Гороскоп Таро на тиждень 4-10 липня: Левам - складний вибір, Терезам - удача, Козерогам - важливі сни

4 липня 2022, 02:03оновлено 6 липня 2022, 19:50
Кому з знаків не варто звалювати на свої плечі занадто багато, а кому потрібно більше часу проводити на самоті.

Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, хто із знаків зустріне чоловіка, якому зможе довіритися, хто повинен протистояти небезпечним спокусам, а кому не варто опускати руки на шляху до досягнення задуманого.

Хто зі знаків з середини літа зможе зміцнити фінансовий добробут, а хто налагодити відносини з дорогими людьми, читайте в матеріалі: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: Левам - великі гроші, Овнам - вагітність, Терезам - заздрість.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Маг

На цьому тижні на голову Овнам можуть звалитися нові проблеми, які зажадають негайного вирішення. Діючи за чітко наміченим планом можна досягти великих професійних успіхів. Ваші близькі люди можуть порадувати хорошими новинами. Проводьте більше часу зі своєю другою половинкою, спільний відпочинок допоможе зміцнити відносини. Позичаючи кому-небудь гроші, будьте готові, що вони не повернуться до вас у визначений термін.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Король Жезлів

У прийнятті важливих рішень Тільці на цьому тижні схильні керуватися поривам свого серця. Це може принести вам успіх і велике задоволення у всіх життєвих сферах. Ви можете досягти успіху в професійній діяльності і продемонструвати свої сильні сторони. Не виключені грошові надходження та цінні подарунки. В особистих відносинах не варто піддаватися спокусам, які можуть зруйнувати ваші відносини. Близькі та рідні люди готові надати вам необхідну допомогу і підтримку. Відносини з ними на цьому тижні будуть тільки радувати.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Паж Кубків

На цьому тижні Близнюкам необхідно зменшити оберти і подивитися на життя очима дитини. Можливо вам не вистачає легкості і невимушеності, ви звикли сприймати все занадто серйозно. Саме час випустити на волю свою внутрішню дитину і подуріти. Не відмовляйте собі в розвагах і приємних дрібницях. Не виключено, що людина молодше вас принесе важливі новини.

читайте такожДзеркальна дата 07.07: що потрібно робити для привернення удачі

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Королева Мечів

Карта Королеви Мечів може означати жінку з темним волоссям, яка не терпить несерйозного ставлення. Можливо, вам доведеться зіткнутися з труднощами на шляху до досягнення бажаного. Не варто опускати руки, тільки наполегливим і цілеспрямованим представникам знака можна розраховувати на успіх. Вам доведеться проявити силу духу і твердість характеру. Ви зможете розібратися зі своїми бажаннями і правильно розставити пріоритети. Ця карта потужної енергетики, тому необхідно враховувати кордони інших людей і бути делікатними в спілкуванні, не нав'язуючи свою точку зору агресивними методами.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Сімка Кубків

На цьому тижні Левам належить зробити складний вибір або прийняти доленосне рішення. Карта сімки Кубків може вказувати на неорганізованість і замішання і сигналізувати про те, що Левам потрібно зосередити свою увагу на важливих речах. Не потрібно намагатися звалити на свої плечі занадто багато. Сконцентруйтеся на декількох задачах першої важливості і доведіть справу до кінця.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Закохані

Ця карта обіцяє приємні зміни в особистому житті або важливою для вас сфері. Не виключено, що ви відчуєте подвійне ставлення до ситуації, що склалася, коли розум твердить одне, а серце повторює інше. Загалом, потрібно (в рамках вашої моралі) слідувати своєму серцю. Деякі кажуть, що є тільки два режими, в яких кожен з нас діє в будь-який час, і це "страх" або "любов". Коли можливо, потрібно обирати любов.

читайте такожБудуть притягувати гроші магнітом: 3 знака зодіаку, котрим посміхнеться велика удача в липні

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Туз Жезлів

Будь-які нові починання в професійній діяльності Терезів на цьому тижні увінчаються успіхом. Туз Жезлів свідчить про те, що період "чорної смуги" добігає кінця. Ви сповнені енергії і сил для нових звершень і справляєтеся зі звичними обов'язками швидше. Саме час починати роботу над новим проектом, над яким думали деякий час. Він принесе вам повагу колег і начальства і приємні бонуси у вигляді підвищення доходу.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Світ

На цьому тижні Скорпіони можуть відчути, як вся тяжкість світу звалилася їм на плечі. Буде непросто, проте варто пам'ятати про те, що оточуючі готові прийти на допомогу і підтримати вас. Можете делегувати їм частину роботи, якщо відчуваєте, що не справляєтеся. Ви просуваєтеся до завершення якогось важливого для вас справи, і не варто зупинятися в декількох кроках від перемоги. Долаючи труднощі на шляху до досягнення поставлених цілей, ви купуєте цінний досвід. Пам'ятайте про баланс робота-відпочинок і повноцінно розслабляйтеся.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Десятка Пентаклей

Позитивна карта, яка несе добрий знак. Ви зможете досягти успіху у важливих для вас сферах. З'явиться можливість втілити в життя давнє бажання. Десятка Пентаклей в цілому говорить про те, що вам є за що бути вдячними. Відносини всіх видів, Фінанси, здоров'я, все буде йти найкращим чином. Подумайте, як ви потрапили в цю щасливу ситуацію. Винесіть з цього максимум користі і обов'язково поділіться тим, що у вас є, навіть якщо це всього лише добре слово, сказане нужденному.

читайте також4 роки неймовірної удачі і успіху: три знаки зодіаку в списку улюбленців долі

Гороскоп Таро на тиждень-Козеріг

Карта тижня: Верховна Жриця

На цьому тижні підвищиться фізична привабливість Козерогів для оточуючих. Ви зможете завести нові цікаві знайомства і, можливо, зустріти ту саму людину, яка змусить серце битися швидше. Це час, коли потрібно покладатися на свою інтуїцію і внутрішні знання, а не на свій свідомий розум або інтелект. Зверніть увагу на свої сни, вони можуть посилати важливі сигнали. Якщо Верховна Жриця з'являється в читанні чоловіка, вона також часто представляє жінку, яку він буде сильно хотіти; але не може отримати.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Сила

Ця карта вказує на важливість розуму над матерією і нагадує вам, що потрібно зосередитися на тому, чого ви дійсно хочете. У вас є можливість приборкати свої думки і використовувати їх для свого блага. Однак не варто забувати і про відповідальність, кожен ваш вчинок може нести наслідки. Можливо, на цьому тижні вам буде потрібно більше часу проводити на самоті, щоб навести порядок в думках і почуттях. Відганяйте від себе погані думки і не зациклюйтеся на негативі, так можна залучити в життя неприємності.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Король Пентаклей

Король Пентаклей говорить про авторитет, традиції і успіх у грошових справах. Це знак того, що зараз не час бути індивідуалістом, зараз час слідувати встановленому способу ведення справ. Може свідчити про появу у вашому житті чоловіка з темним волоссям і очима, якому ви довірите свої таємні бажання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти