Гороскоп Таро на тиждень 5-11 вересня: Левам - сімейні проблеми, Козерогам - гроші, Рибам - сварки

4 вересня 2022, 01:04оновлено 9 вересня 2022, 16:46
Несподівані подарунки і знаки уваги або незабутні подорожі - кому чекати.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому з знаків належить прийняти непросте рішення, хто повинен стримати витрати, а кому варто навчитися говорити "ні" і відстоювати свої інтереси.

Про те, яким буде перший місяць осені для представників зодіакального кола, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Лицар Пентаклей

На цьому тижні фокус уваги Овнів буде спрямований на професійну сферу. Тут ви зможете домогтися всіх поставлених цілей. Не варто сподіватися на удачу, доведеться докласти всіх зусиль, щоб досягти бажаного. Дотримуючись чіткого плану, Ви отримуєте максимальні результати. Ви сильні і зосереджені на цьому тижні, і ви доставите важливе повідомлення людям у вашому житті, яким потрібно почути, що відбувається.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Суд

Цей тиждень поставить Тільців перед непростим вибором. Вам доведеться обміркувати кожен з варіантів, перш ніж прийняти остаточне рішення. Не поспішайте і не дозволяйте іншим вас підганяти. У будь-якому випадку, це рішення змінить ваше життя. І ви зробите все можливе, щоб воно її тільки поліпшило.

читайте такожГороскоп на тиждень 12-18 вересня: Тільцям - дивні сни, Близнюкам - гроші, Левам - секрети

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Паж Пентаклей

Близнюкам на цьому тижні варто задуматися про питання економії. Імпульсивні придбання часто виявляються марними витратами, які в ліжковому підсумку не приносять задоволення. Розпишіть собі бюджет на тиждень і не виходьте за рамки. Ви зможете зміцнити свою фінансову подушку і відчути себе впевненіше. Тримайтеся подалі від ризику і сумнівних авантюр.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Мир

Вдалий тиждень для Раків. Ви зможете домогтися успіхів у важливій для вас сфері. Це період, коли можуть втілитися найсміливіші мрії та ідеї. Сприятливий час для подорожей і поїздок. Вони принесуть вам масу вражень і запам'ятаються надовго. Все здається вам можливим, і це дає вам великий стимул брати участь і брати участь в речах, які ви вважаєте важливими у своєму житті.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Імператриця

На цьому тижні Левам належить вирішувати сімейні проблеми. Родичі все частіше можуть звертатися до вас за допомогою, в тому числі і матеріальної. Однак, не варто намагатися стрибнути вище голови, щоб кого-небудь не образити. Відстоюйте свої інтереси і говорите "ні", коли вам незручно.

читайте такожГороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - здійснення бажань, Рибам - великі гроші

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Відлюдник

На цьому тижні Дівам більше буде хотітися сховатися від усього світу. Не варто відмовляти собі в цьому бажанні. Усамітнившись, ви зможете чітко почути внутрішній голос, розібратися зі своїми думками і почуттями і визначитися з істинними бажаннями. Зайнявшись справою до душі або спробувавши нове захоплення, ви зможете розкрити в собі незвідані таланти.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Верховна Жриця

Терези в цьому періоді повинні більше прислухатися до підказок інтуїції. Ви не поспішайте довіряти людям на слово, зберігаючи пильність і обережність. Це допомагає уникнути помилок. Ви відчуваєте, що все, що ви відчуваєте на цьому тижні, потребує оцінки; ви хочете знати цінність речей, і якщо ви вважаєте їх марними, тоді ви йдете далі. Ви будете слідувати своїм внутрішнім відчуттям, і вони приведуть вас до успіху, про який ви мрієте.

читайте такожЖіночий гороскоп на тиждень 12-18 вересня 2022: Овнам - вороги, Тільцям - знаки долі, Скорпіонам - гроші

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Двійка Жезлів

На цьому тижні справа, в яку ви вклали багато часу і сил, почне радувати першими результатами. Не варто квапити події, просто дайте ситуації розвиватися в своєму темпі. Нестандартний підхід до вирішення питань допоможе домогтися високих результатів. Ваші успіхи і досягнення зміцнять віру у власні сили і додадуть впевненості.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Королева Пентаклей

На цьому тижні Стрільці більше часу будуть приділяти особистому життю і взаєминам з близькими людьми. У вас вийде налагодити відносини з родичами. Забувши старі образи, ви зможете обговорити важливі питання. Приділіть більше уваги дітям, вони порадують вас своїми успіхами. Цей тиждень призначений для користі інших; ви думаєте не про себе, хоча і відчуваєте величезну любов, яка виходить від тих, хто вас цінує.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Шістка Пентаклей

Вдалий фінансовий тиждень для Козерогів. Ви зможете зміцнити своє матеріальне становище і примножити добробут. Заручившись підтримкою впливових людей, ви зможете втілити в життя свої ідеї, які можуть принести солідний прибуток. Ви хочете використовувати свій мозок і хочете побачити, як далеко ви можете зайти.

читайте такожМолодик у вересні 2022: що потрібно зробити, щоб залучити удачу

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Туз Мечів

Водолії в цьому періоді зможуть отримати цінні знання і досвід, які стануть в нагоді вже незабаром. Не варто поспішати з вибором, необачні вчинки можуть зіграти проти вас. Карта натякає, що будь-яке ваше рішення на цьому тижні матиме довгострокові наслідки.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Помірність

На цьому тижні Риби можуть відчувати дискомфорт на роботі. Справа в оточенні і робочій атмосфері, відносини з колегами можуть бути натягнутими, ніхто не налаштований шукати компроміс і це може призводити до конфліктних ситуацій. Однак особисте життя підносить вам приємні сюрпризи. Не виключені несподівані визнання і цінні подарунки від дорогих людей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти