Гороскоп Таро на тиждень 31 жовтня - 6 листопада: Левам - спокуси, Скорпіонам - знаки долі, Стрільцям - успіх

30 жовтня 2022, 01:04
Кому із знаків варто розпланувати свій бюджет, а хто зможе досягти професійних успіхів.
Гороскоп Таро на наступний тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому із знаків варто бути уважними до дрібниць, хто буде пожинати плоди своєї праці, а кому потрібно приділити увагу саморозвитку.

Про те, хто з представників зодіакального кола зможе зміцнити своє фінансове становище в останньому місяці осені, а хто зможе зустріти свою другу половинку, читайте також: Гороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Десятка Пентаклів

відео дня

Цього тижня Овни зможуть пожинати плоди своєї праці. Карта Десятки Пентаклей символізує успіхи і досягнення. Ви зможете домогтися успіху, як в нових починаннях, так і в справах любовних. Подолавши всі труднощі на шляху до досягнення бажаного, ви будете святкувати перемогу. Ви будете винагороджені почуттям задоволення за те, що не заблукали, якими б важкими не були справи.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Четвірка Пентаклів

Цього тижня Тільцям варто особливу увагу приділити фінансовій ситуації. Не виключено, що в прагненні до матеріальної стабільності, ви відмовляєте собі в маленьких радощах або, навпаки, спускаєте все до останньої копійки. Варто глибше проаналізувати ситуацію, і зрозуміти, що рухає вами в кожному окремому випадку. Зіставивши доходи з витратами, можна розпланувати бюджет, враховуючи не тільки найнеобхідніше, але і те, що може принести вам почуття радості.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Десятка Жезлів

Близнюкам на цьому тижні необхідно зменшити оберти і зайняти позицію спостерігача. Ініціатива може обернутися проти вас. Не варто звалювати на свої плечі вантаж непосильних обов'язків. Однак, якщо це сталося, важливо вчасно попросити про допомогу. Ви досягли точки, коли ваша здатність досягти своєї мети поставлена під загрозу. Ви заслуговуєте того, щоб насолоджуватися життям, тому грамотне розподіл обов'язків допоможе врятувати ситуацію.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Шістка мечів

Ракам на цьому тижні доведеться зробити непростий вибір і прийняти рішення, яке допоможе вийти з ситуації, що склалася. Швидше за все він буде стосуватися минулого, ви, нарешті, відпустіть те, що занадто довго висіло над вами. Ви могли триматися за минуле як за рятувальний круг, проте настав час рухатися далі, не озираючись.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Диявол

Левам на цьому тижні належить боротися зі своїми спокусами і темною стороною особистості. Чортик на плечі може підстьобувати вас до ризикових заходів, проте варто пам'ятати, що грань між задоволенням і болем дуже тонка. Подумайте над наслідками своїх вчинків і як вони можуть відбитися на вашому майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: П'ятірка Кубків

На цьому тижні Діви можуть бути схильні до занепокоєння і тривожних думок. Не варто дозволяти розчарування і жаль взяти верх над собою. Біль, який ви відчуваєте, цілком реальний, і його не слід применшувати, застрягти в цьому режимі назавжди — це не вихід. Потрібно не зациклюватися на надуманих невдачах або помилках, а шукати позитивні сторони і шляхи вирішення ситуації, що склалася. Не втрачайте надії і не опускайте руки перед труднощами.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Помірність

Помірність - карта балансу. Отримання цієї картки означає необхідність зберігати більш плавний настрій, проявляючи терпіння і пристосовність, наскільки це можливо. Можливо, ви чинили опір змінам у своєму житті або дозволяли стресовій ситуації взяти верх над вами. Якщо це так, змініть свій підхід на цьому тижні. Дозвольте речам зісковзувати з вашої спини замість того, щоб зустрічати їх опір. Знайшовши свій внутрішній баланс, ви налаштовуєте себе на те, щоб знову знайти свій зовнішній баланс.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Король Пентаклів

На цьому тижні Скорпіонів зможуть зловити удачу за хвіст. Перед вами відкриваються нові можливості і перспективи. У вас є все необхідне для змін у вас, які приведуть до фінансової стабільності і успіхів в любові. Будьте уважними до дрібниць, в них можуть ховатися підказки долі. Не поспішайте приймати рішення, якщо ви придумаєте план і будете чітко йому слідувати, ви отримаєте максимально плідний результат.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Трійка Жезлів

Перед Стрільцями відкриваються безмежні можливості для досягнення успіху. Сприятливий період для навчання і підвищення кваліфікації, розширюючи свої горизонти, ви можете домагатися бажаного і втілювати свої сміливі ідеї. Подивіться за межі поточних обставин і подумайте про своє майбутнє. Не варто зациклюватися на дрібницях, дозвольте собі мріяти глобально, продумуючи кожен крок. Найбільші успіхи лежать за межами вашої зони комфорту.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Паж Кубків

Тримайте відкрите серце і відкритий розум на цьому тижні! Ця карта закликає вас повернутися до того часу у вашому житті, коли ви були більш безтурботними, більш безстрашними, більш ідеалістичними. Можливо, минулі чи останні обставини зробили вас більш цинічними та закритими, щоб захистити себе від болю. Хоча такий підхід, безумовно, може допомогти вам уникнути більшого болю, він також може перешкодити вам насолоджуватися життям. Не дозволяйте своєму минулому диктувати ваше майбутнє таким чином. Навчіться знову довіряти.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Сімка Жезлів

Сімка Жезлів закликає вас стояти на своєму на цьому тижні. Отримання цієї картки вказує на те, що ви зараз відчуваєте певний опір або перешкоду у своєму житті. Ваш початковий інстинкт може полягати в тому, щоб відступити, піддавшись будь-якому виклику, що стоїть на вашому шляху. Однак важливо відстоювати те, у що ви вірите. Невдачі неминучі, але здаватися не можна.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Світ

Ваше повідомлення на тиждень стосується створення більшого балансу у вашому житті. Таро дає вам багато можливостей для роздумів над цією темою, але карта світ, цілком можливо, є остаточним вираженням цієї потреби. Ця карта спонукає вас поглянути на кожну сферу вашого існування — емоційну, фізичну, психічну та духовну. Вам не вистачало гармонії в одній з цих областей? Якщо це так, вам радять не тільки з'ясувати, як досягти цього балансу, але і як його підтримувати.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти