Гороскоп Таро на тиждень 4-10 квітня: Скорпіонам - гроші, Козерогам - здійснення бажань

4 квітня 2022, 11:26
Гороскоп Таро на тиждень - кар'єра, гроші і любов.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків необхідно ретельно обмірковувати рішення, уникаючи поспішних висновків, а кому на цьому тижні зірки подарують щастя.

Гороскоп на квітень 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола пощастить зміцнити своє матеріальне становище, а кому доведеться наполегливою працею пробивати собі місце під сонцем.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Паж Посохів

Дана карта в розкладі може вказувати на появу в житті Овнів нової людини, яка може захопити або зацікавити. Він може бути молодше вас, а його красиві мови мають властивість відволікати від важливого. Потрібно зосередитися і бути уважними, щоб дізнатися справжні мотиви. Також Паж Посохів може говорити про те, що у важливій для вас справі намічається прогрес. Ця карта позитивної енергії, якій потрібно знайти правильне застосування.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Вісімка Посохів

Можливо на цьому тижні Тільці відчують, що проблеми немов зависли в повітрі, а ситуація не розвивається бажаним чином. Карта сигналізує про необхідність запастися терпінням. Ви зробили все, що від вас залежить і остаточне рішення залишається за іншими людьми. Поспішність у прийнятті рішень може обернутися серйозними наслідками. Прибережіть козирі в рукаві на більш сприятливий час.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: П'ятірка посохів

Ця карта може вказувати на появу в житті Близнюків конкурентів. Це може стосуватися як і професійної сфери, так і любовних відносин. Не варто боятися вступати в боротьбу за те, що вам важливо. Ваші шанси на перемогу досить великі. Впевненість з правильності того, щоб робите додасть вам сил. Не виключено, що ви можете замислюватися про зміну професії, зараз найкращий час для того, щоб міняти роботу.

читайте такожГороскоп Таро на квітень 2022: Близнюкам - вдалі обставини, Рибам - великі зміни

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Колісниця

На цьому тижні Раки повинні проявити всю свою рішучість і наполегливість у досягненні поставлених цілей. Карта Колісниці вказує на велику кількість енергії і вам по плечу навіть найскладніші завдання. Це знак, що ви повинні рухатися вперед, і робити це якомога краще. Пам'ятайте, однак, що вам потрібно буде використовувати і свій розум, і своє серце, щоб бути по-справжньому успішним.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Паж Кубків

Леви на цьому тижні повинні випустити назовні свого внутрішнього дитини. Можливо, ви ставитеся до себе занадто серйозно, проте іноді потрібно дозволяти собі розслаблятися і випускати дитяче начало, яке є в кожному з нас. Карта Пажа Кубків може свідчити про те, що ви отримаєте важливе повідомлення від молодої людини. Це сприятливий період для того, щоб планувати, мріяти і веселитися.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Суд

На цьому тижні Дівам, які схильні приймати швидкі рішення варто зменшити оберти. Поспішність висновків може привести до великих неприємностей і проблем. На цьому тижні вам надається шанс змінити своє життя і знайти ясність мислення, позбувшись від попередніх шаблонів. Ця карта - заклик до дій порвати з тим, що заважає руху вперед.

читайте також3 знаки зодіаку, яким пощастить з грошима на наступному тижні

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Дев'ятка Пентаклей

Дев'ятка Пентаклей може означати, що у фінансовому питанні намічається поліпшення, і незабаром ви зможете відчути зміцнення матеріального добробуту. Вас чекає успіх у справах у важливих для вас життєвих сферах. Це карта сильної енергії, яка закликає допомагати тим, хто потрапив у важку ситуацію. Це час, коли потрібно звертати увагу не тільки на матеріальну, а й на духовну сторону.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Туз Пентаклей

Ваша життєва енергія буде на піку. Це час, коли будь-які нові починання зможуть увінчатися успіхом. Важливо зробити перший крок у напрямку своєї мрії. Та карта показує зміни на краще у фінансовому плані. Не виключено, що ви отримаєте цінний подарунок або грошові надходження. Зміни, пов'язані з роботою або особистим життям будуть на краще.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Мир

На цьому тижні Стрільці можуть відчути, як непосильний тягар обов'язків тисне на плечі. Не намагайтеся робити всю роботу самостійно, звертайтеся за допомогою до близьких і друзів. Це може бути свідченням фази завершення. Не варто кидати справу, яку ви почали. Потім дозвольте собі відпочити і розслабитися, ви це заслужили.

читайте такожНеймовірне везіння і удача у всьому: названі щасливчики квітня за гороскопом

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Дев'ятка Кубків

Дев'ятка Кубків - одна з найбільш надихаючих і приємних карт для тлумачення. Часто відома як "карта бажань", вона може означати: те, на що ви сподіваєтеся або про що мрієте найбільше, з великою ймовірністю здійснитися, і швидше за все протягом короткого періоду часу. Поява цієї карти зазвичай є ознакою щастя, вірте, що скоро настануть хороші часи.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Сімка Кубків

На цьому тижні Водолії зіткнуться з необхідністю вибору. Це буде кілька напружений тиждень, в справах можливі плутанина і плутанина, які можуть вибити з колії. Такий розклад може сигналізувати про те, що в справах потрібно навести порядок. Не варто намагатися звалити на себе кілька справ, зосередьтеся на тих, які вдаються вам найкраще.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Сімка Пентаклей

Ця карта передбачає повернення інвестицій. Це можуть бути як і матеріальні цінності, так і духовні – час і енергія, які ви вклали в роботу і особисті відносини. Ви будете пожинати плоди своєї праці і зусиль. Можливо, вам доведеться вирішити, вкладати свою енергію в людей і ситуації, з якими ви вже пов'язані, або ж спробувати привнести в своє життя щось нове. Вибирайте з розумом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти