Гороскоп Таро на тиждень 3-9 жовтня: Левам - випробування, Стрільцям - небезпечні спокуси, Рибам - визнання

2 жовтня 2022, 01:04оновлено 4 жовтня 2022, 16:38
Хто зі знаків отримає несподіване запрошення, а кому варто не відкладати вирішення наболілої проблеми.
Гороскоп Таро
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, хто із знаків стане щасливчиками тижня, кому пощастить зміцнити фінансове становище, а хто повинен мріяти по-крупному.

Для кого з представників зодіакального кола середина осені стане часом неймовірних можливостей, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Вісімка Пентаклей

відео дня

Карта Вісімки Пентаклей натякає Овнам, що прийшов час по-максимуму використовувати свої таланти і можливості. Чим більше ви створюєте, тим більше уваги можете привернути до себе. Це може стати великою мотивацією і заряд енергії допоможе вам створювати речі, якими ви будете пишатися. Не варто відсиджуватися на лавці запасних, час проявити себе в повну силу.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Король Пентаклей

На цьому тижні в життя Тільців прийде фінансове благополуччя. Ця карта в розкладі вказує, що у вас є все необхідне, щоб поліпшити життя і зміцнити матеріальне становище. Нові починання увінчаються успіхом. Це час переходити від роздумів до дій і втілювати ідеї, до яких не наважувалися підступитися. Однак перш ніж втілювати задумане в життя, продумайте кожну дрібницю.

читайте такожГрошова удача їх не покине: 4 знаки зможуть розбагатіти в жовтні

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Король Мечів

Цього тижня кмітливості Близнюків немає рівних. Ви зможете вирішити складну задачу або знайти відповідь на питання, яке не давало спокою довгий час. Король Мечів закликає вас використовувати логіку і інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви визначите правильний шлях тільки тоді, коли дійсно доберетеся до суті справи, а це може статися тільки тоді, коли ви проявляєте неупередженість.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Колесо Фортуни

Ця карта нагадує Ракам що життя, це низка злетів і падінь. Якщо переживали важкий період, можна розраховувати на нормалізацію ситуації. У періоді процвітання може наступити спад і все повернеться на круги своя. Не варто переживати і турбуватися, усвідомте, що це природний плин життя. Постарайтеся витягти з будь-якої ситуації цінний досвід.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Зірка

На цьому тижні Леви стануть тими щасливчиками, які будуть насолоджуватися життям по повній. Ви змогли гідно пройти випробування, які приготувала доля, і тепер прийшов час пожинати щедрі плоди. Ви могли отримати цінний досвід і інформацію, краще розібратися в собі, своїх почуттях і потребах. Ви можете переглянути цінності, які заважали вам рухатися далі і вибрати дорогу до позитивних змін.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Лицар Кубків

Лицар Кубків - карта бачення і просування. На цьому тижні, швидше за все, ви отримаєте якесь запрошення або пропозицію, яку ви, можливо, не очікували. Ця карта хоче, щоб ви були відкриті для цієї нової можливості і скористалися нею, але вона також хоче, щоб ви проявляли обережність у міру просування вперед. Лицар застерігає від надмірного захоплення ілюзіями. Реально оцінюйте ситуацію, свої сили і можливості. В цьому випадку можна домогтися успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Трійка Жезлів

Карта Трійки Жезлів відкриває перед Терезами нові можливості і перспективи для розширення кругозору. Сприятливий період для довгострокового планування, ви можете задуматися про своє майбутнє. Не зациклюйтеся на дрібницях, мрійте по-крупному. І не забувайте складати детальний план досягнення бажаного. Успіхи починаються там, де закінчується зона комфорту.

читайте такожДивіться в обидва: 2 знаки зодіаку повинні бути особливо обережними в повню 9 жовтня

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Паж Мечів

Якщо ви не наважувалися втілити в життя якусь свою ідею, карта пажа мечів сигналізує про те, що тепер для цього прийшов відповідний час. Ви сповнені енергії і життєвих сил, проте не варто звалювати на свої плечі занадто багато обов'язків, щоб не зменшити мотивацію. Незалежно від того, який напрямок ви виберете в житті, завжди будуть перешкоди, які вам доведеться подолати, але не дозволяйте цьому стримувати вас. Знайте, що, дотримуючись своїх захоплень, ви зможете зберегти цей імпульс.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Диявол

Карта диявола може свідчити про те, що ваша темна сторона може вийти на світло. Вам буде складно протистояти небезпечним спокусам. Однак потрібно пам'ятати, що наслідки таких швидкоплинних бажань і сумнівних задоволень можуть обернутися серйозними неприємностями. Перш ніж зважитися на щось задумайтеся про наслідки, які можуть вплинути на подальше майбутнє.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Сімка Мечів

На цьому тижні Козероги можуть намагатися уникнути ситуації, з якою все-таки доведеться зіткнутися віч-на-віч. Можливо, вас обтяжує розмова, яку потрібно почати зі своєю другою половинкою, а можливо на роботі залишилися невирішені завдання, які ви відкладали в довгий ящик. Пам'ятайте, ухилення від цієї проблеми не поліпшить ситуацію. Насправді, це може навіть зіграти проти вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Десятка Кубків

Десятка Кубків - дуже позитивна карта, що означає підйом емоцій і успішні відносини. Ви можете в кінцевому підсумку проводити більше часу з сім'єю, ніж зазвичай, або, можливо, ви побачите, як розквітають справи в серці. Витратьте час, щоб озирнутися навколо і подякувати за всі благословення, якими ви обсипані. Не так вже й часто нам вдається плавати на сьомому небі від щастя, так що насолоджуйтеся кожною секундою.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Дев'ятка Жезлів

На цьому тижні Риби можуть отримати визнання за свою наполегливу працю. Справа, в яку ви вклали багато часу і сил почне приносити перші результати. Ви зможете досягти поставлених цілей. Хоча шлях може бути довгим і часом виснажливим, зараз не час здаватися. Стійкість - ваша найбільша перевага прямо зараз, продовжуйте рухатися вперед, незалежно від того, що життя може піднести вам.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти