Туз Жезлів

Якщо ви чекали знака від Всесвіту про щось, то ось він! Туз Жезлів являє собою новий початок і весь потенціал, пов'язаний з цим новим підприємством. На цьому тижні Стрільців чекає успіх в нових починаннях або проеках, які ви ретельно планували, але ще не почали втілювати в життя. Використовуйте цей час, щоб зробити перші кроки до досягнення поставлених цілей. Немає необхідності робити величезні стрибки вперед - навіть маленький крок вперед - це все одно крок до Вашого успіху.

читайте такожГороскоп на тиждень 28 березня - 3 квітня 2022 для всіх знаків Зодіаку: Скорпіонам - удача, Дівам - гроші

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Паж Кубків

Можливо, минулі або недавні обставини зробили вас більш цинічними і закритими, щоб захистити себе від болю. Хоча такий підхід, безумовно, може допомогти вам уникнути ще більшого болю, він також може перешкодити вам отримувати задоволення від життя. Не дозволяйте своєму минулому диктувати ваше майбутнє таким чином. Навчіться знову довіряти.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Паж Пентаклей

Паж Пентаклей представляє ентузіазм для нових починань і нових підприємств. На цьому тижні вам пропонується якимось чином проявити свої творчі таланти. Ви думали про те, щоб почати щось, але так не зробили перших кроків, щоб зрушити з мертвої точки? Ця карта хоче, щоб ви взяли свої творчі ідеї і почали працювати над їх втіленням. На цьому тижні Водолії зможуть перетворити свої мрії в реальність.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: П'ятірка Кубків

П'ятірка Кубків вказує на те, що ви дозволили собі зануритися в море жалю і розчарувань. Хоча біль, яку ви відчуваєте, цілком реальна, і її не слід применшувати, застрягти в цьому режимі назавжди — не вихід. Вибираючи зосередитися на своїх передбачуваних невдачах або помилках, ви не можете бачити позитивні речі прямо перед собою і не можете рухатися далі, відкриваючи нові можливості. Надія все ще є, і на цьому тижні важливо, щоб Ви знайшли, де знаходиться ця надія, і переключили свою увагу на неї.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти