Гороскоп Таро на тиждень 6-12 лютого: Ракам - океан можливостей, Тельцям - неминучі конфлікти

4 лютого 2023, 19:07
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки Зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень 6-12 лютого 2023 / pixabay.com

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 6-12 лютого карти Таро пророкують Різне. Комусь вкрай необхідно сповільнитися і відпочити, а комусь– працювати ще більш посилено.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: 8 мечів

Овнам варто приготуватися до того, що на прийдешньому тижні справи оточуючих будуть трохи важливіше їх особистих. Це все змусить відчувати себе невільно і пов'язано, справи, в які вас втягне життя будуть здаватися нецікавими і нудними, проте цей тиждень потрібно просто пережити.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Сила

Тельцям наступного тижня доведеться відкрито конфліктувати - те, що турбувало давно, вийде назовні саме зараз. Цей конфлікт остаточно проявить, хто по-справжньому сильний. На цьому тижні бажання душі і мозку будуть дуже різними, зірки радять вибирати по розуму.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Світ

Близнюки дуже втомилися і зараз настає час бажання розширити горизонт, виїхати у відпустку. Весь тиждень представники цього знака будуть шукати нові місця, куди можна було б виїхати. Що стосується справ - благополучно завершиться все, що ви робили для цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: 2 кубків

Ракам карти пророкують нові цікаві зустрічі, нові пропозиції і можливості. Краще погоджуватися на всі можливості, які буде надавати доля – всі вони сприятливі для тебе і можуть послужити початком чогось нового і захоплюючого.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: 2 мечів

Левам як ніколи потрібен спокій і тиша. Зупинитися і перестати боротися із зовнішнім світом – зараз найкраще рішення. Куди краще - прислухатися до себе і своїх бажань. Оголосіть собі годинник перемир'я з собою і навколишнім світом.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Дама пентаклей

У Діви спостерігається великий запас ресурсів і енергії. Абсолютно неважливо чому це відбувається – куди важливіше правильно розпорядитися своєю енергією правильно. Для цього необхідно вибудувати пріоритети.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: 6 мечів

Терезам пора виходити зі звичної зон і досліджувати нові емоції, нові почуття, нові заняття. Саме нове дозволить знайти нове джерело енергії та ресурсів, які вже остаточно вичерпалися.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Колісниця

Головне завдання для Скорпіонів - не зупинятися. У всьому, чим ви займаєтеся – потрібно шукати розвиток і намагатися зробити ще більше з кожним днем нового тижня. Зараз ваша швидкість і натиск принесуть як ніколи раніше великий результат.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: туз кубків

Новий тиждень принесе Стрільцям велику радість і багато задоволення. Однак також очікуються і емоційні сплески, переживання. Цілком можливо - у вашому житті з'явиться нова людина, або ви почуєте пісню, яка змінить все ваше життя. Загалом - тиждень буде емоційно наповненим.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: 4 мечів

Козерогам пора скласти свою зброю і відпочити. Потрібно дозволити собі повалятися з книжкою або подивитися фільм. Кілька днів необхідно провести в повному спокої. Інакше - перевтома може залучити у ваше життя масу хвороб і недуг. Не давайте себе в образу знесиленості.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: 8 пентаклей

Для Водоліїв настали важкі часи, проте не варто сильно турбуватися – кожному під силу знайти своє місце в будь-якій ситуації. Головне - продовжуйте розвиватися і вдосконалюйтеся в тому, що ви вже вмієте добре робити.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Справедливість

Рибам доведеться напружитися - і розгрібати усілякі папірці пов'язані з бюрократією. Звичайно - це не найприємніше заняття, проте на жаль, часом воно необхідне. Головне - будьте уважні, щоб не допустити помилок.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти