Гороскоп Таро на тиждень 3-9 квітня: Козерогам - горе, Дівам - свято

1 квітня 2023, 15:46
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки Зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 3-9 квітня
Гороскоп Таро на тиждень 3-9 квітня / колаж фото pexels.com

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 3-9 квітня карти Таро пророкують різне. Комусь вкрай необхідно працювати над собою, а комусь насолоджуватися.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: лицар мечів

Можливо, вас ніщо не зупинить на цьому тижні... але чи добре це? Лицар мечів - це карта, яка застерігає від прагнення до того, чого ви хочете, будь-якою ціною. Так, добре мати вперті амбіції, але тільки тоді, коли ви спочатку обміркуєте всі проблеми і наслідки. Перш ніж зробити свій крок, вивчіть усі змінні. Що Ви отримаєте? Що ви могли втратити? Чи будете ви нехтувати оточуючими заради досягнення своїх цілей? Розуміння тонкої межі між рішучістю та одержимістю може утримати вас від потенційних головних болей у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Сімка кубків

Вам не здавалося, що ви жонглюєте занадто багатьма речами одночасно? Цього тижня 7 Кубків визнає, що у вас є багато конкуруючих пріоритетів, і хоча благородно віддавати свою енергію стільком різним речам, виявилося неможливим приділити належну увагу жодній з них. В результаті постраждають всі. Вибір може бути нашим другом, але він також може бути нашим ворогом. Зараз саме час з'ясувати, на що найкраще витрачати свій час і енергію.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: сім пентаклів

Ваша картка цього тижня нагадує вам, що нічого вартого не можна отримати за одну ніч. Можливо, ви працювали над проектом чи сферою свого життя і ще не пожинали плоди своїх зусиль. Зрозуміло, що це стало для вас джерелом розчарування. Нагадайте собі, що це було непросте завдання, і пишайтеся зусиллями, які ви вже доклали. Ваша наполеглива праця та терпіння, можливо, ще не окупилися, але вони окупляться досить скоро.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Сонце

Сонце дійсно світить вам на цьому тижні! Ця карта представляє достаток, оптимізм, успіх і теплоту щасливого часу у Вашому житті. Можливо, ви переживаєте бурхливий період у своєму житті, відчуваючи, що кінця цьому не видно. Що ж, темніше всього перед світанком, а світанок вже настав! Через ці перешкоди ви багато чого дізналися про себе і набули впевненості, знаючи, що ви можете витримати будь-який шторм. Насолоджуйтесь цим періодом позитиву, тому що ви його заслужили.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Дев'ятка пентаклей

Цього тижня 9 пентаклів запрошує Вас насолодитися плодами своєї праці. Ви вкладали свою кров, піт і сльози в свої цілі, і тепер ви бачите заслужений успіх в результаті ваших зусиль. Настав час скористатися матеріальним комфортом, який ви створили для себе.. Купіть ту дорогу пляшку вина, на яку ви давно дивилися. Ви більш ніж заслужили право пускати пил в очі!

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Трійка кубків

Трійка Кубків - це карта свята і дружби, тому на цьому тижні ви можете опинитися в "режимі вечірки" з найближчими вам людьми. Організуйте вечірку в місті з друзями. Влаштуйте сімейну вечерю. Зберіть кілька колег і почніть щасливу годину. Справа не стільки в тому, що ви робите, скільки в товаристві, яке ви будете відчувати з оточуючими. Життя складається не тільки з обов'язків і зобов'язань, так що розслабтеся і отримуйте задоволення прямо зараз!

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Королева пентаклів

Цього тижня комусь знадобиться трохи додаткової уваги! Королева Пентаклів-справжній годувальник: вона піклується про те, щоб всі були нагодовані, в будинку був порядок, і достатньо часу і уваги було для близьких. Коли вона з'являється, це сигнал про те, що комусь може знадобитися більше підтримки, ніж зазвичай.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: четвірка пентаклів

Четвірка пентаклів хоче, щоб ви зосередилися на своїх відносинах з грошима на цьому тижні. Ви економите свої гроші, але при цьому як і раніше балуєтеся маленькими радощами життя? Або ви накопичуєте кожну копійку, бо боїтеся втратити все? Вивчіть, що рухає цим мисленням. Не дозволяйте своїм почуттям, пов'язаним з фінансами, відволікати вас від ефективного управління своїм багатством і підготовки до довгострокового успіху. Ви можете розважитися зараз, а безпека збережеться пізніше.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: двійка Жезлів

Двійка жезлів закликає вас провести час в сьогоденні, плануючи те, що станеться у вашому майбутньому. Зараз перед вами цілий світ можливостей, але зараз не час діяти імпульсивно чи інстинктивно. На цьому тижні вас закликають обдумати всі ваші варіанти, ретельно зваживши плюси і мінуси кожного шляху. Але це не означає, що ви повинні боятися виходити за межі своєї зони комфорту! Незвідана територія може призвести до довгострокового успіху, якщо ви поїдете туди з реалістичними очікуваннями та чітким планом.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Трійка мечів

Трійка мечів може означати горе або смуток, від яких ви, можливо, страждаєте в даний час. Можливо, вас зрадили, а може бути, ви відчуваєте якісь душевні страждання. Цього тижня ця карта просить вас бути наполегливими та контролювати свої емоції, щоб ви могли рухатися вперед, не розвалюючись. Просто переконайтеся, що ви не стаєте постійно відчуженими у своїх зусиллях залишатися сильними. Якщо ви залишаєтеся на зв'язку зі своєю емоційною стороною, ви можете вийти на іншу сторону цієї ситуації, здатну любити ще глибше.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Дев'ятка кубків

Карта може сигналізувати про те, що це тиждень, коли ваші зірки нарешті почнуть вирівнюватися. Коли ця карта з'являється в розкладі, це сигнал Всесвіту про те, що у Вашому житті все так, як повинно бути. Ця доза щасливої енергії може означати, що ви відчуваєте себе цілком задоволеними своєю роботою, вашими стосунками, дружбою — ваша емоційна чаша може справді переповнитися! Знайдіть час, щоб зупинитися і оцінити велику кількість благословень, які життя пропонує вам зараз.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Справедливість

Чи збігаються ваші переконання з вашими діями у світі? Чи робили Ви вибір, що відображає ваше вище "я"? Це питання, яке карта справедливості хоче, щоб ви задали собі на цьому тижні. Це особливо важливо, якщо ви стоїте перед важливим рішенням прямо зараз. Те, що ви робите, може мати довгостроковий вплив — як позитивний, так і негативний — як на вас, так і на оточуючих вас людей. Зв'яжіться зі своєю інтуїцією і дозвольте їй бути компасом, який веде вас правильним шляхом, щоб ви могли уникнути непередбачених наслідків у майбутньому.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти