Гороскоп таро на тиждень 28 листопада - 4 грудня: Овнам - розвиток інтуїції, а Козерогам - успіх

28 листопада 2022, 10:00
Астропрогноз по картах таро розповів, кому доведеться отримати нагороди за випробування, а кому доведеться згадати і пройти через про них.
Гороскоп таро на тиждень 28 листопада-4 грудня 2022
Гороскоп таро на тиждень 28 листопада-4 грудня 2022 / ua.depositphotos.com

У зірок на все свої плани, але карти таро уточнюють і навіть допомагають зрозуміти, до чого слід підготуватися наступного тижня. Нові цікаві інтерпретації запропонували карти для всіх представників зодіакального кола на наступний тиждень 28 листопада-4 грудня 2022 року. Гороскоп таро допоможе розібратися у всьому.

Картою нового тижня став Туз пентаклей. Вона попереджає про відкриття багатьох можливостей. Це сприятливий період для тих, у кого почався період застою в справах. На прийдешньому тижні можна діяти і проявити ініціативу в роботі.

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: Верховна жриця.

Тиждень пройде під заступництвом верховної жриці. Ця карта символізує інтуїцію. Гороскоп таро на тиждень для Овнів закликає попрацювати над шостим почуттям і не ігнорувати його голос. Така робота над собою дозволить краще чути свій внутрішній голос і отримувати від нього повідомлення. Якщо Овен не впевнений в правильності дій і думок, карта спонукає зв'язатися з шостим почуттям і не упустити його поради.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: Весь світ.

Представникам цього знака доведеться створювати великий баланс у своєму житті. Гороскоп таро на тиждень для Тельців радить використовувати всі можливості для роздумів і дій. Карта, що випала є остаточним підтвердженням необхідності обміркувати протягом життя. Тельцям потрібно буде окремо поглянути на кожну сферу життя - емоційну, фізичну, ментальну і духовну. У них доведеться створювати гармонію, обміркувати, як досягти балансу і домогтися його створення.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта: Королева пентаклей.

Представникам цього знака гороскоп таро на тиждень рекомендує приділити більше уваги рідним. Королева пентаклей - карта годувальників, вона супроводжує всіх, хто піклується про порядок в домі, про тепло і затишок, про близьких. Її поява говорить про те, що хтось із близьких потребує допомоги і її потрібно надати. Якщо ж Близнюкам знадобитися допомога, то потрібно попросити про неї.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: Туз мечів.

Ця карта символізує прорив, туман неясності розсіється, буде більше ясності розуму. Гороскоп на тиждень 28 листопада-4 грудня 2022 для Раків рекомендує подивитися на світ під іншим кутом, щоб побачити несподіваний вихід з ситуації, що склалася, дістатися до її суті. Якщо ситуація здається дивною, є підозри, що хтось обманює або ви обманювали, настав час знайти істину і побачити реальність.

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта: Трійка пентаклів.

На цьому тижні доведеться шукати підтвердження, що представники цього знака на правильному шляху. Гороскоп таро на тиждень 28 листопада-4 грудня 2022 для Левів рекомендує не опускати руки і рухатися далі, якщо ви взялися за новий незнайомий напрямок роботи. Карта доводить, що є все необхідне для успішного завершення справи. Крім того, наступного тижня потрібно виконати домашню роботу, а також скласти план дій.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: Зірка.

Представникам цього знака зірки дають перепочинок, що підтверджує карта Зірка. Період великих змін закінчився. Було нелегко, а тепер можна зітхнути і перепочити. У цей період гороскоп таро на тиждень Дівам радить подумати, які уроки отримані з цієї ситуації, а також згадати, що потрібно було відпустити для зміни ситуації. Тепер можна подумати, що зробити для просування вперед. Доведеться навіть змінити себе, щоб почати шлях.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: П'ятірка жезлів.

Представники цього знака відчують себе залученими в конфлікт. Карта П'ятірка жезлів говорить про те, що ви перебуваєте на шляху до своєї мети, але на шляху з'являються перешкоди. Також може з'явитись відчуття, що колеги сумніваються у вашій правоті, є людина, яка будує підступи. Гороскоп таро на тиждень 28 листопада-4 грудня для Терезів рекомендує прислухатись до думки інших. З'явиться нова інформація, яка допоможе позбутися сумнівів.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Імператор.

Карта закликає представників цього знака Зодіаку повністю опанувати і скористатися своєю силою. Досвід і навички допомогли отримати результат і розуміння оточуючих. Гороскоп таро на тиждень 28 листопада-4 грудня для Скорпіонів рекомендує отримані здібності застосувати собі та іншим на користь – надати допомогу, попросити пораду. Також гороскоп попереджає про можливі труднощі і складні рішення. Вийти переможцем з труднощів допоможе наявний досвід.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: Двійка кубків.

Представникам цього знака на прийдешньому тижні доведеться сконцентрувати на собі партнерство і стати центром команди. Це може бути, як романтичний союз, так і діловий. Гороскоп таро на тиждень для Стрільців радить зміцнити відносини, які зараз знаходяться на початковій стадії. У цього союзу є всі шанси стати міцним і довготривалим. Однак для цього доведеться вкласти сили і час в розвиток відносин.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: Сонце.

Представники цього знака будуть купатися в сонячних променях - достатку, успіху, оптимізму. Також передбачається, що Козероги переживають бурхливий період, якому не видно кінця. Не варто впадати в зневіру, відомо, що темніше за все перед світанком, а світанок зовсім близько. Гороскоп таро на тиждень Козерогам гарантує, що вони отримали неоціненний досвід і стали сильнішими. Тепер їм під силу будь-які шторми. Козерогам потрібно просто насолоджуватися періодом позитиву, адже ви його заслужили.

Гороскоп таро на тиждень - Водолій

Карта: Принц мечів.

Представникам цього знака чого дуже хочеться, але на цьому тижні з бажаннями варто бути обережніше. Принц мечів застерігає від всепоглинаючого бажання отримати бажане. Гороскоп таро на тиждень 28 листопада-4 грудня 2022 для Водоліїв рекомендує обміркувати всі наслідки реалізації ваших бажань. Амбіції - це добре, але варто прорахувати всі ходи і змінні – втрати, вигоди. Також потрібно врахувати думку оточуючих.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: Колесо Фортуни.

Представникам цього знака нагадали про те, що життя – це не тільки суцільні успіхи, але ще і падіння. Якщо зараз у вас труднощі, значить, карта віщує позитивні зміни, якщо ж в житті легкий період, то варто чекати труднощів. Гороскоп таро на тиждень для Риб радить не засмучуватися з цього приводу – це нормальна складова зростання і розвитку.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти