Гороскоп Таро на тиждень 18-24 липня: Терезам - щастя в любові, Козерогам - підказки Всесвіту, Рибам - везіння

18 липня 2022, 10:14оновлено 21 липня 2022, 15:32
Кому з знаків варто запастися терпінням, а хто зіткнеться з труднощами.
Горосоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, для кого з знаків настав час розлучитися з минулим, хто досягне успіхів у будь – яких починаннях, а хто-налагодить стосунки з близькими.

Про те, кому зі знаків посміхнеться удача в останньому місяці літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Вісімка Жезлів

Вісімка Жезлів представляє високу енергію і імпульс руху вперед, сигналізуючи про час, коли потрібно щось робити і щось робити. Вам може здатися, що на цьому тижні на вас обрушиться багато турбот, і вам може бути важко зрозуміти, на що слід звернути увагу. Потрібно правильно розставити пріоритети і зосередитися на найбільш важливих завданнях. Використовуючи цю енергію в своїх інтересах, ви перетворите цей період в період високої продуктивності і прогресу

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Король Пентаклей

На цьому тижні успіх прийде до вас в руки. Король Пентаклей вказує на те, що у вас є все необхідне для створення фінансового достатку у вашому житті, і тепер вам просто потрібно рухатися вперед з будь-якими ідеями, які ви, можливо, обдумували. Перед тим як зробити перший крок, гарненько все обміркуйте, без суєти і поспіху. Продуманий план обов'язково приведе вас до максимального результату.

читайте такожГороскоп на тиждень 25 -31 липня: Близнюкам - переїзд, Терезам - втрати, Водоліям - підступність

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Дев'ятка Жезлів

Дев'ятка Жезлів - карта наполегливості та цілеспрямованості. Час і зусилля, які ви вкладали в важливу справу, нарешті окупляться. Ви зможете досягти своїх цілей і довести розпочате до кінця. Хоча шлях може бути довгим і часом виснажливим, зараз не час здаватися. Стійкість - ваша найбільша перевага прямо зараз, так що надіньте бойові обладунки і продовжуйте рухатися вперед, незалежно від того, що життя може піднести вам.

читайте такожБудуть притягувати гроші магнітом і відчуватимуть велике щастя: 3 знаки зодіаку - в списку щасливчиків в Молодик 28 липня

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Дурень

Будь-яке нове починання Раків увінчається успіхами. Дурень - це карта невідомого. Сприятливий момент для початку нового шляху. Якщо ви хотіли щось змінити в житті, то на цьому тижні зірки дають вам зелене світло. Зробити перший крок і вийти із зони комфорту може бути страшно, проте в ній не ніколи не відбувається змін і особистісного зростання. Ви зможете змінити своє життя на краще.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Помірність

Левам на цьому тижні потрібно озброїтися терпінням. Це ваша головна зброя, яка допоможе досягти успіхів. Уміння пристосуватися до ситуації подарує найкращі результати. Не варто чинити опір змінам, які відбуваються у вашому житті і дозволяти тривозі і хвилювання брати верх. Не зациклюйтеся на негативі, відшукавши свою внутрішню гармонію, ви налаштовуєте себе на те, щоб знову знайти свій зовнішній баланс.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Паж Кубків

Зберігайте відкрите серце і відкритий розум на цьому тижні! Паж Кубків закликає вас повернутися до того часу у вашому житті, коли ви були більш дитячими, більш безстрашними, більш ідеалістичними. Можливо, минулі або недавні обставини зробили вас більш цинічними і закритими, щоб захистити себе від болю. Такий підхід може допомогти вам уникнути більшого болю, але він також може перешкодити вам отримувати задоволення від життя. Не дозволяйте своєму минулому диктувати ваше майбутнє таким чином. Навчіться знову довіряти.

читайте такожДивіться в обидва: 3 знакам зодіаку найближчим часом може загрожувати небезпека

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Туз Кубків

Туз Кубків сигналізує про час, який переповнений позитивною емоційною енергією: любов'ю, щастям, творчістю і співчуттям. На цьому тижні фокус уваги Терезів буде зосереджений на відносинах з близькими людьми. У сімейному житті панує мир і гармонія, ви можете обговорювати з рідними наболілі питання і приходити до компромісу. Вільним представникам знака зірки обіцяють доленосну зустріч. Ви зможете пізнати щастя в любові.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Смерть

Карта Смерті не так страшна, як може здатися, вона символізує трансформацію і завершення будь-якого етапу в житті. Вона несе посил про очищення особистого простору від речей і людей, які можуть перешкодити вашому прогресу і особистісному зростанню. За що ви тримаєтеся, що вам потрібно відпустити? Завершення цієї глави вашого життя може прокласти шлях до чогось набагато більшого в майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Сімка Жезлів

Сімка Жезлів вказує на те, що ви зараз відчуваєте якийсь опір або перешкоду в своєму житті. Ви можете задуматися про те, а чи дійсно це все потрібно. Однак не дозволяйте собі впасти духом і опустити руки. На цьому тижні важливо відстоювати свою точку зору і переконання. У будь-якій справі неминучі як злети, так і падіння, тому важливо зберігати бадьорість духу і сміливо йти до наміченої мети.

читайте такожУспіхи інших виводять з себе: 3 найбільших заздрісника зодіаку

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Туз Жезлів

Туз Жезлів являє собою новий початок і весь потенціал, пов'язаний з цим новим підприємством. Всесвіт дає підказку, що будь-яке нове починання принесе вам велику удачу. На цьому тижні вас заохочують йти новим шляхом або проектом, який ви пристрасно любили, але ще не почали діяти. Використовуйте цей час, щоб зробити перші кроки до досягнення цієї мети. Немає необхідності робити величезні скачки вперед - навіть маленький крок вперед-це все одно крок до Вашого успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Двійка Кубків

Двійка Кубків визнає, що відносини будуть для вас в центрі уваги на цьому тижні. Це може бути хтось, з ким у вас романтичні стосунки, або це може бути ділові зв'язки. Незважаючи на те, що ваші відносини з цією людиною все ще знаходяться на ранній стадії, у них є потенціал перерости в щось, що принесе користь вам обом в довгостроковій перспективі. Витратьте час на розвиток цих відносин зараз, а також радійте тому факту, що ваші об'єднані зусилля і взаємне захоплення відведуть вас обох далеко вперед.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Зірка

Після періоду труднощів, в житті Риб нарешті наступають позитивні зміни. Ви змогли пережити випробування і винести цінний досвід. Тепер настав час рухатися далі. Зірки обіцяють представникам знака велике везіння. Ви зможете подивитися на звичні речі під іншим кутом, і це стане поштовхом до зміни переконань. Відкинувши все, що заважало вам рухатися вперед, ви станете тією версією себе, яким повинні були бути.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти