Гороскоп Таро на тиждень 29 травня - 4 червня: Овнам - плани, Близнюкам - відпочинок

27 травня 2023, 17:58
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 29 травня - 4 червня
Гороскоп Таро на тиждень 29 травня - 4 червня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 29 травня – 4 червня карти таро пророкують різне. Комусь нові плани, а комусь потребу відкрити серце.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Двійка жезлів

Двійка жезлів закликає вас провести час в сьогоденні, плануючи те, що станеться у вашому майбутньому. Зараз перед вами цілий світ можливостей, але зараз не час діяти імпульсивно чи інстинктивно. На цьому тижні вас закликають зважити всі ваші варіанти, ретельно зваживши плюси і мінуси кожного шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Колісниця

Колісниця - це карта, яка заохочує силу волі, дії та самоконтроль. На цьому тижні вас просять проявити свою силу і сміливо взяти поводи, просуваючи себе до поставленої мети. Зараз не час пасивно чекати, поки з вами трапиться щось хороше. Ця картка знає, що все, що варто мати, вимагає наполегливої праці та дисципліни.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Четвірка мечів

Відпочинок, роздуми та відновлення. Це повідомлення карти для вас на цьому тижні. Можливо, нещодавно ви зіткнулися зі складною ситуацією, наприклад, втратою роботи, розривом стосунків або проблемами, пов'язаними з грошима. Ця справа забрала у вас багато сил, і тепер ви можете відчувати психічне, фізичне, емоційне та духовне виснаження. Витратьте деякий час, щоб відновитися і перезарядитися.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Вісімка кубків

Цього тижня вас закликають відокремити себе від невтішної ситуації чи незадовільних стосунків у вашому житті. Карта визнає, що цей розкол буде болючим, тим більше, що ви присвятили йому стільки часу та енергії. Насправді це може бути однією з причин, чому ви ще не просунулися далі. Замість того, щоб зосереджуватися на тому, якою може бути ситуація, або сподіватися, що все зміниться, прийміть реальність такою, якою вона є.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Принцеса кубків

Цього тижня зберігайте відкрите серце та відкритість! Карта закликає вас повернутися до того часу у вашому житті, коли ви були більш наївними, більш безстрашними, більш ідеалістичними. Можливо, минулі чи останні обставини зробили вас більш цинічними та закритими, щоб захистити себе від болю.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Король мечів

Ваш розум - ваш найбільший актив цього тижня! Ви можете зіткнутися з важливим рішенням або дослідити незвідану територію в певній області свого життя. Король мечів закликає вас використовувати логіку та інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви визначите правильний шлях лише тоді, коли дійсно дійдете до суті справи, а це може статися лише тоді, коли ви проявляєте неупередженість.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Сімка кубків

Вам не здавалося, що ви жонглюєте занадто багатьма речами одночасно? Цього тижня 7 кубків визнає, що у вас є багато конкуруючих пріоритетів, і хоча благородно віддавати свою енергію стільком різним речам, виявилося неможливим приділити належну увагу жодній з них.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: П'ятірка мечів

На цьому тижні вам пропонується мудро вибирати битви. 5 мечів сигналізує про те, що в якійсь сфері вашого життя в даний час назріває конфлікт, і незабаром може статися конфронтація. Коли це станеться,у вас може виникнути спокуса виграти суперечку будь-якою ціною, але чи замислювалися ви, яка ця ціна?

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Сім пентаклів

Не здавайтеся! Ваша картка цього тижня, 7 пентаклів, нагадує вам, що нічого вартого не можна отримати за одну ніч. Можливо, ви працювали над проектом чи сферою свого життя і ще не пожинали плоди своїх зусиль. Зрозуміло, що це стало для вас джерелом розчарування. Нагадайте собі, що це було непросте завдання, і пишайтеся зусиллями, які ви вже доклали.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Трійка Жезлів

Можливості справді безмежні для вас прямо зараз! Трійка Жезлів сигналізує про те, що у вас буде безліч можливостей якимось чином розширити свій кругозір. На мить загляньте за межі поточних обставин і подумайте про своє майбутнє

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Шістка кубків

Шістка Кубків говорить про те, що минуле впливає на сьогодення. Цього тижня вас закликають перевірити, чи пов'язані ви якимось чином зі своїм минулим. Хоча нам іноді потрібно дивитися в дзеркало заднього виду, щоб прийняти поточні або майбутні рішення, ми можемо легко застрягти в минулому, якщо не будемо обережні.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Місяць

Не дозволяйте страху взяти над вами верх! Місяць вказує на те, що на цьому тижні можуть підкрадатися затяжні комплекси з минулого досвіду, наповнюючи вас спогадами, які ви так само скоро забудете. Це може бути те, що ви намагалися засунути у свою підсвідомість, сподіваючись, що з часом це пройде само собою.

Джерело

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс розповів про особливі знаки:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти