Гороскоп Таро на тиждень 6-12 березня: Рибам - можливості, Водоліям - доленосне рішення

4 березня 2023, 16:42
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки Зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 6-12 березня
Гороскоп Таро на тиждень 6-12 березня / pexels.com

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 6-12 березня карти Таро пророкують різне. Когось чекають нові починання, а когось робота в новому колективі.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Туз кубків

Новий тиждень подарує Овнам гарний настрій і багато позитивної енергії. У цей день представникам даного знака Всесвіт піднесе творчі та щасливі дні. Добре присвятити час людям, з якими ви перебуваєте у стосунках.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: туз мечів

Для Тельців тиждень буде справжнім проривом. Захочеться подивитися на світ і життя новими очима. Нові дні подарують можливість проявити все, що було покрито мороком, а також дізнатися правду, яка так довго ховалася.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Десятка мечів

Незважаючи на те, що в житті Близнюків щось підійшло до кінця - варто максимально намагатися не зосереджуватися на сумних почуттях, а пережити цей період, думаючи про нові починання. Допомогти пройти всі труднощі допоможе жага життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Ієрофант

Можливо, в житті раків була робоча невпевненість. Новий тиждень допоможе відшукати однодумців і приступити до нових проектів. Люди, які зможуть вас зрозуміти і потримати нададуть позитивний вплив на ваше життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Четвірка пентаклів

Карта говорить про те, що весь тиждень варто присвятити розбору ваших відносин з грошима і фінансового становища. Важливо усвідомити, що порожні витрати віддаляють вас від бажаного результату і достатку.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Паж мечів

Діви давно хотіли отримати знак, щоб приступити до нової справи. Новий тиждень його подарує. Також Всесвіт нагородить дів достатньою кількістю сил, яких вистачить на реалізацію давніх цілей і планів.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Король мечів

Карта вказує на те, що представникам знака Терезів буде необхідно скористатися своїм мозком і логікою в повному обсязі для того, щоб вирішити важливі завдання і прийняти рішення, які і визначать майбутнє.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Вісімка пентаклей

Скорпіонам належить згадати про свої творчі вміння і направити їх в потрібне русло. Ваші вміння помітять оточуючі, а це допоможе змінити рід діяльності і відповідно надати життю нові фарби.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Дев'ять кубків

Дана карта вказує на довгоочікувану стабілізацію життя Стрільців. У житті цього знака все нарешті почне ставати краще і краще, удача підкине щасливі обставини і зробить Стрільців задоволеними життям.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Два кубка

Новий тиждень у житті Козерогів буде наповнений думками про партнерство. Можливо - зміниться особисте життя, можливо – професійне. Однак згадати всі навички спілкування необхідно вже зараз.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Суд

Новий тиждень подарує Водоліям необхідність прийняти важливе рішення. Це рішення стане фундаментом для всього подальшого життя. Карта говорить про те, що зараз як ніколи важливо бути справедливим і згадати все, що було у Вашому житті до цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Двійка жезлів

Ця карта закликає риб повернутися в сьогодення і планувати найближче майбутнє, не відлітаючи в хмари. Для Риб Всесвіт відкриє цілий ряд нових можливостей, які необхідно використовувати вже зараз.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти