Гороскоп Таро на тиждень 3-9 липня: Рибам - достаток , Терезам - вечірка

1 липня 2023, 12:56
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 3-9 липня
Гороскоп Таро на тиждень 3-9 липня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 3-9 липня карти Таро пророкують різне. Комусь відпочинок з друзями, комусь шанс себе проявити.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Король пентаклів

Успіх у ваших руках! Король пентаклів вказує на те, що у вас є все необхідне для створення фінансового достатку у вашому житті, і тепер вам просто потрібно рухатися вперед з будь-якими ідеями, які ви, можливо, обмірковували. Ви думали про те, щоб розпочати новий бізнес чи інвестиції? Це може бути сигналом, якого ви чекали.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Королева кубків

Королева кубків вказує на емоційну зрілість, співчуття та турботливий дух. Цього тижня вас закликають якось висловити цю енергію. Можливо, друг звернеться до вас із проблемами у стосунках, або може статися так, що колега прийде до вас за підтримкою у вирішенні проблеми, з якою він зіткнувся.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Король жезлів

Цього тижня ви можете отримати можливість, і Король жезлів визнає, що у вас є сила і стійкість, щоб прийняти її! Ви ухилялися від керівних посад у минулому? Ви відчували себе пригніченими, беручи на себе більше обов'язків? Настав час твердо стояти в своїх силах і володіти своїми баченнями.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Лицар пентаклів

Ви останнім часом літали в хмарах? Лицар пентаклів закликає вас повернутися на Землю і докласти зусиль до своїх ідей на цьому тижні. Можливо, ви страждали від випадку, коли "всі говорять і нічого не роблять". Крім того, ви можете відкласти свої повсякденні обов'язки на користь більш цікавих пропозицій.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Двійка жезлів

Двійка жезлів закликає вас провести час в сьогоденні, плануючи те, що станеться у вашому майбутньому. Зараз перед вами цілий світ можливостей, але зараз не час діяти імпульсивно чи інстинктивно. На цьому тижні вас закликають зважити всі ваші варіанти, ретельно зваживши плюси і мінуси кожного шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Сім пентаклів

Ваша картка цього тижня нагадує вам, що нічого вартого не можна отримати за одну ніч. Можливо, ви працювали над проектом чи сферою свого життя і ще не пожинали плоди своїх зусиль. Зрозуміло, що це стало для вас джерелом розчарування. Нагадайте собі, що це було непросте завдання, і пишайтеся зусиллями, які ви вже доклали.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Трійка кубків

Трійка кубків - це карта свята і дружби, тому на цьому тижні ви можете опинитися в "режимі вечірки" з найближчими вам людьми. Організуйте вечірку в місті з друзями. Влаштуйте сімейну вечерю. Зберіть кілька колег і почніть щасливу годину.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Паж пентаклей

Паж пентаклей представляє ентузіазм для нових починань і нових підприємств. На цьому тижні вам пропонується якимось чином проявити свої творчі таланти. Ви думали про те, щоб почати щось, але не зробили перших кроків, щоб зрушити з мертвої точки? Ця карта хоче, щоб ви взяли ті творчі ідеї, з якими ви грали, і почали працювати над їх втіленням.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Імператриця

Отримання карти Імператриця сигналізує про те, що на цьому тижні ви будете отримувати подарунки, які вас оточують. Легко захопитися шаленим ритмом повсякденного життя, але тепер вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Імператор

Імператор закликає вас повністю володіти своєю справжньою силою! Ваш життєвий досвід допоміг вам знайти цінну мудрість і розуміння. Як ви можете використовувати це, щоб допомогти собі? Як ви можете використовувати це, щоб допомогти іншим? На цьому тижні до вас можуть звернутися за порадою хтось із ваших близьких - не цурайтеся.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Помірність

Помірність - це карта балансу та помірності. Отримання цієї картки означає необхідність зберігати більш плавний настрій, проявляючи терпіння і пристосовність, наскільки це можливо. Можливо, ви чинили опір змінам у своєму житті або дозволяли стресовій ситуації взяти верх над вами.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Сонце

Сонце дійсно світить вам на цьому тижні! Ця карта представляє достаток, оптимізм, успіх і теплоту щасливого часу у вашому житті. Можливо, ви переживаєте бурхливий період у своєму житті, відчуваючи, що кінця цьому не видно. Що ж, темніше всього перед світанком, а світанок вже настав.

Джерело

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти