Гороскоп Таро на тиждень 29 серпня - 4 вересня 2022: Левам – знаки долі, Дівам – гроші, Водоліям - удача

28 серпня 2022, 11:27оновлено 2 вересня 2022, 15:10
Гороскоп Таро на тиждень для всіх знаків зодіаку.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень / ua.depositphotos.com

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків варто зменшити оберти, взяти паузу і проводити більше часу з рідними, кому варто очікувати кардинальних змін, а кому розпрощатися з минулим.

Про те, хто зі знаків зодіаку стане щасливчиками першого місяця осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Вісімка Кубків

Овнам нам Цього тижня варто відпустити минуле і розпрощатися з ситуаціями або людьми, які можуть сповільнювати ваш рух вперед. Це принесе вам чимало душевних страждань, проте цей крок назрівав вже довгий час і більше не варто його відкладати. Не варто сподіватися, що ситуація зміниться, догляд принесе вам тимчасовий біль, а рішення залишитися може обернуться більш серйозними наслідками.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Четвірка Жезлів

На цьому тижні Тільці будуть пожинати плоди своєї праці. Головні трудоголіки гороскопу зможуть досягти бажаного і довести до кінця справу або проект, в який вкладено багато часу і сил. Ви сповнені ентузіазму і рішучості, проте варто сповільнитися і зробивши паузу, просто проаналізувати свої досягнення. Поділіться приємною новиною з рідними людьми, вони розділять в вами цю радість.

читайте такожГороскоп на тиждень 5-11 вересня: Овнам - великий куш, Близнюкам - пастка, Водоліям - виконання мрії

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Повішений

Ця карта в розкладі означає про те, що ситуація в житті може змінитися кардинальним чином. Настане зрушення в перспективі. Не виключено, що вам доведеться пройти не найприємніший процес позбавлення від негативних установок минулого. Ви могли триматися за ці переконання довгий час, проте позбувшись від них, ви відкриєте дорогу позитивним змінам.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Світ

На цьому тижні Раки повинні задуматися про те, як створити баланс в житті. Потрібно привести в порядок думки і почуття і розібратися з власними бажаннями. Ця карта спонукає вас поглянути на кожну сферу вашого існування: емоційну, фізичну, розумову і духовну. Вам не вистачало гармонії в одній з цих сфер? Якщо це так, вам радять не тільки з'ясувати, як досягти цього балансу, але і як його підтримувати.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Паж Мечів

Левам на цьому тижні карта пажа мечів дає карт бланш на здійснення задуманого. Якщо ви очікували знака долі - ось він! Ви сповнені ентузіазму, проте варто пам'ятати, що дорога до успіху не буде легкою. Не дозволяйте труднощам збивати вас з наміченого шляху. Слідуючи своїм захопленням, ви зможете зберегти це імпульс.

читайте такожЖіночий гороскоп на тиждень 5-11 вересня: Овнам - заздрість, Близнюкам - підказки долі, Дівам - благополуччя

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Шістка Жезлів

Шістка Жезлів символізує рішучість і гідність. На цьому тижні оточуючі зможуть оцінити ваші досягнення. Це підвищить Ваш авторитет в очах колег. Не виключені грошові надходження, премії та цінні подарунки. Насолоджуйтесь моментом, на цьому тижні все для вас складеться найкращим чином.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Паж Жезлів

На цьому тижні Терезам слід частіше прислухатися до своєї волелюбної стороні. Не завжди варто віддавати перевагу рутині і робити, то що нам найбільш зручно. З'явиться шанс зайнятися цікавою справою і взяти участь у проекті, робота над яким принесе суцільне задоволення. Для вас не буде нічого неможливого, якщо ви зможете об'єднати свою пристрасть з ентузіазмом.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Двійка Кубків

На цьому тижні фокус уваги Скорпіонів спрямований на особисте життя. Не виключено цікаве знайомство, яке переросте в серйозні відносини. Вам випаде шанс налагодити відносини з близькими людьми і, простивши старі образи, рухатися далі. Не виключено, що про себе нагадає людина з минулого, до якого ви відчували сильні почуття. Можливо, що ви приймете рішення відновити ці відносини.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Імператриця

Отримання карти Імператриці сигналізує про те, що на цьому тижні ви отримаєте подарунки. Легко захопитися шаленим ритмом повсякденного життя, але тепер вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями. Смачно поїсти. Зупиніться і понюхайте квіти. Подихати свіжим лісовим повітрям. Заземлюючи себе таким чином, ви відкриваєте себе для бачення, нюху, слуху, дотику, смаку і справжнього переживання всіх найбільших нагород життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Маг

Козерогам на цьому тижні необхідно розкривати свої потенціал. Ви зможете проявити свої сильні сторони і виявити в собі нові таланти. На цьому тижні вас закликають привести цей потужний джерело внутрішньої магії у відповідність з вашими цілями-дійсно все може трапитися! Шукаєте нову роботу? Намагаєтеся зав'язати романтичні стосунки? Намагаєтеся поліпшити свій грошовий потік? Не бійтеся йти на це, тому що прямо зараз перед вами відкриті всі двері, зірки на вашому боці.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Король Пентаклей

На цьому тижні Водоліям посміхнеться удача у вирішенні фінансових питань. Ви зможете зміцнити своє матеріальне становище і збільшити заробіток. З'являться ідеї додаткового доходу. Можливо, деякі представники знака задумаються про початок власної справи. Продуманий до дрібниць план допоможе вам швидше здійснити задумане і досягти поставлених цілей.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Колесо Фортуни

Ця карта покликана нагадати про те, що життя складається з злетів і падінь. Можливо, важкий період у вашому житті нарешті підійшов до кінця. Якщо ви переживали період процвітання, незабаром все може повернутися на круги своя. Не оплакуйте цю зміну - це природна частина зростання і природна частина життя. Кожен досвід, який ви маєте, служить меті у вашому розумінні себе та ваших ситуацій. Нехай ця карта послужить нагадуванням про те, що потрібно приймати припливи і відливи життя.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти