Гороскоп Таро на тиждень 31 січня-6 лютого: Скорпіонам - гроші, Водоліям - втрати, Рибам - зміни

31 січня 2022, 11:41оновлено 3 лютого 2022, 17:19
Хто зі знаків може звалити на плечі непосильну ношу, а хто домогтися успіху - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків не варто застрягати в минулому, а кому насолоджуватися плодами своєї праці і відчувати гордість за виконану роботу.

Про те, як фаза зростаючого місяця може відбитися на матеріальному добробуті знаків Зодіаку, читайте в матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 31 січня-6 лютого: Ракам – обман, Левам – зміни в житті, Стрільцям - борги.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Двійка Жезлів

Ця карта в розкладі говорить про те, що вам необхідно зайнятися плануванням. Ретельно продумавши ситуацію на кілька кроків вперед, ви зможете відчути впевненість в найближчому майбутньому. Вам слід покладатися на логіку більше, ніж на інтуїцію. Незвідана територія може призвести до довгострокового успіху, якщо ви підете туди з реалістичними очікуваннями і чітким планом.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Паж Пентаклей

Паж Пентаклей позитивна карта в розкладі, яка благоволить новим починанням і проектам. На цьому тижні можна проявляти свої творчі таланти або займатися пошуком прихованих можливостей. Будь-яка творча ідея має всі шанси стати успішною і втілитися в реальність. Головне, зважитися на перший крок.

читайте такожГороскоп на завтра, 4 лютого 2022: Стрільцям - щасливий випадок, Рибам - здійснення бажань

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Королева Мечів

Карта Королеви Мечів свідчить про те, що Близнюкам на цьому тижні належить інтелектуальна праця. Думка оточуючих в цьому періоді може більше нашкодити, ніж бути корисною. Приймаючи важливі рішення, варто прислухатися до свого голосу розуму. У вас є багатий досвід і мудрість, на які ви можете спертися, тому обов'язково використовуйте їх.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Дев'ятка Кубків

Дев'ятка Кубків - це своєрідний сигнал Всесвіту, яка говорить про те, що ви на правильному шляху. Труднощі попередніх тижнів відступають і ви можете відчути як ваша праця приносить видимі результати. Ця доза щасливої енергії може означати, що ви відчуваєте себе задоволеним своєю роботою, вашими відносинами, вашою дружбою - ваша емоційна чаша може дійсно переповнитися. Це спокійний період, коли вам випадає можливість досягти бажаного.

читайте такожНадзвичайна удача, здійснення бажань і успіх у всьому: кому зі знаків в лютому потужно підфартить

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Шістка Кубків

Не варто забувати, що ваше минуле практично завжди впливає на ваше сьогодення. Про це говорить Шістка Кубків в розкладі. На цьому тижні вам належить перевірити, наскільки міцно ви пов'язані з минулим, і як воно відбивається на вашому нинішньому житті. Не варто ностальгії дозволяти сповільнювати ваш рух вперед. Дозвольте своєму минулому бути джерелом покращення, а не джерелом застою.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Десятка Жезлів

Десятка Жезлів може уособлювати собою ту непосильну ношу, яку ви звалили на свої плечі. Можливо, ви занадто багато взяли на себе, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер дуже важливо, щоб ви попросили про допомогу або зменшили обсяг робіт. Це може бути важко через непомірну гординю, однак такий стан речей може поставити під загрозу ваші успіхи і досягнення.

читайте такожКазкове везіння і здійснення бажань: для кого зі знаків дата 22.02.2022 стане щасливою

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Лицар Жезлів

Лицар Жезлів - імпульсивна карта, яка вказує на почуття занепокоєння, яке може привести до хвилювань і тривог у вашому житті. На цьому тижні вас просять поглянути на рішення, яке вам належить прийняти, і подумати про наслідки поспішних дій. Можливо, ви були готові вибрати, який шлях вибрати, але, можливо, вам слід ще раз поглянути, перш ніж прийняти остаточне рішення. Це нелегко зробити, коли ви щось схвильовані, але ця карта служить нагадуванням про те, що добре продуманий план сприяє довгостроковому успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Король Пентаклей

Король Пентаклей - карта, яка говорить про те, що фінансова ситуація на цьому тижні зміниться на краще. Сприятливий період для вирішення питань з грошима. Можна вкладати гроші в вигідні проекти і починати власну справу. Важливо, скласти план, продумавши все до дрібниць. Не виключені солідні грошові надходження, бонуси або сюрпризи.

читайте такожДень ангела Максима: картинки, листівки та душевні привітання в прозі і віршах імениннику

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Трійка Кубків

Трійка Кубків в розкладі натякає на те, що вам варто більше часу проводити зі своїми близькими і друзями. Приємне спілкування і сімейні вечори тільки зміцнять ваші відносини. На цьому тижні можна зібрати всіх разом і закотити вечірку без приводу. Життя складається не тільки з обов'язків і зобов'язань, так що не соромтеся розслабитися і отримувати задоволення прямо зараз!

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Вісімка Пентаклей

Вісімка Пентаклей закликає Козерогів розкривати свій творчий потенціал по-максимуму. Чим більше ви створюєте і відточуєте свою майстерність, тим більше інших помічають те, що ви робите, і тим більше ви надихаєтеся. Демонструючи свої вміння оточуючим, ви заряджаєтеся необхідною мотивацією і приводом для гордості. Особливо, якщо ви чуєте на свою адресу схвальні відгуки!

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Дев'ятка Мечів

Дев'ятка Мечів вказує на те, що ви зараз страждаєте від якоїсь втрати або розчарування. Це може викликати сильний стрес і потрясіння, від якого ви думаєте оговтатися буде складно. Проживіть цей стан, витратьте час, необхідний для того, щоб сумувати і зцілюватися, пам'ятаючи про те, що такі життєві труднощі загартовують характер і підносять цінний життєвий досвід.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Карта Зірка

Карта Зірка дає вам можливість вдихнути на повні груди, після періоду негараздів, який ви можливо переживали в недавньому минулому. Хоча вам було нелегко пережити цю метушню, ви змогли витримати будь-які випробування, які життя кинуло вам на шляху. Прийшов час розібратися які уроки ви винесли з тих ситуацій і, можливо, переглянути свої цінності і пріоритети на шляху до кардинальних змін.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти